- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél egy kicsit komolyabbat, mivel 5 mobilra kellene védelem és persze én veszem meg (böngésző, fizetés védelem + automatikus víruskeresés) Jelenleg mindegyiken Avast free van, amiben lehet manuális víruskergetést + Intercept X ami a böngészővédelem de csak malware-ekkel szemben. Ez az 5 eszköz 3 helyen van, a szülők öregek, így ha járok náluk akkor szoktam a telefonjaikon vírusellenőrzést tartani stb. Ezért is lenne jó egy akciós előfizu mert akkor abból is bevásárolnék 5 eszköz/3évet. + Ha még menedzselni is lehet, vagy legalább értesülni, hogy baj van akkor legalább tudok szólni ősöknek.
-
-
-
-
-
Nincs licenclevél.
Ezt kaptam a német MM-től:
A többi nem másoltam bele, de nincs olyan amit mutatsz. Még nem aktiváltam be sehol a kódot. Trial megy egyenlőre.
Nem kaptam olyat, mert nem az Esettől vettem, hanem a német MM-ben. Ez a levél van meg a hozzá tartozó számla azt szevasz. De nem aktiváltam még a kódot sehol. -
-
-
-
-
-
-
Ha szenzitív adatokat tárol, akkor is tökéletesen jó. Semmivel nem lesz nagyobb biztonságban más termék mellett. Egyik termék sem 100%-os.
A Defendernek kell egy kis tunning például a DefenderUi-val, vagy a ConfigureDefenderrel és minden rendben.
Azt meg sokszor kibeszéltük, hogy eszetlenség ellen egyik termék sem véd. -
sopruk
senior tag
Köszi szépen válaszodat! (Bocsánat, azóta elhavazódtam...)
Az F-secure aznap nem jelzett semmit csak másnap (tegnap reggel) indításkor rögtön jelezte, hogy "Alkalmazás letiltva"
Szerencsére nem tapasztaltam semmi anomáliát, remélem nem lappang a gépemen...A Kaspersky-nek azóta is 01-29-i az adatbázisa.
Jól látom hogy ez automatikusan frissül, vagy csak én nem találom hol lehet frissíteni?Nem értem én se magamat miért erőltettem
Reggel volt még. Megzavart, hogy "rendes" mailről érkezett és nem jutott eszembe hogy fertőzött gépről jöhet. Ellenőriztem AV-vel, nem jelzett be. Meg pont szoktak fizetésekről érkezni hasonló szövegű mailek...
-
Így van. Le is írtad a lényegét. Nem értem a cégeket, hogy miért akarnak ráerőltetni az emberekre mindenféle baromságot. Konkrét védelmet érintő fejlesztések nincsenek, csak haszontalan problémás dolgok.
Kaspersky is az új verziókba beletett olyan dolgokat amiktől csak fogom a fejem. Minek egy erős AV termékbe rendszerkarbantartó meg számítógépgyorsító? Eszement baromság. Marhára elkurvultak a cégek. -
Volt KTS ami bőven sok volt. Rendszeresen KIS-t vettünk, mert az bőven elég és a Scurity Cloud nincs magyar nyelven. Mivel sok volt a gond sima irodai felhasznàlás és jàtèk esetén is ,így kipróbàltuk a KAV-ot es tökèletesen megfelel. Nincs vele gondunk semmilyen tèren. Sajnos meg van 1,5 év a KIS-ből, de a nyugalom többet èr.
Én ezt màr koràbban sokszor írtam, hogy egy termèk esetèben sem kultivàlom az Internet Security megoldásokat. Több lehet a gond velük mint a sima AV-val. Az F-Secure is ezèrt szimpatikusabb mert hiàba IS vagy SAFE nincs benne a sok gondot okozó felesleges motyó. Bár a 19-es verzióval ez megvàltozhat, mert beleintegràlják a termèkükbe a VPN-t stb.
A màsik sokat COD-ozok így nekem jobb vàlasztás egy sima AV. A KAV mellett meg nem èrzem azt, hogy hiányozna valami biutonság terèn. -
2004 óta használom a Kaspersky-t. Amig csak az Antivirus volt, nem volt vele gond. Majd megjöttek a különálló termékek mint például az Antihacker nevű tűzfala és még mindig semmi baj nem volt. Majd megjelentek az Internet Security-k, amik esetében ki tudtad választani, hogy mit akartál a teljes csomagból telepíteni. Már megjelentek a problémák, de a komponens szintű telepítéssel elejét lehetett venni. Majd jött a teljes csomag amit már nem lehetett módosítani és jöttek a gondok.
Jelen esetben én KAV-ot használok és az egész család és megszűntek a problémák.
