Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    tegnap vegigkapogattam par erdekes vazat:

    em10: nagyon franko kis masina, ami feltunt az em5hoz kepest: nekem kevesbe jon be a fogasa, a kozepso ujjam vhogy fura helyre esik, es jok az uj gombok, viszont nehezebb oket elerni, tul kintre raktak. a felhasznalt anyagok "kopogosabbnak", minosegerzetre nemileg gyengebbnek tunnek. ugyanezt ereztem az em1nel is, csak ott felfele - kezbeveve erezni vmit a kategoriakbol. a stabot kicsit probalgattam, en nem vettem eszre kozottuk lenyegi elterest, lehet az ot tengelyesnel nagyobb a talalati arany, vagy hasonlok, de praktikusan veve minimalis elteres lehet kozottuk. nagyon megeri az arat.

    gm1: hat ilyenem lesz, ha olcsobban merik. ennyiert nem kellene, de amugy tenyleg jol kitalalt kis gyosz - a skalak mozgasa lassu, de ettol eltekintve baromi jol osszerakott, gyors kis masina. a pinpointnal jo a zoom funkcio. fogasa termeszetesen nem sok van, de konnyu az egesz, vetek lenne raaggatni nagyobb obikat, mint a pancakeek. az idealis kompakt.

    a 12-32 osszecsukhatosaga nemtom mennyire valik idegesitove, mert a 9-18nal megfogadtam, hogy nekem meg egyszer nem kell ilyen, de nincs mas alternativa.

    xt1: igazi rombolo, szuper anyagokkal, ezt is orom kezbevenni. a fogasa nem annyira jon be, mint pl az em1e (amit szvsz nagyon eltalaltak). az evf fenomenalis, nagy, remek a felbontasa, es tenyleg nem ertem, hogy miert nem jutott eszebe masnak, hogy portre modban elforgassa az infokat. viszont sebessegben en meg mindig nem erzem, hogy ez lenne a vilagbajnok. minden generacional eljatszottak mar ezt - a kijelzo mozgatasnal erezhetoen lagzik, nem reagal olyan gyorsan, mint pl az em5nel, es a mediamarktos korulmenyek kozott a fokusz is lassabb, mint az mft masinake. nagyon gondolkodtam rajta, de igy kezbol lehet az em1et valasztanam (ami viszont ennyiert nem kellene).

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák