Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz madgie #55213 üzenetére

    :K Freddy-vel priviztem pár sort, gyanítom, igazad van. Vágyom valami újra. Semmi értelme tükrössel, ökör megapixelekkel dobálózni, ha egy normális borotvát képtelen lőni az ember, mert vagy a fázisalapú fókusz megy néha félre, vagy az üveg gyenge, vagy a tükör berázza a vázat. Nem is beszélve arról, hogy tegnap a modellem padon ült és a kihajtható kijelzővel levittem pillanatok alatt az Oly-t talajszintre és onnan fotóztam fel, húúú mennyire más perspektíva. Egy tükrös tankkal eszembe nem jutna lehasalni oda vagy akármi hasonló.. a kis Oly kihozza a kreatív állatot az emberből :D

    A Fuji iso-ja nagyon tetszik, rohadt jónak tűnik a szenzor. Meglátjuk, próbálgatok most ezt-azt, más jelöltem már nemigen van. Kár, hogy a Sony A7 széria nem nyújtja azt a makulátlan, ultratiszta képminőséget fullframe milc létére, mint egy hagyományos FX Nikon váz. Úgy értem, pixelkukkolva. Az A7 iso teljesítménye a 24 megapixelével kb. ugyanaz, mint a D800 36-ja. Ami égő a Sony-ra nézve, szerintem..

    Az Oly meg borzasztó, hogy .. teljesen felesleges vele raw-t is lőni, csak törli az ember. :D Auto WB módban is olyan szinten tökéletesek a jpeg-ek, amiket kiköp, hogy ránéz az ember és "hmm, oké" .. Uninstall Photoshop és mehet a kép a NAS-ra megőrzésre, vagy nyomdába.

    Na majd lesz valami.. :) Érlelődök egyelőre, nem hajt a tatár..

Új hozzászólás Aktív témák