Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
bigsee
üzenetére
Erre azt tudom mondani: is-is.
Ez az egyik előnye ennek a rendszernek, hogy a live view is gyors, ki is akarom használni. Nem kell esetenként a földön kúszni mászni, és más perspektívákkal is tudok képet készíteni.
Az EVF azért kellett, mert erős napsütésben jobban látom a témát.Mindkettő fontos.
(#94292) jaanoo89
Elméletileg a kijelzők eszik a legkevesebbet (ha csak nem állandó képnézegetés megy rajta), inkább az AF és a képstabi esznek. De ez utóbbiak csak akkor, ha használatban is vannak. A kijelző csak x idő után kapcsol le.
Nekem a melegedés inkább akksitól jön, mikor jobban "meghajtom" a vázat (sok AF, sok képstabi, visszanézés, menüben turkálás egymás után).
Ilyenkor a hátsó kijelzőnek az akksi felőli oldala is melegszik, de a másik az nem.A méret sem biztos, hogy tényező, mert az EVF dupla annyi pixelt tartalmaz, mint a hátsó. Belül van, nem kívül, viszont modernebb technológiával készül.
Szerintem sötétben nézd meg az em-5-öt, mert ha be van kapcsolva, akkor kiszűrődik némi fény, de biztos vagyok benne, hogy behajtva lekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs