Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#1458) FEDman
Én hátizsákkal közlekedem, és még sosem volt olyan, hogy le kellett volna vennem, hogy könnyebben elérjem azt a helyet, ahonnan a kitalált képet el lehet/érdemes készíteni, ettől függetlenül, értem mire gondolsz.
(#1459) Mercutio_
Szerencsére nem nekem, nem szoktam ilyen vitákba belemenni, mert mindenkinek megvannak a saját elfogadható érvei, ebbe határozottan beletartozik a hűtőláda, a gyerek, és az asszony is, aki inkább a törődést szereti kirándulás közben, nem a vele nem törődő fotózó párját.
(#1460) hegyimorc
Igen gép mellől könnyű mondani, én már fotóztam ilyen szettel motorcsónakból hullámzó vízen, sziklafalra kimászva (nem sziklafalat mászva)... sőt reggeltől késő délutánig, nem egyszer...és eszembe se jutott a fasza gyerek érzés... ezt meghagyom másoknak. Aki kiflit venni viszi magával a szettet, az megérdemli, azt a megszállottsági szintet szeretném nem elérni, sőt még éjjel sem tartom bekapcsolva a gépemet az ágy mellett. Háry János és NodalNinja
rá ne tekeredjen a bajusza, mert le kell vágni...
u.i.
Mindenki a maga elvárásainak, és kényelmének megfelelően cipel magával fotófelszerelést, nekem egyelőre nem okoz kényelmetlenséget, másnak meg okoz, elfogadtam. Kompromisszumok meg voltak is és lesznek is, ilyen az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rá ne tekeredjen a bajusza, mert le kell vágni...