Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Terapeuta
üzenetére
Persze, hogy nem csak egyet szeretnék, de elsőre olyan kellene, amivel a lehető legtöbb helyzetet meg tudom oldani (nézve ugye a már említett elég speciális igényeket). Lehetne az a fránya 14-140 inkább 12-120.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, néztem a Pana 100-300-at, és nem is olyan drága. Ha nagytele kellene, oda tökéletes lenne nekem. Egyébként a 12-60 + 100-300 is egy jó kis kombó lenne valóban. De azzal abszolút együtt tudnék élni, hogy ha 250-300 mm fölött már nem lenne semmi. Annyit tudnék is vágni belőle, ha arról lenne szó.
(#88475) Tin_Shield: Gondolhatod, hogy ez volt az egyik legelső ötletem nekem is, de:
Egyrészt képminőségben azért gyengébb lenne, mint egy jó MFT (belőttem a blende miatti ISO különbségeket, meg tudom, hogy itt 45 f/1.8 van a G80-on, de azért látszik).
Másrészt az FZ1000/2000 is elvérzik pár dologban (most így hirtelen a brutál kroppos UHD, de legalább gáz FHD videó jut elsőre eszembe, asszem 37mm az eleje 4K-ban, pfff). Az ezresért még talán adnék is annyit, amibe kerül, de a kétezres szerintem még mindig nagyon drága.
Harmadrészt meg az az igazság, hogy már vágyom rá, hogy oda tekerhessem a gyújtótávot, meg a fókuszt, ahova én szeretném. Hogy a kezeimben érezzem, hogy játszhassak vele. Már elegem van ezekből a motoros szarokból. Hiába van az FZ300-on is manuál fókusz tekerentyű, egy kalap kakit nem ér. Lehetne helyette akár két gomb is, olyan kezelhetetlenül működik.
(#88476) hito:

(#88473) sticky35: Nem mostanában leszek fent, de köszönöm a lehetőséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)