Sorolhatnám, hogy mik voltak, de elég beleolvasni a Kaspersky Topikba. Saját gépemen, feleségem gépén, a húgom gépén, stb. Majd leváltottuk KAV-ra a KIS licencet és megszűntek a gondok. Lehet még a KAV-al is lehetnek gondok, de nálunk hónapok óta nyugalom van. -
Atish19
őstag
Nálam teljesen észrevehetetlen teljesítmény szempontjából a Kaspersky. Pedig minden védelmi szintet extreme-re tettem. Abszolút nem érzem, hogy fogná a gépet. Szüleim régi netezős gépén szintén észrevétlenül fut pedig már kb 12 éves és már akkor sem számított csúcsgépnek mikor megvételre került
-
Cs1csó
titán
Azért is szoktam kipróbálni más védelmeket is, hogy tudjak viszonyítani, hiszen pl. azt, hogy egy védelem "fogja" a gépet vagy "anomáliákat okoz" csak akkor tudja meg az ember ha ugyanazon a konfigon legalább pár napig használja élesben.
Talán az F-Secure Safe volt olyan ami minimalizmusával és megbízhatóságával kiemelkedett a többi közül, és persze nem fogja a gépet sem, és eleget reszelgetik ahhoz, hogy elég stabil legyen. -
gepeszm
csendes tag
Csáó!
Próbálkoztam már ilyen visszaállítással, de utána is előjött a probléma.
Avast beépülő modulokat használtam, adblocker plust, youtube adblockert és pop-up blockert. Meg talán javascript-blockert vagy mit, ebben nem vagyok már biztos.
Ja, lefuttattam chrome-ban a belső víruskeresőjét, ahol kiírta, hogy egy applikáció nem igazán problémamentes, és kikapcsolja, de amikor ezt engedélyeztem neki, utána ugyanúgy minden add-onom továbbra is működött, és természetesen nem lett megnevezve, mivel van gondja... -
Steven King
csendes tag
-
steele80
senior tag
Nekem Norton 360 van. Most hosszabbítottam 1 évet. 14.99 USD volt akciósan az első előfizetés ami lejárt. 69.99 USD lett volna ha az automatikus megújítást fizetem a második év. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy ez nagyon drága ezért kikapcsoltam a megújítást és ellenőrizzék le, hogy véletlenül se legyen levonva. Erre jött a válasz, ha visszakapcsolom a megújítást akkor 14.99 USD lesz a következő év. Így is lett. Jó arcok voltak és a cuccuk is jó.
-
KAMELOT
titán
Mondjuk ilyet én nem használtam sose.
Azért érdeklődöm, hogy ugyan olyan jó maradt e mint régen?!
Régen sokáig csak ezt használtam, mert volt virágboltos verzió, ami frissítette magát. Utána ez megszűnt, majd megvásároltam, de alicensz 1 év után lejárt és átértem AVIRA-ra.
ESET Smart Security Premium ....ezt kell nekem megvenni, ha PC-re kell?
3 év 1 PC és 64€ -
Diák66
őstag
Úgy legyen. Sajnos semmi infó a honlapjukon, sőt azóta a termék már nem elérhető náluk. 27-én jött meg a kulcs, most a régi licensz lejártával akartam beaktiválni egy bővebb szolgáltatást nyújtó verziót (G-Data Internet security volt, de találtam kedvező áron Total securityt is).
-
törölt tag
Hiszed vagy sem, a kettőnek köze sincs egymáshoz.
Itt arról van szó, hogy amit megvettél egyszer egy áron, azt utána az auto renewal többszörös áron fogja behúzni.
Itt nem a streaming havonta ugyanolyan értékű terheléséről van szó, hanem vett valamit x összegért, az auto renewal meg 3x értékben hosszabbította meg 1 év után.
Az engem sem érdekel, hogy a streaming szolgáltatók havonta vonogatnak ugyanolyan összeget, pont nem erről volt szó. -
-
-
Cs1csó
titán
+1 Teljesen biztonságos megoldást nem fogsz találni. Meg hát ugye a kényelemért sokszor áldozni kell.
Annyi, hogy ha valaki asztali PC-n Chrome-ot használ, okostelefonon pedig Androidot akkor esetleg elég a Google-re bízni a jelszavakat. DE ugye aki nem csak a Google ökoszisztémában használ jelszavakat akkor jobb egy külső alkalmazás mert akkor megint egy csomó helyre is bízhatja a jelszavait ezért talán jobb ha egy erre szakosodott programmal teszi. Nyilván a legbiztonságosabb dolog (gondolom pl. Linux rendszeren pl. Tor vagy fene tudja ) az offline valamilyen fájlban tárolt jelszók De az nem kényelmes. -
törölt tag
"Adatokat meg szinte minden szoftver gyűjt: vagy a működéséhez és/vagy egyéb okokból"
Igen, csak a víruskeresők, mivel zárt forráskódú szoftverek, semmit nem tudunk arról, hogy pontosan mit gyűjtenek, hol tárolódnak az adatok, és mit kezdenek azokkal, és a kérdés, hogy mi alapján adjuk meg adott gyártónak a bizalmat. Értem, hogy ez már az ultra paranoid szint, de mondjuk ez is user függő, hogy kinek hol a határ.
-
Cs1csó
titán
-
Jelen esetben csináltam egy Windows 11 Repair Installt. Gép ujraindul, mejd Edge Beállítások visszaállítása alaphelyzetbe és Edge újraindít. pcforum.hu beír és bejön az oldal. Windows Update telepíti a KB5013943 frissítést, gép újraindul, majd pcforum.hu oldal nem jön be. Na akkor most mi van? KB5013943 eltávolít, gépet újraindít, Edge böngészőadatok kiürít majd pcforum.hu oldal megint működik.
-
-
-
-
-
Kékes525
félisten
", Kaspersky-nek egyszerűen semmilyen érdeke nincs együttműködni ezzel a gépezettel. "
Ez így igaz, de ennek semmi köze ahhoz, hogy mi lesz. Putyint ezt egy csöppet sem érdekli. Megvannak rá az eszközei arra, hogy más belátásra bírja és nem szívbajos, hogy azokat be is vesse, ha szükségesnek látja.
-
NvidiaRTX
őstag
Na akkor ez miatt pofátlan pénzéhes húzásuk miatt többet soha ESET.
Ebben a pillanatban vesztettek el egy felhasználójukat.
Ennyi erővel a Májkroszoft is beperelhetne mindenkit aki VPN kulcsokat árul.
Vagy az Adobe is beperelhetné az en.órt mert ingyen van Photoshop-om.
Szánalmas komolyan. -
Xelo
addikt
szerintem a kodokkal mokolo felhasznalok mennyisege elenyeszo azokhoz kepest akik fizetnek erte, ketlem hogy gond lenne belole. ha nem tetszene fseceknek esetleg azt tudom elkepzelni, hogy a jovoben kevesebb olyan promokodot adnak majd ki amivel meglevo licenszt lehet meghosszabbitani.
HotStuff: big thx
-
-
UserX
addikt
+1
Én sem szeretem a román cuccokat.
Próbát tettem a BD-vel promóban, félretéve az ellenérzéseim. Jobban lassított, mint több konkurens. Ment gyorsan a levesbe.
A finnek viszont a 'barátaink' még 'nyelvrokonságban' is állunk! Legalábbis ezt tanítják...
Szerk.: lehet, hogyha az F-SECURE finn verzióját tölteném, simán értenék minden beállítási lehetőséget.
Na, erre tolok egy kis Verdun-t, hátha viszaforog a történelem kereke!
-
-
-
-
A Kaspersky incidenshez annyit, hogy pontosan az történt, hogy:
Az izraeli kémprogram, amit ugye megfigyelésre használtak itthon is, és sebezhetőségeket használ ki, a KSN rendszerben talált sebezhetőséget és azt használta ki. A Kaspersky sem tudott róla. Az amerikai kormányzatban a Kaspersky volt az elsődleges AV termék amit használtak. Majd kiderült, hogy az izraeliek lopják a Kaspersky termékeken keresztül az adatokat. Tehát, nem a Kaspersky volt a ludas, hanem az izraeli szemét adatlopó/megfigyelő program, meg a cég aki gyártotta. Természetesen a média elferdítette a dolgot, és a Kaspersky lett kikiáltva a ludasnak. Azonban ez nem így történt. Sem Trump, sem más amerikai politikus nem állította, hogy a Kaspersky lopja az adatokat. Ők csak arra hívták fel a figyelmet, hogy sajnos a termék KSN funkcióján keresztül lophatják az adatokat és be kell fejezni a használatát. Szóval a lényeg, hogy a szokásos médiahecckampány folyt a cég ellen. Mivel a Kaspersky kijavította a termék ezirányú sérülékenységét, plusz független adatközpontokba helyezte át az KSN által gyűjtött infokat, így kizárható már az izraeli "közreműködés".
Ahogy például az Apple is az iPhone telefonjain is megkereste és kijavította a sebezhetőséget a telefonjain, miután kiderült, hogy az izraeli megfigyelő szoftver őket is érintette.
Ilyen szemét világot élünk. Persze, nem egy átlagfelhasználó lesz a célcsoport, de az adatokat lopja mindenki. Csak nem mindegy, hogy milyen mértékben és mennyire élnek vele vissza. -
Részt vettem ebben a dologban, és sehol sem volt leírva, hogy adott időn belül kell aktiválni a kódot, különben lejár. Sem a Malwaretipsen, sem az Emsi oldalán nincs ilyen. Ergo ilyenkor ezt közölni kell a felhasználóval. Mint ahogy például a Kaspersky közli, hogy a vásárolt licenckulcsok 3 évig felhasználhatóak, vagy ha speciális promo van, akkor meddig kell aktiválni a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest