- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Kicsit kezd az az érzésem támadni, hogy végeredményben azért nem tetszik az oly menüje itt néhány fórumtársnak, mert túl sok benne az állítható paraméter.
Valamint egyes beállítások elbújva található meg.Azért van a manual, azt ismerni kell, és akkor a ritkán használt funkciók is könnyen elérhetők lesznek.
Én se találok néha 1-2 dolgot, és én se biflázom be az egészet, de nem is szidom a menüt a saját lustaságom miatt.ABC sorrendben kategórizálva vannak a funkciók. Oké, ezeknek angolul jön ki az értelme, mert nincs olyan, hogy D, mint Kijelző...
Szóval van benne logika
szvsz
Egyébként YT videó is van az oly menühasználatról, elmagyarázva az opciók (pl Rob Trek)Több gyorsgomb elérhető, mint a hasonló kategóriás tükrösben.
Nem hiszem, hogy máshol, egy ritkán használt funkciót hamarabb meg lehet találni. Nikon menüben is bóklásztam hosszú perceken át, ha ilyesmit keresgéltem. Akkor az is vacak.
Nekem is van vissza-visszatérő szívásom a beállításokkal, pl az auto iso kontra vakuhasználat, mikor iso 6400-on lövöm el a vakut...
de ez sem a váz hibája.Nekem egyetlen nyűgöm a beépített infra port, és hozzá a dedikált kütyü
hiánya. Nekem a mobiltelefonos vacakolás, meg wifi összelövés, applikácó pötyögés nagyon nem jön be.Oké, tudom nincs igazam, és sz@r az oly menüje
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szvsz
de ez sem a váz hibája.