Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

(#1458) FEDman
    Én hátizsákkal közlekedem, és még sosem volt olyan, hogy le kellett volna vennem, hogy könnyebben elérjem azt a helyet, ahonnan a kitalált képet el lehet/érdemes készíteni, ettől függetlenül, értem mire gondolsz.
    (#1459) Mercutio_
    Szerencsére nem nekem, nem szoktam ilyen vitákba belemenni, mert mindenkinek megvannak a saját elfogadható érvei, ebbe határozottan beletartozik a hűtőláda, a gyerek, és az asszony is, aki inkább a törődést szereti kirándulás közben, nem a vele nem törődő fotózó párját. ;)
    (#1460) hegyimorc
    Igen gép mellől könnyű mondani, én már fotóztam ilyen szettel motorcsónakból hullámzó vízen, sziklafalra kimászva (nem sziklafalat mászva)... sőt reggeltől késő délutánig, nem egyszer...és eszembe se jutott a fasza gyerek érzés... ezt meghagyom másoknak. Aki kiflit venni viszi magával a szettet, az megérdemli, azt a megszállottsági szintet szeretném nem elérni, sőt még éjjel sem tartom bekapcsolva a gépemet az ágy mellett. Háry János és NodalNinja :DDD rá ne tekeredjen a bajusza, mert le kell vágni...
    u.i.
    Mindenki a maga elvárásainak, és kényelmének megfelelően cipel magával fotófelszerelést, nekem egyelőre nem okoz kényelmetlenséget, másnak meg okoz, elfogadtam. Kompromisszumok meg voltak is és lesznek is, ilyen az élet.

Új hozzászólás Aktív témák