-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Shadowduet #194097 üzenetére
Szia,
én itt javíttattam telefonokat, maximálisan elégedett voltam velük. -
vacs
veterán
válasz
Shadowduet #184645 üzenetére
Közvetlenül nem lehet, de a mailboxde.com tovább küldi neked.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Mailboxde működik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
-
vacs
veterán
válasz
Shadowduet #182771 üzenetére
PL.:
Samsung Galaxy A54
OnePlus Nord 3
Motorola Edge 40 -
Shadowduet
tag
válasz
Shadowduet #182771 üzenetére
Kérem a segítségeteket, tanácsotokat ebben a kérdésben továbbra is, előre is köszönöm!
-
FraFer82
tag
válasz
Shadowduet #153575 üzenetére
Nekem nem ugrik be, de az iPhone 11 Pro is ide sorolható bátran, remek telefon.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Shadowduet #153575 üzenetére
Google Pixel 4a, ami még elég bizonytalan, hogy mikor lesz, de valószínűleg lesz, vagy esetleg az idén megjelenő iPhone 12, ha ez az árkategória is játszik.
Az elfogadható telep alatt nem tudom, hogy pontosan mit értesz, de semmiképp ne várd el ekkora telefonoktól pl egy Redmi Note szériás telefon üzemidejét. -
Bdanyy
addikt
válasz
Shadowduet #151367 üzenetére
Annyira nem vicc pedig. Jóval tovább kapja majd a fweket mint akár az s10e, teljesítményben pedig elég nagy köztük a különbség.
Pixel 3 illetve 3a jó még kamerában, de utóbbi teljesítményt tekintve nem nagy eresztes. Náluk viszont nincs ultrawide. -
válasz
A samsung s10e kamerában jobb mint a mi9 se és árban is.
Azt majd eldöntöd mennyire fontos az ár, de kamerában tuti jobb. -
trebrona
nagyúr
válasz
Az S10e kamerailag gondolom nem jobb mint az Mi 9 Se, de javítsatok ki ha tévedek?!
Akkor most megteszem, tévedsz.
Erre vess egy pillantást: [link]
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Shadowduet #151139 üzenetére
Ezek közül a P30, ha ez túl nagy lenne (amúgy nem nagy telefon), akkor az S10e, de ott gyengébb az aksi és nincs tele kamera.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Xiaomi Mi note 10.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Mi 10 SE-re ne várj, olyan nem lesz.
-
Norbi.
őstag
válasz
Shadowduet #150916 üzenetére
Ha játszik Apple, a mèret miatt új iPhone 7, vagy ennyiből lehet találni sokáig garis, patika iPhone 8-at. Inkább utòbbit választanám.
Droidbòl nem igazán van más az A40 mèretèben, maximum Mi 9 SE, ha találsz valahol, nagykerekben hònapok òta nincs. -
válasz
Shadowduet #144404 üzenetére
MM-ben most akcióban láttam Samsung A70-et. Szerintem az is jó lehet számára, csak a méret az ami gond lehet .
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Huawei P20?
-
Norbi.
őstag
válasz
Neki is az MI 9 SE-t ajánlom.
Viszonylag kompakt méretű, minimálisan nagyobb az A40-nél, de más nem is nagyon van ekkora méretben. Van belőle lila szín, amivel elég csajos, jó a kamera, igaz az akku nem a legnagyobb, de van benne gyorstöltés.
-
Sungoo
addikt
válasz
Shadowduet #129367 üzenetére
Sajnos ebben a megadott ársávban nincs.
-
Sungoo
addikt
válasz
Shadowduet #129359 üzenetére
Xiaomi Redmi 5 gold, Xiaomi mi A1 gold.
-
Gery1987
őstag
válasz
Shadowduet #37634 üzenetére
Helló!
Mivel a flotta díjcsomag készülék árai eltérőek lehetnek így nagy általánosságban írok pár készüléket amik jók lehetnek.
1. Samsung Galaxy S Advance:
- erős hardver, jó kijelző, szép képpel és mérete is megfelelő (4"-os SuperAMOLED). 2 magos 1GHz-es processzor, 768 MB RAM-al. Én nagyon szeretem, nekem ez van. Egyetlen hibája a kijelző hajlamos beégni, ez ellen nem tudsz sokat tenni, max, hogy nincs totálon a fényerő. A Samsung biztosítja a prémium szervizszolgáltatást rá így kijönnek házhoz és ha megoldható 1-2 munkanapon belül javítanak és visszaviszik.2. Sony Xperia M:
- hasonló mint a Samsung, más hardverrel, Qualcomm proci és Adreno GPU a kijelző mérete ugyanaz, de TFT. Általános használatra elég lehet.3. Sony Xperia SP:
-ez elég borsós áron van, így meg kell nézni mennyibe kerül. Amúgy egy bitang erős cucc, sokan javasolják itt ha beleteszik a kívánságlistába a kérdezők.4. LG L7 II:
- erről nincs véleményem, de amit olvastam az alapján nem rossz kis készülék.5. HTC Desire 500:
- hogy őszinte legyen ebben csak flancolás a 4 mag mert a magok régiek...és igen lehet hurrogni de pár hasonló órajelű 2 magos Cortex A9-es tudja azt amit ez 4 maggal és Cortex A5-el...ettől még jó vétel lehet...de én tuti nem venném meg csak azért mert 4 magos...ez csak szöveg...alapon jó telefon...ez tény!Mást hirtelen nem tudok írni és a T-nél is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest