- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Macrodroid
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Köszi srácok! Rájuk zoomolok, aztán rendelek valamit.

Nem tudom, ki hogy van vele, de az Oly-knál nekem marha kényelmetlen helyen van a nyakpánt rögzítő fül a váz oldalán... Pont a kezem útjában van mindig. Ma teszteltem először igazán a gépet és kell az a markolat nekem úgy érzem.
Meg még pár gondolat az E-M10-zel kapcsolatban. A 40-150 elég nehézkesen talál fókuszt a lakásban, vagy ahogy egy kis fényveszteség is fellép a környezetben. A fókusz am gyors, durva. Ezt az indokolatlan ISO emelést mondjuk nem értem, mindegy feldolgoztam, mert am remek képe van a kitobikkal is. De a nagy mélységélesség miatt úgy érzem le fogok gatyásodni, mert kell egy 45/1.8, meg egy 60/2.8 is. De fel kell készülnöm az őszi gombaszezonra, szal nincs mese...
Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom...