- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
Parci: Értem, tehát főleg a NEX-5 ergonómiájával vannak gondok. Kár érte, pedig a magnézium váz csábító. (és jót tesz a csontoknak) Volt már a kezemben, de akkor csak érdekességképpen felkaptam. Obik terén kezdetnek nekem elég a kit. (Főleg "utcai fotózás" témakörben tevékenykedem.)
Szulita28: Az AF+Stabi nélküli életről annyit, hogy azért volt már fényképezőgép a kezemben...
Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy ZENIT 3M személyében fix obival stabilizátor, AF, és zoom nélkül. Azok úgyis csak elkényesítik az embert.. 
Nézelődtem már, persze NEX-3 palacsintával 84e, 18-55-tel 97e, a GF2 és az E-PL2 150e. Azért nagyon nem mindegy. Pont ezért kérdeztem. És ha kit-tel főleg ízlés kérdése a dolog, akkor ízlésem szerint spórolnék egy 50-est.
Mercutio_: Igen, a Samsung kipontozódott, pedig az EVF tetszene (nem a legjobb, de legalább van). A GF1 valóban tetszetős, az árad sem rossz, de sajnos még várnom kell a vásárlással. Addig marad a nézelődés, tájékozódás, hogy amikor aktuális lesz, már ne kelljen agyalni, hogy akkor most melyik is legyen.
Az SX130 persze nem volt komoly. (bár mondjuk RAW-ból még talán ki lehetne hozni dolgokat) A dpreview-n megnéztem pár géppel az ISO összehasonlítást, és az SX 210 simán hozza a GF1 szintet. (csak az egyik ISO80-on van a másik pedig 800-on. De melyik?
Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Napelem
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy 

Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)