Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

válasz FEDman #30128 üzenetére

minden várakozás azt mutatja, hogy egyre komolyabb kompaktok felé nyomja a piac a gyártókat. az alja kihullik, az lx7 típusú izéknél erősítenek, és jópár nagy szenzoros gép is jön majd (egyre inkább jön). csak idő kérdése, hogy valakinek egy tényleg jót is sikerüljön lerakni az asztalra, és akkor tippem szerint ebből a topikból is váltanak páran. én leszek a váltóháború :DDD frontembere ;]

ff vs milc: a prosumerek 99%-a bőven az indokolható igény fölött vásárol. mindenki. itt is. ott jön képbe az fx dslr, hogy meg fogják venni. mert olcsó 85/1,8 van rá, mert jobb a szenzor stb. az egy dolog, hogy aztán nem fogja tényleg használni, kihasználni. de megveszi, mert "ennyiért akkor azért már inkább fx".

nekem is piszkosul tetszik a gx7, meg tetszett már x előző váz. az egyetlen ok, hogy nem rohantam venni, hogy öregedtem annyit, hogy le bírjam gyűrni az akarást (itt... más témában meg nem, mert hát ilyen a férfiember, jó kütyüket akar), és tudom, hogy elég lesz egy kompakt. pedig "akkor annyiért már jobb egy gx7"... :B

Új hozzászólás Aktív témák