- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
.. és a Többieknek is kösz! Nem voltak nagy reményeim, de egy kérdést megért.
A szürkéket is venném, ha lenne itthoni bolt, mert neten nem nagyon merek rendelni ilyen összegekben semmit. Az oké, ha minden frankó. Milc obiknál AF problémától nem tartok, de még mindig lehet decenteres, vagy egyéb működésbeli hiba. Ezzel járó macera itthoni bolt esetén jóval kisebb.canikon megoldás adapterekkel nálam nem jön szóba. Tükrösre már vettem volna , ha a sigma kijönne a "C"-s 17-50-el , de pont ez az obi nem érkezik valamiért.
Gyerkőcöt akartam volna a kis milc-cel fotózgatni eseményeken. Most a kit-obival (ami alapból egész jó lencse) és hol vakuval, hol anélkül, meg egy sigma fix-el bohóckodtam.
Családon belül elfogadható képek lettek, csak jobb lett volna egy fényerős zoom (de nem 300k körül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest