Hirdetés
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrissTa
tag
válasz
aginor
üzenetére
Nekem is van 8-25-om, de eddig nem tunt fel, hogy feloldalas lenne az obi. Igazabol feltuno vignettalast sem lattam eddig. Egy hoya slim protector mindig van rajta. Erre szoktam meg pluszba felcsavarni egy hoya slim cpl-t, ha kell. De megnezem majd, otthon a kepeket meg egyszer.
Ilyen keretes szurot, mint a Cokin nem hasznalok. Azt nem tudom csekkolni, hogy ugyanilyen lenne-e nalam is.Szuromeretben a PL 8-18 az 67mm-es (volt ez is a 8-25 elott), a 8-25 meg 72mm-es. Lehet, hogy a 8-25 igy mar tul szeles a kerethez
Megneztem a Cokin oldalan a P holdert es ff 24mm-ig ajanljak. Lehet a 8-18 meg szelesebb latoszoggel is belefert a keret 77mm-es max szuromeretebe.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jogász topik
- Battlefield 6
- EAFC 26
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest