Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMn3t
tag
sziasztok,
macro fotozáshoz állítgattam az m.zuiko 60 as obit és az istennek se akar működni úgy ahogy akarom ... én vagyok béna vagy nem működik együtt?
adott ugye a focus limiter az objektiven, van az h 1:4 és 1:1 nagyitás között állitson csak élességet
nekem ez sokszor túl hosszú, le akartam röviditeni, ezért beállitottam az autofokusz limitert a vázban 0,3 m re (ez a 1:2 és 1:1 között engedi az objektivet és sokkal gyorsabb igy)viszont ... vagy csak az autofokusz korlatozo megy akkor amikor a fokusz limiter az objektiven ki van lőve (tehát az egész úton tudna menni), vagy csak az objektiv által használt limiter
summa summarum: nem tudom azt megcsinálni h beállítom a fokusz limitert az obin és aztán fn gombbal állitani h még kisebb legyen az út ... komoly h ezt a ziccert kihagyták???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest