Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-pm1 csak kompakt obikkal, már az alapzoom is túl nagy rá. amúgy nem rossz, az e-pl3-nál biztos jobb a kezelése. tényleg az obikon múlik az egész.
ami engem illet, most picit tényleg nem találom a helyem, de ez azért van, mert több dolog változik egyszerre. egyrészt, a capture nx-et szeretem használni, de az ugye csak nikon. akinek viszont nem volt mirrorless gépe mostanáig, pedig nem szívesen cipelek már dslr-t. elég jól le tudom írni, h mit szeretnék, nincs is benne semmi irreális, de nem létezik:
- sony nex-7 formájú váz
- kompakt, jó minőségű 28-300 ekv. utazózoom
- stabilizátor
- nikon .nef fájlokazért variálok, mert nyilván ezek közül legalább egy-két dolgot fel kell adnom. előtte az e-3 és a d90 is bejött, csak hát el lettünk kényeztetve ezekkel a pici dögökkel.
ami az amerikaiakat illeti, ne menjünk ebbe bele, én 3 évet éltem usában, természetesen bőven nem lehet ott sem csak így sztereotipizálni. sőt, ha már itt tartunk, az oktatás és invidualizmus hiányosságai napjainkban inkább nálunk okoznak problémát...

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest