Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Most volt nekem is időm a Samyval foglalkozni, nem tudtam hogy fog tetszeni a halszem, de ez egyre jobban tetszik, ahová nekem a nagylátószög kell, oda korrigálva is tökéletes. Viszont én még nem találkoztam olyan objektívvel (sajnos) aminél a fókusz legvége az végtelen lett volna. Lehet ez a gyártási szórás miatt van, de mindig inkább túllőnek rajta, és a végtelen után van a fókusz állítási max. Ez a Samyang-ra is igaz, bár csillagokkal még nem próbáltam. Ami a Samyang-ban zavar, az pont az, hogy beállítom egy általános hiperfokális távolságra és mikor objektívet cserélek biztos hogy elcsavarom. Szerencse, hogy akkora a DOF, hogy ez általában nem zavaró. Ez az első obi, amit nem használtan vettem, hanem teljesen újonnan, eddig nem bántam meg. Már csak egy 12-32 kell a kit helyett turistáskodni és megvan az ideális szettem (8.5, 12-32, 20, 45, 100-300). Bár a 100-300-at lehet lecserélem előbb utóbb egy kisebbre, sajnos nincs rá időm rendesen kihasználni, pedig nagyon szeretem a képeit, meg a fényereje is üt, viszont túl sok pénz áll benne használat nélkül.
Black Smile: Ha sötétben gyakran fotózol vagy nagy kontraszt különbséggel, akkor szerintem megéri, különben nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- Androidos tablet topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest