Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
ecaddsell
üzenetére
Itt van Robin véleménye summázva, amivel egyetértek az árazást is figyelembe véve. Amennyiben forintra ugyanannyiba kerül (vagy olcsóbb), mint az 5mk3, akkor még elmegy (és nem, nem érdekel az USD/EUR ár, az érdekel, amit a kasszánál fizetnem kell érte itthon), bár ezt új termékként beharangozni azért költői túlzás.
"OM System launched the new OM-5 earlier today. After looking through the available review articles and videos published online, I have to say the OM-5 was quite underwhelming. OM System repeated some mistakes which Olympus did previously - not having significant upgrades as the OM-5 is basically a rebadged E-M5 Mark III, with virtually similar image output (same image sensor), same AF (121 points hybrid system), same speed (10fps/30fps burst speed), same EVF/LCD and even the camera design is 99% the same! They did not listen to the feedback from their consumers when a lot of people were dissatisfied with E-M5 Mark III's plastic build."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minecraft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest