- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
redzsi
üzenetére
Szia!
A gx9 egy tök jó gép, az is egy jó opció ha az lesz. Viszont azok az m43 obik nem olyan durvák, hogy pótolhatatlanok lennének más rendszeren.
Az XT30 II is egy tök jó gép.
Én is hasonló dilemmában voltam mint te. Nekem GX80-am van 12-32-vel, egy 20/1.7 és egy pana 45-150. Én emellé vettem egy XT30 II-t, 18-55-öt, 23/1.4-et és 35/1.4-et. Az mft rendszert nem adtam el, és milyen jól tettem. A mai napig használom mind a kettőt felváltva. Jó rendszer a Fuji és nagyon jó a mindent vázon állítás mint koncepció. Viszont ha ma döntenék akkor nem venném meg az új rendszert, helyette vennék egy x100v-t és a maradékból pedig az m43-hoz obit, valószínű makrót. Lényegében azért nem venném meg az új rendszert mert ugyanazt csinálom vele mint a panával, kb ugyanazokra alkalmas obikat vettem meg hozzá (most telét nézek a fujihoz), és azt vettem észre hogy semmi olyan nincs egyikben sem amit a másikkal nem lehet megcsinálni. A jobb jpg kimenet nekem aránylag fontos volt, de a GX9 pl ebben jobb a GX80–nál, tehát ha ebbe az irányba mész tovább akkor az is jó.
Így lényegében hasonló cipőben járva érdemben nem tudok neked segíteni, mert két jó választás között gondolkozol szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest