- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #77355 üzenetére
Egy ideje nem használom, de most ránéztem a Kaspy fiókomra. Nem csináltam semit, magától hosszabodott meg a Free:
-
Thegrey
tag
válasz
Cblacksmithc #77238 üzenetére
Még egy + az F-Secure-re. A verziófrissítéssel sem kell trükközni, hogy hamar megtörténjen, meg nem cseszi szét a frissülés sem a programot, sem a oprendszert.
-
Thegrey
tag
a Kaspersky topikban már jeleztem, de a csak itt lakók is értersüljenek:
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75653 üzenetére
Sajnálatos módon, mint ahogy minden vicc új egy csecsemőnek, ezt is el kell újra és újra magyarázni, mert túl egyszerű és egyértelmű ahhoz, hogy simán felfogják egyesek. Oktatni kellene az online veszélyeket és a megelőzésüket, elhárításukat már az alsó tagozaton az általános iskolában, pont úgy, mint a közlekedési ismereteket is kellene. De persze ezt pont a döntéshozók nem értik meg. Sajnos sok olyan, az élethez való dolgot nem tanítanak meg kellő időben, amire nagy szükség lenne, de persze a kétismeretlenes egyenlet az kell mindenkinek...
-
Thegrey
tag
válasz
ledgeri #75651 üzenetére
Redirect nélkül, csak neked, csak ma, csak itt: Ügyfélkapus csalókra figyelmeztet a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75646 üzenetére
Nekem át van írva a regeditben az UpdateTarget rész 200-ra, lehet azért frissült hamarabb. Vagy megszégyelte magát a másik topikba írt hozzászólásomtól...
-
Thegrey
tag
Itt is jelzem, talán van, akit érint, hogy a Kaspersky Free frissül automatikusan az új verzióra, felhasználói beavatkozás nélkül is.
-
Thegrey
tag
-
Thegrey
tag
válasz
Atish19 #75595 üzenetére
Írta, hogy nincs olyan szerződése, tehát nem nagyon tud mit nézegetni hivatalos oldalon vagy alkalmazásban...
Hááát, izé... Én minden szart is megnyitogatok, meg megkattintgatok, ha kíváncsi vagyok. Tény, hogy odafigyelek az elszeparált böngészőre, fájlkezelő alkalmazásokra, operációs rendszerre. Az is tény, hogy "Láttam én már karón varjút!" -
Thegrey
tag
válasz
mpierre #75585 üzenetére
Mellékletként ott kell lennie a számlának, én megnézném, már csak kíváncsiságból is, hát ha mégis neked szól
. No meg megnézném, hogy a "Tovább a számláimhoz" hova visz. Ha a feladó nem a ugyfelszolgalat@online.mvmnext.hu, akkor amúgy is kamu, de ha van benne több érdekes link, akkor azokkal együtt jelenteném az MVM-nek, hogy intézkedjenek (napi jócselekedet okán
).
-
Thegrey
tag
válasz
Thegrey #75580 üzenetére
Megvan a bűnös! Firefoxban valamikor valamiért beállítottam és úgy maradt a "Ne engedélyezze a Csak HTTPS módot". Visszaállítottam a "A Csak HTTPS mód engedélyezése az összes ablakban"-ra, így máris produkálódik az eltérítés...
Szerk.: A Tor böngésző volt a célravezető, abban nincs beépülője a Kasperskynek. Víruskergető nélkül nem teszteltem a böngészőket, ahhoz már késő van
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75578 üzenetére
Nem tudtam olyan beállítást eszközölni a víruskergetőben, hogy ne normálisan nyíljon meg a kaba.hu a firefoxban. Edge-ben produkálja a nem megnyílást, így csak az ff beállításokban lehet valami. Mondjuk nálam alapbeállításokon van az edge, a ff meg szétnyomkodva
.
-
Thegrey
tag
Frissíteni kellene...
F‑Secure consumer security supported operating systems and browsers -
Thegrey
tag
Miután az F-Secure nem akart a 19.0- verzióról 19.1-re frissülni, így lecseréltem kipróbálásra a Kaspersky Free-re. Kicsit zavart, hogy "túl sok" nyomkodási lehetőség van az F-Sec-hez képest. Persze nem tartottak fegyvert a fejemhez, hogy állítgassam. A 90-es évek végén használtam Kasperskyt utóljára, aztán vagy 20-21 évig Nod32-t. Azt cseréltem F-Sec-re. Így, hogy most már vagy 2 hónapja használom a Kaspersky Free-t, az a meglátásom, hogy ez marad. Ha ajánlanom kell védelmet ingyért, csak és kizárólag ezt ajánlom. Nem fogja a gépet, nincsenek engem zavaró hülyeségei, védelmi képességei megfelelőek. "Mást elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki!"
-
Thegrey
tag
válasz
Jack Oneill #75359 üzenetére
Akkor csak az lehet, hogy én állítottam el benne valamit, még azelőtt, hogy rájött volna a kamerahasználó programokra...
-
Thegrey
tag
válasz
Cs1csó #74258 üzenetére
A "fizikai" tűzfal:
A tűzfal függőleges zárófalazat, rendszerint nyeregtetők oldalzáró fala, mely főként tűzvédelmi (tűzterjedés-gátló) funkciókkal lett kiépítve. Neve is funkciójából ered. Egy-egy önálló rendeltetési egység, vagy tűzszakasz felső, tetősíkon kívül érő fala. Anyaga nehezen, vagy nem éghető tűzvédelmi kategóriájú építőanyagokból áll, azaz tömör tégla vagy beton. A falazat fagyvédelme miatt felső síkját bádogozással látják el. Gyakran összetévesztik az oromfallal, azonban ezek nem szinonim fogalmak.Átvittebb értelemben a gépészetben – például belsőégésű motorok zárófala – szintén hővédelmi feladatot ellátó szerkezeti elem. [Wikipédia]
-
Thegrey
tag
válasz
dzsampi #73790 üzenetére
[Bitwarden]
Van ingyenesen is, de lehet érte fizetni is. Telepíthető változata is van mindenféle operációs rendszerre, és van sokfajta böngészőhöz beépülő modulja is.Szerk.: Tud magyarul is.
-
Thegrey
tag
Ha már F-secure:
[Browsing protection add-on not working on Mozilla Firefox]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest