Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Szegény középformátumot használó fotósoknak nem szóltak, hogy évtizedekkel ezelőtt sem néztek már ki profinak.

Én amúgy pont ezt szeretem utcai fotózásnál, elbillentem az LCD-t, csípőből vagy mellkas környékéről lövök, senki nem néz profinak, legfeljebb turistának és éppen ez a cél amit el akarok érni vele.
Régen is azért volt népszerű mondjuk a Hasselblad 500-as sorozata az utcai fotósoknál, mert feltűnésmentesebben lehetett vele fotózni, mint az akkoriban már egyre népszerűbb SLR-ekkel.Amúgy pont ez a "jajj, nem tűnök profinak, most mi lesz" elv érvényesül azoknál is (csak kicsit súlyosabban), akik élből elutasítják a MILC műfajt és inkább cipelik magukkal mindenhova a csattogóst. Nem kell azzal foglalkozni ki-mit gondol, úgyis a fotóid döntik el mennyire értesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Régen is azért volt népszerű mondjuk a Hasselblad 500-as sorozata az utcai fotósoknál, mert feltűnésmentesebben lehetett vele fotózni, mint az akkoriban már egyre népszerűbb SLR-ekkel.