- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lájtos lapkával futott egy Honor bemelegítő kört
- Google Pixel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Gondolkodtam, mert lehet, hogy fontosabb lesz idén a jel/zaj arány, mint eddig volt, de nem még vagyok benne teljesen biztos (abban meg pláne nem, hogy akarok-e én két rendszert tartani párhuzamosan, még akkor sem, ha úgy építem ki, hogy nincs jelentős átfedés.)
nozs23: gondolkodtam ezen én is, vagy ha komolyabbra fordul az igény, akkor bérelek egyet és akkor próbálgathatom magam is.
rob01: "hogy nehebb legyen dönteni, Pana G9" - ettől nem lett nehezebb, mert hacsak nem történik valami rendkívüli csoda, akkor nem lesz G9-em, sem pana vázam.
Nem vagyunk mostanában jóban a márkával. Amúgy köszönöm a képeket, ilyeneket csak úgy indok nélkül is dobhatsz be néha, legalább színesebb lenne a topic.
"Csak az ilyen minőségű és árú (ebay-on vásároltam használtan) objektívek miatt vagyok még az MFT rendszerben." - itt konkrétan melyik objektívekre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autószerelők, autószerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyunk mostanában jóban a márkával. Amúgy köszönöm a képeket, ilyeneket csak úgy indok nélkül is dobhatsz be néha, legalább színesebb lenne a topic.