- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
Jack Oneill #78796 üzenetére
én akartam írni hogy szerintem fapad lesz csak nem akartam elvenni a kedved a dologtól.
az fix hogy ócóbb volt ez a cégnek mint az eset megoldása.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #78778 üzenetére
mint mondtam, vállalati ügyfelei vannak, nagyvállalati. Hardveres tűzfalak, meg minden hacacáré.
2024-ben 6 milliárd dolláros bevétele volt. Hasonló profilú cég mint pl. a Cisco.A fókusz ezen a szinten a hálózati biztonságon van. Nem összehasonlítható a működése pl. egy Avast free-fel.
Ha 6 milliárdos bevételt tudnak produkálni nem lehetnek olyan rosszak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #78775 üzenetére
Mert az egy vállalati védelmi rendszereket gyártó cég terméke. Nem nagyon gyártanak "consumer" piacra.
-
Atish19
őstag
válasz
Jack Oneill #78559 üzenetére
Védett böngésző egyszer szivatott engem is. Fizetésnél tovább gombra kattintva leblokkolta az oldalt. Pénz kirepült, de az oldal nem kapta meg. Pár nap után a paypal magától visszautalta. Azóta tiltva van nálam is
-
fekete.puma
aktív tag
válasz
Jack Oneill #78566 üzenetére
Nekem az egész onnan jött, hogy a fórumtárs említette, hogy fizetősről váltana pl Avast Free-re, hogy ki mit gondol róla.
Előfizetés mellett az már csak részletkérdés, hogy elég-e az AV, vagy pl az IS-t választja valaki.
Aki ért hozzá azok közül sokan nem használják az ingyenes változatot, aki meg nem ért hozzá az meg nyugodtan használja, hogy van ez? -
válasz
Jack Oneill #78559 üzenetére
Jól összefoglaltad.
A lényeg az, hogy ma már feleslegesen felduzzadtak a 3rd party AV-k és azzal riogatnak, hogy ha nem a fullos csomagot veszed meg, akkor bizony nagy veszélyben vagy. Ez szimpla félelem alapú maretingfogás. Több teszt született arról, hogy mennyire nem adnak a vírusok ellen plusz védelmet bizonyos funkciók. Viszont cserébe több a probléma az extra funkciókkal.
És szeretném megemlíteni azt is, hogy minél bonyolultabb egy termék annál több a gond vele. És persze, ezt a usernek kell jeleznie, amit vagy kijavítanak vagy sem.
Sok cégnél pont mi vagyunk a béta teszterek. -
válasz
Jack Oneill #78502 üzenetére
Kösz, ez nem jó hír. Akkor már nem is két fiók kell, hanem három. Mondjuk ezeket a korlátozásokat nem nagyon értem.
-
válasz
Jack Oneill #78486 üzenetére
Szubjektíve tolakodó, bloatware jellegű volt, meg amúgy sem az én ízlésvilágom.
-
UserX
addikt
válasz
Jack Oneill #78486 üzenetére
Arra én is nagyon kíváncsi lennék, hogy lezso6 kollégának miért nem jött be az ESET és ilyen gyorsan kukázta???
Jack Oneill: Én kb. 2 hónapja használom, semmi gond vele, csak ajánlani tudom! -
válasz
Jack Oneill #78406 üzenetére
Neked igen, a többieknek nem.
Nem bízik meg a digitális aláírásban, de ott a KSN ugye. Nem hinném, hogy mindenre jelezni fog. -
válasz
Jack Oneill #77511 üzenetére
Vicces amit csinálnak az AV gyártók. Ez pár éve még úgy volt, hogy olcsóbb volt a hosszabbítás mint az új licenc megvétele. Ma meg megveszed töredék áron és utána dupla vagy tripla áron akarnak hosszabbítani veled.
-
roseA580
tag
válasz
Jack Oneill #77511 üzenetére
Ez egyébként "árdrágításnak" neveznék, de mivel nem közszükségleti cikk, mindig megpróbálkoznak vele!
-
válasz
Jack Oneill #77418 üzenetére
Ez a trend sajnos, hogy mindegyik terméket telepakolnak mindenféle szeméttel.
Itt a Kaspersky példája is. Anno egy normális termék volt és a védelemre fókuszáltak, ma meg minden szar benne van és bugos mint a rohadás. Konkrétan Kaspersky mellett nem tudok rendesen COD-ozni, mert mindig megjelenik valami anomália, de ezt már személyesen kibeszéltük.
Ezért jó a Windows Defender és nem véletlenül állnak át egyre többen rá. Windows része és nincs telepakolva minden szarral, plusz védelemben Top kategória.
Kell változás az AV piacon, mert nagyon nem jó irányba mentek el a gyártók. Ahelyett, hogy egyre könnyebbek lennének a termékek és lenne bennük potenciál, egyre nehézkesebb termékek lesznek belőlük. -
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #77355 üzenetére
Egy ideje nem használom, de most ránéztem a Kaspy fiókomra. Nem csináltam semit, magától hosszabodott meg a Free:
-
eisento
addikt
válasz
Jack Oneill #77349 üzenetére
szoltak, hogy piros a kaspersky, megneztem es azt irta az 1 ev lejart... asszem 1 evet kapsz ingyen ha csinalsz fiokot vagy fene tudja. 20 eve nem akar fizetni semmiert ha felrakok vmi ingyenest akkor meg megy a hiszti hogy allandoan kiir valamit...
-
UserX
addikt
válasz
Jack Oneill #77316 üzenetére
Az mindenképen felháborító, - ha jól értelmezem - kérdezés nélkül tilt...Értesítést küld egyáltalán??? Nem lehet az ESET-et tstreszabni?
Talán kompromisszum lenne, ha feldobna egy tájékoztató ablakot, például, hogy ezzel a programmal vissza lehet érni?
Pl. az F-Secere-nál elsőre idegesített, hogy feldobja a vásárlási oldalakon a hitelességüket. De miután jelzett csaló oldalt, megszerettem!
Egyébként közel sem biztos, hogy vásároltam volna, de ez legalább valamelyest biztosíték! -
válasz
Jack Oneill #77289 üzenetére
Igazad van, de nézd az ESET szemszögéből is a kérdést, az AnyDesk tíltás miatt reklamál 5-10 felhasználó, és ezzel szemben ott van 100 panasz, hogy fenn van a biztonsági programjuk és mégis lenyúlták a pénzüket.
Üzletileg melyik a fontosabb? -
válasz
Jack Oneill #77296 üzenetére
& #77293 Szellem.
Jó jó...Most ránéztem (a topikra), és azért ez az infó azért oda is megosztható lenne a fentiek miatt.
-
Semplar
őstag
válasz
Comodo -nál is letiltottak jópárat, de az AnyDesk nincs közöttük.
[link] -
válasz
De ez nem az Eset topikba tartozik?
-
zazenke
őstag
válasz
Jack Oneill #77161 üzenetére
amugy volt már bukàsom ilyennel de volt hogy teljesen jó volt 1 évig
-
sub71
aktív tag
válasz
Jack Oneill #77161 üzenetére
Köszönöm srácok
-
sub71
aktív tag
válasz
Jack Oneill #77158 üzenetére
Laikus vagyok, lehet Neked van igazad, de pl ezzel bi a baj?
Norton 360 standard 1 é 1 készülék 7,6€Hivatalos Norton viszonteladó közel 60ezer értékesítéssel.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #77100 üzenetére
Nyilván az AnyDesk egy potenciális út a rendszerhez de attól még a világ második legnépszerűbb távoli elérési programja (a TeamViewer az első ugye
) -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #77092 üzenetére
Szia, megvolt a Kaspersky Free-s gép távoli elérése AnyDesk-en keresztül és pik-pakk ment semmi fennakadás semmi kérdés! Úgyhogy neked volt igazad. Valami javulhatott vagy más beállításokat aktiváltam.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #77092 üzenetére
Ott annyi, hogy ha jól tudom előbb a beállításokban kell engedélyezni a "távoli elérés" opciót, de ha ezt nem állítottad be, akkor az első "éles" helyzetben amikor a Kaspersky-s gépre szertnél csatlakozni fel fog dobni egy ablakot amiben lehet engedélyezni a hogy távolról hozzáférjenek a géphez.
(Ez a beállításokban elérhető opciót mindig elfelejtem bekapcsolni előre így ha nincs senki a gépen nem fogok tudni csatlakozni, de még nem is próbáltam, (mert elfelejtem) de most előbb be fogom kapcsolni és meglátom kell ezután is manuláis, helyi engedélyezés.
Majd megírom mi történt.De ez nem extrém probléma, mert csak az első futtatáskor vagy előtte kell megoldani.
ELSŐ TAPASZTLATOK A KASPERSKY FREE-VEL KAPCSOLATBAN:
Korábban "érzetre" mint ha a böngészés kevésbé reszponzív volt, most "fürgébbnek" érzem, igaz késő este teszteltem mikor már kevésbé terhelt az internethálózat hazánkban. (már ha azámít, de még tesztelgetem)
Egyetlen negatívum, a GUI a fizetős terméké is egyben ezért sok a "szürke" rész, vagy a felhívás hogy "bővítsd" védelmed de nyilván nem gond.
A beállítási lehetőségek tárháza már-már zavarba ejtő.Nekem ingyenes vonalon továbbra is ez a 4 ami "labdába rúghat a "kegyeimért" :
- Defender
- Kaspersky Free
- Bitdefender Free
- Avast FreeA CIS 2025 PREMIUM is ígéretes, hiszen alapvetően ez az egy zavaró dolog volt az AnyDesk-kel.
Esetleg a játék futtatásakor a CSONTTÁ fagyasztott rendszer sem túl egészséges, de egyszer ez is túlélhető.
(Plusz legközelebb tesztelésnél, lehet előbb átváltok "tanuló" módra és/vagy a játékot teszem "telepítő/frissítő" módba hátha akkor csont nélkül lefut.) -
zazenke
őstag
válasz
Jack Oneill #76830 üzenetére
szerintem nem csak az usa hanem az eu is meglépi csődbe fogják vinni . Már a tizenedik szakciós csomagot vezetik be és ez is bele fog kerülni
-
válasz
Jack Oneill #76624 üzenetére
Elfelejtettem írni, hogy mobilra tettem fel. Gondoltam kipróbálom mielőtt megveszem. Megpróbálom még egyszer a teljes mobil scannelését, de nem találok mélyvizsgálatot.
-
riki
senior tag
válasz
Jack Oneill #76386 üzenetére
Szia.
Senki lelkét nem akartam megsérteni, de olvass vissza mondjuk 10 oldalt és számold össze hányszor szerepel az általam megjelölt két termék, és mások. A király kategoriába megjelől két személy fő érdeme, hogy mernek termékeket részeire bontani és megnevezni annak gyenge pontjait, össze állítani több terméket ,hogy hatékonyabb legyen az. Pld. Fire ajánlása volt Kaspy free + Comodo firewall + Kaspy böngésző védelem +ublok o. A sorrendet megadta ,hogy telepítsd ,hogy még véletlen sem vesszenek össze. Kapott hideget meleget,hogy csak a komplett védelem. Erre jött a hideg zuhany a komplett védelemre. Tűzfal tesztnél kiderült ,hogy Avast párosé olyan volt mint az Ementáli, a Kaspy lelkébe is komolyan bele kellett avatkozni onnantól lett erős ,csak hát az átlagos felhasználó ? A mértékadó teszt szerint a sorrend, comodo,Trend Micro Internet Security, Zone Alarm internet sec,ezek alapértelmezetten is kellő védelmet adnak és itt a futottak még kategóriában vannak.
Szellemet ,nagyra tartom,mert össze tudja tartani a csapatot. A Blattidával a közös munkáról nem is tudtam, ez az én saram ,megkövetem érte. -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #76151 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, nálam csak [így] ment gond nélkül.
-
válasz
Jack Oneill #76126 üzenetére
Teljesen feleslegesnek tarom ezt a sok vackot amiket belepakolnak a gyártók a termékeikbe. Érdemi hatásuk nincs, viszont sokkal többe kerülnek. Sima Av elég és viszlát.
-
válasz
Jack Oneill #76124 üzenetére
Nem véletlen. Normál esetben itthon nem is lehet rátalálni.
Én a magam részéről simán ellennék a KAV-al. Nem is szerettem sosem az Internet meg Total Securityket. Bullshit mindegyik és pénzkidobás. -
válasz
Jack Oneill #76120 üzenetére
Sajnos az alap sem a régi már, de az tény, hogy kevesebb az anomália, mint a bővebb verziókkal. Az alap esetében is illeszti magát a hangártyához és a videókártya meghajtójához. Mivel nem tudtam kipróbálni, mert nem engedi olyan fiókoz adni, amiben már van élő fizetős licenc aktiválva.
Amúgy nem is értem, hogy miért szüntették meg a sima AV-t és miért a free verziót csinálták meg belőle.
Az meg külön agyrém, hogy belepakoltak a fizetős kiadásokba olyan funkciókat amik a védelemhez semmi köze. Például fájltakarító és társai. -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #76019 üzenetére
Persze, értem, csak nekem az fura, mit csinálhattam az Operán, aminek a "maradéka" ott van a gyorstítótárban és ugrott rá a Kaspersky, mivel nem emlékszem semmi olyanra, ami rosszindulatú oldal vagy fájl lett volna, csak a szokásos weboldalakon böngésztem, letöltve sem volt rajta keresztül sose semmi...
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #76017 üzenetére
Kiváncsi vagyok én is, jelenleg még zajlik a teljes vizsgálat, eddig másra "nem ugrott", viszont jó lenne tudni, ez valós fenyegetés vagy sem...
-
válasz
Jack Oneill #75849 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy működik, hanem, hogyan lehet megoldani ezt a létező problémát.
-
zazenke
őstag
válasz
Jack Oneill #75791 üzenetére
pedig valójában semmi nem véd meg hogy ne járj így mint én ezen az oldalon mert csak az a riasztás a kasperskynek hogy ez egy legális program amit fel lehet használni rossz célokra is . De ez nyilvánvaló hiszen megfigyelésre használatos. Ettől függetlenül még nem kell így történnie hiszen aznap egy másik programot is vettem hasonló céllal de az a gyermek pc-jére lett telepítve és azóta is gond nélkül működik. mert az nem csaló cég . [link]
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75653 üzenetére
Sajnálatos módon, mint ahogy minden vicc új egy csecsemőnek, ezt is el kell újra és újra magyarázni, mert túl egyszerű és egyértelmű ahhoz, hogy simán felfogják egyesek. Oktatni kellene az online veszélyeket és a megelőzésüket, elhárításukat már az alsó tagozaton az általános iskolában, pont úgy, mint a közlekedési ismereteket is kellene. De persze ezt pont a döntéshozók nem értik meg. Sajnos sok olyan, az élethez való dolgot nem tanítanak meg kellő időben, amire nagy szükség lenne, de persze a kétismeretlenes egyenlet az kell mindenkinek...
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75646 üzenetére
Nekem át van írva a regeditben az UpdateTarget rész 200-ra, lehet azért frissült hamarabb. Vagy megszégyelte magát a másik topikba írt hozzászólásomtól...
-
konci79
őstag
válasz
Jack Oneill #75605 üzenetére
Mióta bejött a díjnet, azóta azt használom.
Egyszer kell beregisztrálni, végtelenül praktikus.
Csak a digi nincs náluk, az meg csoportos beszedéssel megy. -
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75578 üzenetére
Nem tudtam olyan beállítást eszközölni a víruskergetőben, hogy ne normálisan nyíljon meg a kaba.hu a firefoxban. Edge-ben produkálja a nem megnyílást, így csak az ff beállításokban lehet valami. Mondjuk nálam alapbeállításokon van az edge, a ff meg szétnyomkodva
.
-
roPHka
senior tag
válasz
Jack Oneill #75473 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #75406 üzenetére
Mi történt má megint? Lemaradt valamiről?
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75359 üzenetére
Akkor csak az lehet, hogy én állítottam el benne valamit, még azelőtt, hogy rájött volna a kamerahasználó programokra...
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #73393 üzenetére
Nem megújítás esetén kb 3000 Ft . 12 946 Ft -> 15 737 FT
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #72994 üzenetére
Tényleg, nem is kell bővítmény.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #72994 üzenetére
PC-n is.
-
zorzy4
addikt
válasz
Jack Oneill #72921 üzenetére
Ezt nekem írtad?
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #72877 üzenetére
Konvergenciát érzek az erőben.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #72827 üzenetére
Magyar link nincs. Pedig van magyar Free AV.
-
szabeska
addikt
válasz
Jack Oneill #72735 üzenetére
Ha a virtualizalas ki van kapcsolva a biosban, akkor ez sem kapcsol be, ugye? A biztonsagi kozpontban sem latom.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #72727 üzenetére
Nálam sincs semmi gond. Firefox + UO + Defender
-
válasz
Jack Oneill #72292 üzenetére
Kíváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalatok. Ha jó PC-n és Androidon is akkor a 365 personalról felváltok 365 family-re. Mindig keresek Avast Free helyett valamit, de még nem találtam olyat ami szimpatikus lenne.
-
BigManus
addikt
válasz
Egyszerű, semmi sallang... Grafika is jó.
Kérdés, mennyire lesz jó? Tesztelem Androidon, kíváncsi leszek. -
Xelo
addikt
válasz
aha, de nem ingyenes. kell hozza microsoft 365 elofizu.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Jack Oneill #72237 üzenetére
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Jack Oneill #72228 üzenetére
Elküldtem a linket. Majd jelezz vissza, ha valamire jutottál vele
ESET-nek a programon belül a "Fájl küldése elemzésre" opciót használtam, az email címem megadásával. Még egyszer nem jeleztek vissza.
-
válasz
Jack Oneill #72228 üzenetére
Mit jelent e generic, az angol szón kívül?
-
válasz
Jack Oneill #71197 üzenetére
Helyes. Reméljük nem csak a GUI-t érinti a változás, hanem a belsőt is és itt inkább teljesítménybeli változásokra gondolok.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #71142 üzenetére
Senki sem szidja az ESET képességeit, a support-ot dicsérik is a baj, hogy NAGYON drága. 4-5x drágább mint más termék.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #70543 üzenetére
Próbáltam a GFE-t, de nem győzött meg. Az a játék, ami a -elsősorban a RAM miatt - lassú nem lett jobb, a másik ami kb. egy kávéfőzőn elfut pedig nem tudom mit módosított mert a programok listája résznél - az NV régi vezérlőpultjában - nem látható.
A másik idegesítő, hogy még amikor bekapcsolom azt az opciót, hogy NEM kérek értesítést a frissítésekről akkor is értesít. Mivel - mostanában igaz ritkábban - de 3-4 havonta újratelepítem a gépemet ezért bőven elég ha az épp a telepítéskor elérhető legfrissebb driver-t felteszem és kész igazság szerint nem is feltétlen kellene mivel:
1. régi kártyám van
2. olyan játékkal játszom ami régebbi
Értelemszerűen az én ellentétemnek érdemes telepíteni tehát akinek valami újabb kártyája van és persze ami fontosabb új játékkal játszik amihez tartalmaz esetleg javítást az új driver.Amúgy ez a lista - hogy mit változtatnak - elérhető tehát ha adott személyt nem érinti - se a kártyáját se a játékait - akkor totál fölösleges a telepítése.
-
szabeska
addikt
válasz
Jack Oneill #70543 üzenetére
Nyilván, de haszna sem sok van számomra
-
válasz
Jack Oneill #70503 üzenetére
De ez lenne a lényeg, de mégsem az!
Szerintem emberi erőforrás a hiánya, meg az, hogy elkülönítsék funkciókban az ESSP-t a többi terméktől. -
válasz
Jack Oneill #70501 üzenetére
A Grid elküldi elemzésre a fájlt, de az csak egy mintaküldési funkció de nem blokkol és nem kapsz azonnal visszajelzést, a Guard meg azonnal blokkol és a backend fickók ellenőrzik és 5 percen belül kapsz választ, hogy tiszta vagy sem. Magyarul blokkolás alatt marad vagy nem.
-
válasz
Jack Oneill #70497 üzenetére
Újabb csoda:
A LiveGuard csak a legnagyobb csomagban az ESET Smart Security Premiumban érhető el.
A többiek meg kevésbé védettek. Nem rossz megoldás az a LiveGuard (már régen kellett volna), de ez így szerintem nem elegáns megoldás, hogy a többiek meg nem kapják meg. -
törölt tag
válasz
Jack Oneill #70495 üzenetére
Na most már az asztali gépen ezt megnézem este.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #70312 üzenetére
Őszintén megmondom, lehet, hogy baromság, de én pl. a vírusírtó szoftvereket nyílt forráskódúvá tenném elsősorban. Jelenleg ott tartunk, hogy nagyjából mindegyik termék egészen normálisan véd (tegyük fel, hogy elhisszük, ugye volt olyan volt bennfentes amerikai pofa, aki konkrétan kijelentette, hogy a vírusírtók önmagukban elég nagy fenyegetés). A fejlesztést tehát nem itt kell gyökeresen megváltoztatni, továbbvinni. Ha a forráskódot nyílttá teszed, attól még nem lesz sebezhetőbb a szoftver, viszont sokkal több hibát lehetne rövidebb idő alatt javítani, mivel ahogy pl. bármilyen open source szoftver esetében, ott a nagyközönség. Biztosra veszem, hogy nem kis tábor lenne, aki besegítene javaslatokkal, felfedezne kritikus hibákat, bugokat, stb. Ráadásul a felhasználó bizalma is növekvő tendenciát mutatna ezekkel a cégekkel szemben, mert egyszerűen látsz a szoftver felépítésében mindent, és nagyon gyorsan kiderülnének a turpisságok (pl. mennyit és egyáltalán küld-e vissza anonimnak vélt adatokat a fejlesztőknek a cucc). Lehet én vagyok egyedül ezzel, de úgy gondolom, hogy a jövő az open source fejlesztéseké, mert annak pont a csapatmunka, a közösségi építés a lényege, nem az, hogy szét sz*passad a másikat. Persze OS szoftverekből is létezik mindenféle szenny, de azért azoknál elég hamar kiderül, hogy gond van velük.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #70309 üzenetére
Ne viccelj már, mi az, hogy megálltak? Átszámozták X.0-ról Y.0-ra.
Mit akarsz még?
-
válasz
Jack Oneill #70309 üzenetére
Az a gépi tanulás egy parasztvakítás, pontosabban az a parasztvakítás, hogy ez belekerült az új termékekbe.
Már benne volt, csak évek alatt tesztelték meg reszelgették és a GUI-ban nem volt konkrétan ilyen menüpont. Most meg lett és el lehet mondani, hogy micsoda innováció. Proaktív védelem területén az ESET egy komolyabb vírus esetén elhasal.
Ezzel én nem lehúzni akarom, mert nem rossz termék, de:
1.: A magas ár, nem tükrözi a fejlesztéseket és a védelmi képességeket és ugye VB tesztekre alapozni egy védelmet az ma már nem sikk, hanem inkább gáz.
2.: A hazai support példás, de nem utólag kell megoldani ha már fertőzés van.
3.: A magas ár feltételezné, hogy gőzerővel fejlesztenek és olyan technikákon dolgoznak, amik egyedülállóak, de ez sajnos nincs így, mert a marketinget kell megfizetni elsősorban.
Nem akarom lehúzni az ESETET, de róla is leírom a negatívat is, nem csak a pozitívat!De sajnos nem csak az ESETnél van ez így. Más cégek is megmaradtak a láposban és mindegyikkel van valami gond.
Régen a cégektől megszokhattuk, hogy ha új év, akkor új fejlesztés, új GUI, stb. Ma már ez elmarad! -
Thusor
őstag
válasz
Jack Oneill #70119 üzenetére
Igen, én írtam. De csak Magyarországon ez a forrásnevük. Németeknél vagy osztrákoknál más a forrásnév.
-
csaba1203
addikt
válasz
Jack Oneill #70087 üzenetére
Relatíve igen.
-
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #70060 üzenetére
Én most jelentettem a Microsoftnak (MS Edge-n keresztül), kíváncsi leszek, reagálni fognak-e.
-
shield
őstag
válasz
Jack Oneill #70005 üzenetére
Biztos nagy seftelő vagy és megfigyelnek.
-
Jarod1
veterán
válasz
nem hinném hogy ilyen balfaxok lennének a pajeszosok hogy a nevét beletenné a képernyőmentésre ha már el van rejtve a telóban, nem látom hogy mi a kiterjesztése. a képenyő mentés amúgyis csak a dátum van..
-
Thusor
őstag
válasz
Jack Oneill #70007 üzenetére
Nem kell azonnal a mumust látni mindenben. [Ez] az Erste bank projekt neve. És egyben az apa file elnevezése is. De érdekes hogy csak Magyarországon ez a neve a George papnak. Osztrákoknál meg már nem.
-
válasz
Bazz...nem láttam a fájl nevét. De nem hinném, hogy az izrailiek szoftvere kiírná a saját nevét?
-
Pano
addikt
válasz
Ez a dolog túlmutat szerintem a topik témakörén. Mármint olyan szempontból, hogy nem igen tud senki mit kezdeni sajnos a Pegasus dologgal.
Ezt neked kell tudni, hogy végzel-e olyan tevékenységet ami miatt megfigyelhetnek. Ha igen, akkor erre szakosodott biztonsági szakértőkkel kell bevizsgáltatni a telefont.
Ez nem egy átlagos kémszoftver vagy mobil vírus, aminek antivirusal nekiesel. -
válasz
Ez miként illeszkedik a vírusírtó topik témjába?
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69845 üzenetére
A CloudFlare DNS-ét is kipróbálhatod talán gyorsabb mint a Google-é.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #69843 üzenetére
Kozben megkaptam a valaszt Plagtol DNS ugyben 🙂
-
XXLGuy
kezdő
válasz
Jack Oneill #69779 üzenetére
Ma reggeli eset:
Torrentről szedtem le egy alkalmazást.
Beriaszt rá, hogy van benne valami kártevő. (az ESET meg sem szólalt.)
Másik gépen letöltöm ugyan azt torrenten, ott nincs riasztás. -
Semplar
őstag
válasz
Jack Oneill #69755 üzenetére
Nem verziószámot kellett volna váltani, hanem menedzsmentet.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69752 üzenetére
De mi? Az, hogy középen vannak az eddig bal oldalon lévő ikonok? Más kinézetű a fájlkezelő ikonok?
Van már kétablakos fájlkezelő, ReFS fájlrendszer? A Defender végre erősebb UI-t kap?Ami nekem elég lenne: UWP appok kukázása. Maradni a rendes 32 vagy 64 bites alkalmazásoknál.
Amit tényleg fejlődésnek éreznék, ha lenne egy a Vasember c. filmben látott Jarvis-hoz hasonló mesterséges intelligencia, ami tényleg több lenne mint a Cortana ami még magyarul sem tud.
-
válasz
Jack Oneill #69541 üzenetére
Ez pontosan az, de ezt már beszéltük anno szóban.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #69363 üzenetére
Ma reggelre az osszes ceges gepen megszunt a hibajelenseg.
-
válasz
Jack Oneill #69298 üzenetére
Mindegyik cég kivéve kettőt egy tróger lett. Ez a kettő az Emsisoft és az F-Secure.
Pontosan az van amit leírsz. Egyik sem fejleszt igazán, nem optimalizálnak, de a kért díjat azt az egekbe tudják emelni. Nincs értelme már egy 3rd party víruskeresőnek. A Defender akkorát fejlődött, hogy lassan az lesz, hogy a többiek fognak kullogni utána.
Amiért én nagyon haragszom az a Kaspersky. Évek óta ugyan azt a szart adják ki. Az első pár napban semmi baj vele amikor frissen felrakod, utána meg el kezd szórakozni. Lassulnak a weboldalak, bugzik, stb. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #69218 üzenetére
De ahogy latom, ez inkabb, csak egy vezerlopult a ceges verziokhoz.
-
Taci
addikt
válasz
Jack Oneill #69139 üzenetére
Igen, igazad van, valóban így van, ahogy mondtad, meg is kaptam a választ.
Egészen pontosan így néz ki a dolog:A licencek a kiállításuk napjától (megrendelés teljesítése új vásárlás esetében) a licenclevélben feltüntetett lejárati dátumig érvényesek - függetlenül attól, hogy a licencadatokkal mikor aktiválják a szoftvert.
Ez alól a viszontealdóinknál megvásárolható dobozos 1 eszközre 1 évre szóló termékeink kivételek, melyek érvényessége a regisztrációtól kezdődik.
Az 5 felhasználós licenceknél ugyanazzal a licenckulccsal aktiválhatja 5 eszközre a védelmet, a lejárati idő a licenclevélben található dátum.
https://www.eset.com/hu/vasarlas/licenceles/#tulajdonsag -
Taci
addikt
válasz
Köszönöm, megtörtént. Ha jön válasz, megírom majd ide is, hátha valakinek pont hasznos lesz.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Igen, jol mondtam, nem aktivalastol szamolnak. Itt van nehany informacio ezzel kapcsolatban.
[link] -
Taci
addikt
válasz
Jack Oneill #69132 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Még annyit kérdeznék, hogy ha jól látom, ha 1 évre veszem a kódot, az 1 év aktiváláskor indul. Erre tudtok esetleg valami időhatárt, hogy a megvásárolt kódot mennyi időn belül kell aktiválni?
Ha veszek 5 kódot a családnak, de csak 3-at használok fel, akkor akár 1 év múlva is, amikor ezek lejárnak, használhatom majd a maradék 2 megvásárolt kódot? Vagy ennyél hamarabb "kell" aktiválni? -
válasz
Jack Oneill #69015 üzenetére
+#69007: Mármint esetenként gigabájtos fájlokat visszahozol 100%-ban 1 felülírás után? Háát, így legyen, én nem leszek semmi rossznak elrontója.
Egyébként az se biztos, hogy a kürt kevesebbet kér, mint a zsaroló, akinél vannak a kulcsok.
-
válasz
Jack Oneill #68281 üzenetére
Ne feleselj a gazdával.
-
válasz
Jack Oneill #68279 üzenetére
Amúgy fentebb írtam, hogy a ma legpuhább két termék az Eset, és az F-Secure.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- BestBuy topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest