- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Most ha nagyon bele akarok kötni, megnéztem újra, 10 centire belehajolva az iMac monitorába (nem életszerű), talán a bal oldal életlenebb valamivel, de komolyan, ez már az a szint hogy betegesen ezt nézem, vissza veszem teljes képernyős módra és nem ketté választva a kijelzőt 100% nagyításban a bal és jobb szélét egyszerre nézve, nem is veszem észre a különbséget, pedig tudom mit kell nézni. Szóval nálam ez már az elfogadott szint, de az előző az nagyon decenteres volt, még telefonon is látszódott, kukkolás nélkül is.
Szóval ez marad, imádni fogom, főleg ennyiért.
Aginor: Basszus most nézem, hogy az MM visszarakta az online árat 100.000 fölé, én még 83.990-ért vettem, amiből elvileg az Olympus visszaad 37.000 Ft-ot. Sry, írtam az akcióról, csak az Olympus FB csoportjába. Ide ritkábban jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gunner, HEAT, PC!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest