- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Semplar
őstag
válasz
konci79 #77034 üzenetére
👍
Itt lesz a legfrissebb eltávolító:
http://download.comodo.com/cis/download/installs/ciscleanuptool/ciscleanuptool_x64.exe
Ki kell másolni és új címsorba beilleszteni, hogy letöltődjön. -
Semplar
őstag
válasz
konci79 #77030 üzenetére
Szerintem nem, de még nincs hivatalos infó.
A saját eltávolítójukat használtam a bétán, majd tisztán telepítettem a 2025 -öt.
[link]
Másold be az alábbi linkeket egy új lap címsorába, hogy letöltődjön:
http://download.comodo.com/cis/download/installs/ciscleanuptool/CisCleanupTool_x86_3.1.0.45.exe 3
http://download.comodo.com/cis/download/installs/ciscleanuptool/CisCleanupTool_x64_3.1.0.45.exe -
válasz
konci79 #76640 üzenetére
Próbáld ki a semplar által belinkelt cruelsister beállításokat. Aztán teszteld.
A Kaspersky után nem csodálom, hogy a böngészés gyorsabb. Annál a terméknél minden az, mondom ezt a felhasználójaként. Sajnos évek óta nem hajlandóak tenni azért, hogy gördülékenyebb legyen ez a funkciója. A Malwaretipsen is több olyan Kaspersky config van, ahol kikapcsolják a titkosított forgalom vizsgálatát és a szkript elhelyezést a webforgalomba. Nem véletlen. -
-
-
válasz
konci79 #76617 üzenetére
A Standard tartalmaz tűzfalat, meg egyéb olyan dolgokat, amikre ha nincs szükséged, akkor jó lesz a Free is. Én a Standarból csináltam sima KAV-ot, mert a felesleges moduljaival nekem gondom volt. Ez a Tűzfal és a Behatolás megelőző rendszer, de nem a tűzfala behatolás megelöző, hanem a Programszabályozó.
És a Standard után nem fog átállni Free-re. Sőt. Ahhoz a fiókodhoz sem tudod hozzárendelni a Free-t ahol már lejért a licenced. Teljesen új fiók kell neki.
Jól ki van ez találva, hogy vedd meg, ha már egyszer megvetted.
A magam részéről, ha lenne sima AV, én azt venném meg. Nekem a többi pénzkidobás és felesleges funkciók tömkelege. -
-
zazenke
őstag
válasz
konci79 #74590 üzenetére
nekem is jött végig mentem a kérdőíven és vitt volna valahova de az avast közbe lépett . régen lenéztem az avast termékeket de most feltettem a premium trial verziót és eddig pozitívan csalódtam benne . a facebook csodáimmal amit az elmúlt napokban gyűjtögettem nem sikerült megfogni. Amire a norton riasztott arra a kaspersky nem és fordítva . Lehet sok fals pozitívot generál az avast de az mindenre ráfogott eddig. lehet veszek is hozzá licensz kulcsot
-
zazenke
őstag
válasz
konci79 #74538 üzenetére
ez amúgy érdekes mert a kaspersky akkor sem reagál rá ha futtatom és feltelepítem pedig ez a "talán vírus" már 15 napos és 23 találat van rá a virustotalon. feltelepítve a norton 360at keresés után rögtön 3 trójait talál c meghajtó program file-ok közt . mindhárom találat ennek a feltelepített valaminek a részei. heur.AdvML.c és Trojan.Gen.MBT és Trojan.Gen.2 . Emsisoft szintén megtalálta ugyanezt. Most ilyenkor nem tudom kinek van igaza
-
-
-
válasz
konci79 #73857 üzenetére
Ha fontos, változó dolgok vannak benne akkor két külön turnusban (egyszer ide.... másszor oda) legyen róla biztonsági mentés (szóval az aktuális valamelyest veszhet) + off site, és legyen kódoltan (szóval nem olvasható ha nem akarod), és kész vagy egy napi szinten használt setuppal. Efölött már két, egyesével kódolgatott-OS-es kétbootos, vagy háttértár cserélgetős, vagy két fizikai gépes megoldások jutnak hírtelen az eszembe csak.
-
válasz
konci79 #73853 üzenetére
Ez kb az a helyzet lesz, mikor a ilyen jelszavas rar-ban van egy olyan jelszavas rar...
A veracrypt az nem malware gátló, inkább betekintést megelőző... Mondjuk ha a maplware csatolt lemezeket keres, a telibe veracrypt partició meg nincs csatolva akkor az nem tud mit csinálni csak egy nagy pacát lát, min a windows lemezkezelő, ez az egyedüli helyzet mikor malware ellen a veracrypt ellen védett a dolgod.
. A fájl meg egy fájl, akár fájliterjesztés nélkül is. Utóbbi esetben nem fog prioritást élvezni, mint bármely PDF, JPG, DOCX, stb... -
wrongduke
aktív tag
válasz
konci79 #72282 üzenetére
Szerintem nem lelkész, csak véletlen beleírta az érzéseit és azt is rosszul. Helyesen írva "lel, kész"
lel (lol, laughing out loud, szleng szlengesített formája), kész
Sokszor szívem szerint hamis adatokkal válaszolnék, hogy mi jön ki belőle. Jogsinak elférne egy ilyen [google link]
-
-
-
válasz
konci79 #71669 üzenetére
Igen, valóban elkerülte a figyelmemet! Azt hittem, hogy az F-Secure és BD-hez tartozik.
Ha megengeded, azt javaslom, hogy szedd le a MBAM Premiumot és próbáld ki. Ha tetszik és nem lassít, stb., akkor nagyon szívesen átküldöm privátban a kódot.
Olyannak adnám szívesen, aki valóban használni fogja. -
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
konci79 #59202 üzenetére
Nálam nincs benne TOP 3-ban. Anno megelégeltem a túl sok problémáját az aktuális Windows 10-el. Maga a program mint védelmi "koncepció" ígéretes, de már vagy 10 éve az. Egy vicces példa: a 1903 már megjelenés előtt nem sokkal, tehát javában a 1809 idejében, jött ki egy új beta és az volt a leírásában hogy ez végre teljesen támogatja a 1809-es build-et, tehát ebből gondolom leszűrted, hogy a hivatalosan kint lévő nem támogatta a 1809-est
de mire a beta-ból kiadott verzió lesz addigra már ugye a 1903 lesz az alap.
Nekem túl sok FP-t is produkált. Az említett - nálam - TOP 3 kevésbé problémás.
-
-
juefa
újonc
válasz
konci79 #58437 üzenetére
Nem szokásom. Pont ez a felháborító, hogy elvileg egy "nagy nevű" cégnek adtam meg, nem pedig egy ismeretlennek.... Ha bedőlök egy netes vi@gr@ az nettóban az én bajom....
Azóta még teszteltem. Valóban az avg.com-ról letöltött program működik ilyen módon.Ezek után viszont kérdéses, hogy honnan tudod akár egy nagy nevű cégről, hogy hihetsz-e nekik vagy nem?
-
Cs1csó
titán
válasz
konci79 #38792 üzenetére
Üdv, ingyenes és magyar ez viszonylag leszűkíti a lehetőségeket. Avast free, Comodo IS, ezek ajánlhatóak.
Az Avast free mellé fel lehet tenni a Bitdefender safepay programot ami kvázi egy önálló védett böngésző virtuális billentyűzettel - online banki, vagy pénzügyi műveleteket ebben érdemes futtatni.
A Comodo-nak van hasonló megoldása ott egy virtuális asztalról indítható böngésző virtuális billentyűzettel kb. ugyanerre a célra.
Mindkettőnél már a telepítés kezdeténél állítgatni kell dolgokat ezeknek érdemes utánanézni a Comodo-nál jóval több ilyen dolog van mind a telepítés során és utána. -
netpeti98
addikt
válasz
konci79 #34022 üzenetére
Nem vitatja senki, hogy a G Data egy jó védelem.
A probléma azzal, volt hogy egy addig ismeretlen arc megjelent és beírta, hogy a G Data a legjobb. Ahogy a topik összefoglaló írja nincs legjobb AV és 100% védelem se.A Pandás ügyhöz, össze kell magukat kapniuk. Az utóbbi időben nem sokat fejlődtek, az újabban divatos ransomwarek ellen is elég gyengék voltak a többiekhez képest. Ráadásul ezek után elég sok meglevő felhasználó is el fog tőlük pártolni.
-
szeky81
tag
válasz
konci79 #34022 üzenetére
Mert: "A Gdata a világ legjobb vírusírtója!" Azzal nem illik viccelődni, teccikérteni?
Egyébként amit blattida mondott, hogy másnál is volt már gebasz és a Microsoft is közrejátszoot komoly rendszerbeli frissítésével - egyetértek uh. nem hiszem, hogy emiatt cserélni kellene a Pandát, persze tudom, csalódottság, win összefos után, stb..., de nah valljuk be ezt leszámítva nem egy rossz cég. -
Greenebola
senior tag
válasz
konci79 #33794 üzenetére
Most töltöttem le.
ZA 2.7.2.440 -
blattida
nagyúr
válasz
konci79 #32856 üzenetére
Mivel csak kézi keresőként működik, ezért bármi mellé mehet.
Mint ahogy már írtam is, hajlamos fals jelzéseket adni, még inkább, mint a herd protect, pedig abban picit több motor (68) dolgozik a felhőben.
Nagyon az elején járnak a fejlesztéssel, szerencsére gyorsan jönnek a javítások és fejlesztések hozzá, éppen ezért lehet, hogy egész jó lesz a végére. -
Winnie The P
őstag
válasz
konci79 #32816 üzenetére
Le kellett tölteni a G Data tanúsítványát és hozzá kellett adni a Thunderbird-höz. A tanúsítványt pedig a G Data főmenü, fogaskerék, e-mail védelem, tanúsítvány exportálása erre klikk. Utána a Thunderbird eszközök, beállítások, speciális fül alatt található. Itt a tanúsítványok megjelenítése, hitelesítésszolgáltatóknál kell hozzáadni a fájlt.
-
trance89
őstag
válasz
konci79 #32151 üzenetére
az ilyen komplett csomagok többnyire szart sem érnek, droidra vírusirtó pedig... áhhh
telefonra felrakod neki neki az adguard-ot és nem fog vírust kapni hacsak nem telepítget mindfélét külső forrásból, a vírusok 99%-a fertőzött külső apk-k telepítésével vagy a felugró ablakokra, intruzív reklámokra kattintva jut a készülékre csakhogy mindezt az adgurad blokkolja, spórolva a sávszélt is
pc-re pedig elég egy rendes ingyenes csomag is, nem kell okvetlenül fizetni érte (pl 360TS) de ha van rá pénz akkor ezt a párost ajánlom: OSS + MBAM
az outpost még 2 napig megvehető örökös licensszel [link], emellé pedig MBAM premium vagy akár a free verzió gyakrabban lefuttatva, nagyon erős kombót alkotnak és észre sem venni a gépen annyira kicsi az erőforrásigényük -
trance89
őstag
válasz
konci79 #32004 üzenetére
mbam supporton utánakérdezhetsz ha megadod az id+key párost
ha digitális vásárlásról van csak szó semmi papír/tok stb azaz mailben küldik az instrukciókat és nem tudnak felmutatni bozonylatot a vásárlásról (esetleg cleverbridge reference number) akkor semmit sem ér az egész
mármpedig egyikük sem mutat fel semmi ilyet aki csak kulcsot árul
mint pl ez is, rögtön első találat: [link]
ez [link] és ez [link] viszont eredeti dobozos
az ebay pedig le sem szarja amíg maga a malwarebytes nem keresi meg őket, hogy nézzenek utána a dolognak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest