- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-pm1 csak kompakt obikkal, már az alapzoom is túl nagy rá. amúgy nem rossz, az e-pl3-nál biztos jobb a kezelése. tényleg az obikon múlik az egész.
ami engem illet, most picit tényleg nem találom a helyem, de ez azért van, mert több dolog változik egyszerre. egyrészt, a capture nx-et szeretem használni, de az ugye csak nikon. akinek viszont nem volt mirrorless gépe mostanáig, pedig nem szívesen cipelek már dslr-t. elég jól le tudom írni, h mit szeretnék, nincs is benne semmi irreális, de nem létezik:
- sony nex-7 formájú váz
- kompakt, jó minőségű 28-300 ekv. utazózoom
- stabilizátor
- nikon .nef fájlokazért variálok, mert nyilván ezek közül legalább egy-két dolgot fel kell adnom. előtte az e-3 és a d90 is bejött, csak hát el lettünk kényeztetve ezekkel a pici dögökkel.
ami az amerikaiakat illeti, ne menjünk ebbe bele, én 3 évet éltem usában, természetesen bőven nem lehet ott sem csak így sztereotipizálni. sőt, ha már itt tartunk, az oktatás és invidualizmus hiányosságai napjainkban inkább nálunk okoznak problémát...

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sony a7III váz 20k expo
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs