Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz BEE #7716 üzenetére

    Persze erre felpakolhatóak a jelenlegi obik, no de ez igaz az összes Pentax DSLR-re is!
    Úgyhogy kérdésem továbbra is áll, mi az plusz ami miatt van ennek értelme a jelenlegi Pentax DSLR-ek mellett, mi az az érv ami miatt ez bármiben is jobb, mint egy K-r pl. ????

    Még a csúcs kategóriás Pentax K-5-nél is alig kisebb és az obik se lettek kisebbek. Sőt ahogy nézem egyenlőre nincs is más rá, mint a DSLR obik. (az a 40-es az tényleg csak a Limited átdizájnolt változata.)

    Akkor miért volt értelme beáldozni a tükröt, a gyors AF-et, a normális keresőt??
    Ezért a sor kompromisszumért ráadásul többet kérnek mint egy K-r vázért!
    Akkor meg miért született meg ez a kategória??

    Komolyan nem értem úgy az egész koncepciót.. :(

    A focus peaking jó dolog, meg ha később kihoznak majd olyan obikat amiknek a segge mélyen belóg majd a bayonett mögé a vázba az is remek lesz, de..

    De ha a Pentax kicsit is igényesebb ennél akkor nem hagyja el a tükröt, hanem ezeket simán mind belepakolhatta volna legújabb DSLR gépébe. Még a spéci hátratolt lencsés obiknak se lenne semmi akadája, egyszerűen csak ilyen obiknál rögzíteni kellett volna a tükröt felcsapott állásban és kész.

    Ami a lényeg, az önmagában hogy felmennek rá az eddigi obik nekem még nem előny, volt már eddig is pár Pentax váz amiről ez elmondható volt. A nagy kérdés inkább az, hogy ezekhez képest (Pentax DSLR-ek) mi pluszt nyújt 750$-ért egy ilyen K-01-es váz?

    Na erre várom én a választ! :)

Új hozzászólás Aktív témák