- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
roseA580 #77385 üzenetére
Ezt én sem értem egyébként, mert az lenne a logikus, hogy ha a fiókodba aktiválod/beírod, de még nem vetted használatba gépen, akkor miért számol vissza?
De nézd meg, nálad hogyan alakul. Lehet a Premium és Plus különbség miatt nem fog. Kiderül 1-2 napon belül.
Én azt mondom mindig ugyan azt a licencverziót kell megvenni. Annyi PC ugyan abból a verzióból és nincs gond. -
-
roseA580
tag
válasz
roseA580 #77380 üzenetére
Kicsit pontosítanom kell, mert nem teljes az információ amit olvastam, ez a helyes:
"Mikor aktiválódik az előfizetés?
Az előfizetés most aktiválódik:
Ha egy, a fiókjához rendelt alkalmazás része ennek az előfizetésnek, és jelenleg ingyenes üzemmódban működik, az előfizetés aktiválódik, amint megadja az aktiváló kódot. Felhívjuk figyelmét, hogy az alkalmazás automatikusan aktiválja az előfizetést, és azonnal használni kezdi azt.Az előfizetés később automatikusan aktiválódik:
Ha már van aktív fizetett előfizetése ugyanarra a megoldásra a fiókjában, az új előfizetés később automatikusan aktiválódik. Amikor az aktív előfizetés lejár, az aktiváló kód automatikusan elküldésre kerül az összes csatlakoztatott készülékre, így biztosítva a folyamatos védelmet.Az előfizetést elmentjük a fiókjába, és nem aktiváljuk:
Ha egy újonnan létrehozott fiókhoz előfizetést ad hozzá, az aktiválás nélkül kerül mentésre. A My Kaspersky alkalmazás egyszerű letöltésével és telepítésével később is aktiválhatja."Így merész voltam és hozzáadtam a kapott kódot a fiókomhoz és ez az eredmény:
(pedig nem is újonnan létrehozott fiók volt, hanem a meglevő) -
válasz
roseA580 #77372 üzenetére
www.amazon.co.uk - ide nem kell VPN, majd csak a Kaspersky aktiválásánál, mivel UK Online Code-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest