Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandok
tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Semmi baj nincs ezzel, a legnagyobb erény, ha valaki beismeri a saját hiányosságait.
Ettől függetlenül hidd el, én magam sem mindig érzem magam a helyzet magaslatán. Több, mint tíz évnyi intenzív digitális fotózás után épp tegnap voltam már úgy, hogy eladom az egész szettet a francba, annyira nem megy a fotózás.
Egész egyszerűen úgy érzem, hogy bárhogy is erőlködöm, bárhogy is próbálkozom, még átlagos fotókat sem sikerül kicsiholnom magamból. Tegnap a Hungaroringen voltam motoros nyílt napon, aztán Balaton, aztán BP városnézés, stb. stb. Nálam állandóan száz fényképezőgép, egy Olympus EM10-es a 45mm f1.8-cal, egy az általános felhasználásra jobban használható EM10 kitobjektívvel, valamint egy videós/fotós mindenes Sony RX100 mk3.
Este aztán átnézem a 3 kártya fotóit és süllyedek el szégyenenbem, van van mindig ugyanarról a témáról sok-sok-sok különböző, de nagy vonalakban mégis hót egyforma kép, összességében meg semmi kiemelkedő. Sima, átlag tucatképek, amiket egy telefonnal is készíthettem volna. (főleg így érzem, mikor este ránézek a fb-ra, és látom, hogy 1-2 ismerős a mobiljával a nyaralásokról esténként olyan képeket oszt meg, mintha stúdióban készültek volna, plusz pár óra PS utómunkával).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest