- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
eisento #74094 üzenetére
Nincs igazán ilyen, pl. ezek közül bármelyiket választhatod: Norton, Kaspersky, ESET, F-Secure, Bitdefender.
Ami fontosabb, hogy NEKED SZEMÉLY SZERINT JÓ LEGYEN:
- megbízz benne
- úgy érezd, hogy nem lassít, mint más védelem mellett
- ne legyen a te konfigodon gyakori bugNyilván ezen felül kell a réteges védelem:
adataidról rendszeres offline és vagy online mentés, kétfaktoros azonosítás, kellő elővigyázatosság, józan ész, esetenként egy-két külső másodlagos kártevő keresőt lefuttatni pl. AdwCleaner, Emsisoft EK stb.HA az F-Secure-ral meg voltál elégedve akár maradhatsz is ennél, persze az említetteket közül bármelyiket kipróbálhatod.
-
válasz
eisento #68132 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat:
1.: Ha ebay és társain veszel kulcsot, az nem hivatalos forrás, nem hivatalos eladó és független az értékelésektől megbízhatatlan! Ha mákod van bejön, ha nincs akkor cumi. Nem a Kaspersky a "köcsög", hanem az eladó.
2.: Amióta licenkódos az aktiválás mindig is volt egy aktiválási limit. Ez most is így van. Ha ezt túllepi a felhasználó, akkor a számla, vagy dobozos verzió esetén lehet kérni az ügyfélszolgálatot, hogy resetelje az aktiválási számlálót. Párszor már megettem, de nekem nem ebayes kulcsaim voltak.
3.: Amikor letörlöd a Kasperskyt de az operációs rendszer marad, akkor a törléskor ki lehet választani, hogy a licenc adatokat tartsa meg. Ha ezt bebipálod, akkor akárhányszor telepíted újra ugyan azon a rendszeren a terméket, nem veszi új aktiválásnak!
4.: Hiába választod le az eszközt a Kaspersky fiókban, ő a licenc kulcs aktiválási számot veszi alapul!
5.: Ha veszel valamit neked is és a cégnek is vannak kötelezettségei feléd. Ha egyik fel nem tartja be az szerződésszegésnek minősül. Telepítéskor el kell olvasni a szerződési feltételeket és nem puffogni, hogy kamu eladótól vettél kulcsot aki boldog, boldogtalannak eladta. Erről nem a Kaspersky tehet. Ha 3 gépes licencet veszel, akkor ne aktiváld több gépen. Ha megteszed, akkor meg ne csodálkozz ha letiltják.
6.:Említetted az ESET-et, hogy ott nem volt semmi gondod.Akkor mákod volt, mert az ugyan ilyen háklis az ilyenekre! Csak ott kapsz egy üzenetet, hogy kiszivárgott licenc és bukó az is.
7.: Ha hivatalos forrásból veszed a kulcsot a Kasperskyihez és akár 3 naponta újratelepíted a Windowst, megteheted, de jelezni fog, hogy túllépted a megadott aktiválási számot. Viszont, mivel van számlád, vagy ha dobozost vettél akkor dobozod+licencleveled, akkor megkéred a supportot és a beküldött képek alapján megcsinálja neked mindenféle hepciáskodás nélkül. -
Selynelar
aktív tag
válasz
eisento #68132 üzenetére
"Valószínűleg előbb le kellett volna választani és utána telepíteni majd aktiválni az új gépre vagy új rendszerre."
Jól írja a kolléga. Ez volna a hivatalos módszer. Vagy legalább manuálisan uninstallálni. Ezt minden megvásárolt szoftverrel érdemes megcsinálni win újratelepítésnél. Különben olyan mintha még ott lenne a gépen de mégsem. A kulcsodat pedig buktad.
"Elozoleg is attol az eladotol vettem nem volt gondom."
Bármi történhetett azóta. Benézte,hogy kinek melyik kulcsot adta el. Több eszközös licensz helyett csak egy eszközös licenszet adott el.Majd ugyanazt a kulcsot egy másik személynek. Stb.
Ha pedig bukod a kulcsot,akkor jó tanulólecke neked is,hogy ilyen téren kerülni kell a hasonló oldalakat.(Félre ne érts,nem kioktatás)."Free verziobol is johet tipp"
1. Defender+Ublock Origins a böngészőbe. Havonta lefuttatni egy malwerbytes free-t vagy Kaspersky Free-t. -Persze ez akkor jó,ha moderált felhasználó vagy. Nem látogatsz kétes oldalakat. Nem torrentezel sokat. Nem klikkelsz mindenre,ami megtetszik. Nem hiszel a "nyertél egy Iphone 12-t" oldalaknak. STB.
Használj kétlépcsős azonosítást bankoláshoz. Mentsd le a fontos dolgokat egy külső merevlemez-re. Így rendben leszel egy darabig.
2.Kaspersky Free ingyenesek közül nem lehet rossz.
Sokan ajánlották már.Majd a fórumtársak ajánlanak mást is. Ők jobban értenek hozzá.
-
Selynelar
aktív tag
válasz
eisento #68126 üzenetére
Good day,
I bought Kaspersky Internet Security license in august from ebay. I had to reinstall the OS. When I login into my account it shows only 31days. I logged into my Kaspersky Account on your official home page. My license is still active. I deleted the computer where it has been installed.I just left my actually one. I tried to activate it again. It says the license has been activated too many times.There was an option to send the license to computer. Still nothing happened. What should I do? Please help me.
My license number: IDE A LICENSZEDET ÍRD BE
Thanks for Your reply.
Best Regards,
NEVEDEzt küldd el nekik. A választ posztold ide. Majd fordítom vagy a kollégák,akik tudnak angolul.Sok jót nem fűzök mondjuk a dologhoz.
Ahogy a kolléga is írta. Hivatalos helyről kell venni.Azaz tőlük. A baj,hogy lehet több személynek adták el ugyanazt a licenszet.Én jártam így office-szal. Azóta csak hivatalos helyről vásárolok.
-
UserX
addikt
válasz
eisento #58714 üzenetére
Én megvettem a KIS-t (1Y, 3 PC), eBay-en fillérekért (előtte én is Free-t használtam). Remélem ettől még támogatom a fejlesztőket...!!!
Amit kihasználok, az a biztonságos bankolás funkció. Az alapbeállításokon azóta sem változtattam. Ott tudsz fizetni PayPal-al is.
Amire oda kell figyelni:
1. Legalább 99%-os megbízhatóságú eladótól vásárolj.
2. A régiós kód. Én 'Global'-al vettem (szerencsém volt), de volt aki itt panaszkodott, hogy csak trükközéssel (VPN), tudta beregisztrálni a kapott kódot. -
Cs1csó
titán
válasz
eisento #58565 üzenetére
Futtass le pár kiegészítő védelmet az összefoglalóban fel van sorolva pár: Adwcleaner, Emsisoft EK, Hitman Pro, Dr. Web Cure It
Majd gép restart ha még most sem jó pl. GeekUninstaller-rel vagy Revo Uninstaller-rel távolítsd el a BD Free-t, gép restart és telepítsd újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest