Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megtollasodik középkategória
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz
szabeska #78343 üzenetére
Sajnos nem igazán vicces ez!
ESET + jelszókezelő + ésszel netezés + VPN + NO FB + stb.(pl.: 25 év felhasználói tapasztalat) mellett (ha visszaolvasol), nekem is 'majdnem' úszott a MS fiókom!!!
Igaz, én már 'igyekszem' nem warezolni és másoknak is ezt ajánlom!!!savior: Az online bankolással hogy állsz??? Én legelébb ott módosítanék mindent!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz
ledgeri #78332 üzenetére
Köszi!
Csinálok egy új címet a tanácsodnak megfelelően!!!
Kicsit lehiggadtam, hogy 'csak' a 'fejem mellet ment el a golyó'....
Egyébként véleményed szerint pontosan milyen adataimat szereztek meg, hogy eljutottak a 2FA mailes azonosításig???
Hogyan (leírtam a felhasználói szokásaimat)??? Elképzelhető, hogy a droid a 'hunyó'??? -
UserX
addikt
válasz
ledgeri #78330 üzenetére
Köszönöm a gyors, alapos választ és a tanácsaidat!
Éreztem, hogy kavics (kő) van a cipőmben!
Azért én sem most jöttem a 6.20-al...
1. A jelszavaim nem '1234', azokat én sem tudom, mivel
2. természetesen használok jelszókezelőt!
3. Mindenhová más a jelszavam!
4. Nem adom ki senkinek a jelszavaimat, még családon belül sem!
Annyi 'rendkívüli' történt a mail előtt kb. egy órával, hogy orvosnál vártunk a fiammal és az Androidos droidon beírtam a jelszókezelő mesterjelszavát, hogy megnézzek egy oldalt...Nem nyilvános WiFi-re csatlakozva persze. Szóval lehet, hogy a teló a hunyó, azon Dr. Web van, most lefutattam egy teljes scan-t, de nem talált semmit! Az MS- és a Master Password-öt megváltoztattam.
Ha van még egyéb tanácsod, természetesen szívesen veszem!
Félelmetes, hogy ennyi és beüt a crach, pedig még csak FB-m sincs!!! -
UserX
addikt
Sziasztok!
Ezt mennyire kell komolyan venni???
Én ebben az időpontban biztosan nem próbáltam belépni az MS fiókba!!!
Most ránéztem, semmi anomália...EEK, KAVRT, NSE lefuttatva, szerintük tiszta a gépem... A PIN kódot megváltoztattam, módosítsak még valamit?Előre is köszi!
-
UserX
addikt
Úgy nézem, hogy a német MM-ben megszűnt az ESET habzsi-dőzsi...
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz
szaboi6512 #78071 üzenetére
Köszi, ezt tudtam.
A kérdés az, hugy újításokat tartalmaz-e?
Köszönöm!
riki:
A másik alternatívám nekem is a Webroot lenne. Itt bagóért hozzád vágják:
[link]
Innen vettem a Dr Web-et is és működik...!!! -
UserX
addikt
Sziasztok!
As ESET Security Essentil-nak van próbaverziója? Hol érhető el???
Azt vettem meg a német MM-ben, szeretném kihasználni a próbaidőszakot is (addig nem aktiválom), de ez jött le:
Előre is köszönöm! -
UserX
addikt
Hát nem volt mit tenni, bezsákoltam 13 ejuróért 1 évre ESET-et, 1 eszközre. Így elsőre minden ok, elindulnak a BF-ek is! Azt nem mondtátok, hogy van 30 napos próbaverzió is!
Végül is arra az időre emlékeztet, amikor 'járattam az újságot'!
1 hónap után azért még lehet, hogy megnézem, hogy az EA és a Dr Web jutottak-e dűlőre... -
UserX
addikt
Dáragíj Táváriscsi!
Sajnos én gondoltam rosszul, nem a Dr Web nem szereti az EA-t, hanem pont fordítva!!!
Orosz fórumokon sokan panaszkodnak hasonló problémákra, minden BF-el kapcsolatban!
Találtam egy ilyet, de nálam ez sem működik:'Elvtársak (
), ma a víruskereső szoftver támogatására írtam ugyanezt a BF1 problémát. MŰKÖDŐ megoldást adtak! Legalábbis ez az egyetlen dolog, ami VALÓBAN segített nekem!)
Megkerülő megoldásként beállíthatja az update = vírusadatbázisok beállítását, ideiglenesen letilthatja a vírusvédelmi önvédelmet, és átnevezheti a drweblwf.sys fájlt1. Kattintson a Dr.Web ikonra - Biztonság Középen > a „Zárolás” ikonra az ablak bal alsó részében > a „Fogaskerék” ikonra az ablak jobb felső részében, kattintson a „Frissítés” lehetőségre, majd az ablak jobb alsó részén kattintson a „Speciális beállítások” lehetőségre, majd a Fordítás „Csak vírusadatbázisok” > kattintson az „Önvédelem” elemre, majd mozgassa a kapcsolót a bal szélre az „Önvédelem engedélyezése (ajánlott)” lehetőséghez.
2. Nevezze át a C:\Windows\System32\drivers\drweblwf.sys fájlt például drweblwf_old.sys névre.
3. Indítsa újra a számítógépet, és ellenőrizze.
Nem mindig kell azonnal újraindítani, mert egy újraindítás után éppen ellenkezőleg, a fájl visszagördült, újra átneveztem, és újraindítás nélkül a shaitan gép működni kezdett!' -
UserX
addikt
A Dr Web és a Battlefield I meg az V EA-s változata nem szeretik egymást!
Nem indulnak el a játékok és a vírusírtó dob hibaüzit. Most megvettem a Steam-es változatokat, akciósan cirka 7 ejuróért (19.-ig él a promo). Folyik a telepítés, de baromi lassan jön, szerintem ma már nem várom meg. Holnap kiderül...
-
UserX
addikt
6 ropiért BD Total Security:
-
UserX
addikt
A BitDefender is akciózik:
-
UserX
addikt
Nahát-nahát! Sűrű, sötét fellegek gyülekeznek szerintem az F-SECURE felé, de ne legyen igazam!
Szellem: Köszönöm a tájékoztatást!
Most jól elvagyok a Dr Web-el, feltettem a tűzfalát is, eskü olyan, mintha az egykori Agnitum mérnökei fejlesztették volna! -
UserX
addikt
válasz
spleenszuru #77746 üzenetére
Ha a váltás mellett döntesz, akkor F-Secure.
-
UserX
addikt
Én 1 évre letettem a bizalmam és a voksom!
Régebbi mintákon teszteltem, 100%! Elég 'lomha', kicsomagolni engedi a virusokat, jobb egérrel viszont felismeri és eltávolítani is képes! Nincs fent virtuális rendszer így a futtatást nem próbáltam.
Ha van valakinek friss packja, köszönettel veszem privátban!!! -
UserX
addikt
Hello!
Nekem a 90 naposnál is ugyanazt a telepítőt tölti le, amit a 30-asnál...Próbáltam ráfrissíteni, de nem változtak a hátralévő napok...Először el kell távolítani az egész progit?
Egyébként írtam, hogy megvettem...Tehát csak akkor érdekes, ha a napok összeadódnak. Nem tudod véletlenül, hogy a Dr. Web-nél ez, hogy működik? Előre is köszönöm!
-
UserX
addikt
Amúgy a Dr. Web-ről csak jókat mondhatok! Mióta leváltottam a F-SECURE-t nincs olyan gond, hogy néha majdnem egy perc kellett pl. a Chrome betöltéséhez.
Ez viszont csak Win11-nél fordult elő, a laptopon a Win10 melett marad az F-SECURE. Érdekes módon a rendszermentés USB-s SSD-re is többszörösen száguld! Sajnos magyarul nem tud, de van 30 napos TRIAL. A felület meglehetősen puritán, a beállítási lehetőségekből szerintem pont annyi van, amennyi kell. Egyelőre a 'gyári'-val használom. Nálam ajánlott, ha mésis beszedek egy ransomware-t jelentkezem!
Ja, ha valaki nem tudná, ez is orosz technológia, de hosszú ideje szerepel a piacon!
-
UserX
addikt
Az MS Outlook 2021 ki akarta lőni a Dr.Web bővítményét, mert 'lassítja'.
Nem engedélyeztem neki, de már bánom, érdekes lenne tudni, hogy sikerül-e neki.
Persze tudom, hogy kipróbálhatom, de most lusta vagyok hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz
salaud #77649 üzenetére
Szia!
Kösz a választ, én is észrevettem, hogy a Windows frissítés a halála!!!
Ugyanez a jelenség tapasztalható, amikor teljes rendszerképet készítek, kb 1x/hó.
Most letettem a voksom a Dr. Web mellett!
Eddig semmi anomália!
Mint írtam a Win10-es laptopon marad, azzal nincs probléma!...![ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Szinte éreztem (bocs!), hogy rá fogsz harapni!
Nagyon hasznos a linkelt teszted, bár nem hiszem, hogy lényegesen gyarapítani fogjuk a felhasználók körét, hiába jó kis progi ez. Én is azért próbáltam összehozni egy kis recenziót.
Szerk.: az 1 év/1 PC/1 Android verziót már kifizettem, a szerintem 'szürke' zónában. Kivárom a 30 nap próbaidőt, csak azután aktiválom.
Webvédelemként tudsz ajánlani valamit? Most az EMSI van fent....[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Kb. 3 éve a Nagy Tiszteletű 'Forró Cucc' kollégától kapott F-Secure-t használom. Az utóbbi időben azonban rejtélyes lassulásokat tapasztaltam Windows 11 alatt. A Win10-es, elsősorban munkára, böngészésre használt laptopnál nincs ilyen gond! Elővettem az utóljára kb. 10 éve használt Dr.Web-et! Elsőre nagyon tetszik! Igaz, hogy nincs magyar nyelv, de letisztult, könnyen kezelhető. Az EICAR-t nem ismeri.
Jó lenne valami pakkon tesztelni, ha van valakinek, örömmel várom privátban. Egyelőre a 30 napos trialt használom, de találtam egy magyar oldalt, ahol az 1 PC+1 Android 1 évre ~7k. Elég fapados, közvetlen privát bankolást nem találtam és a böngésző védelem is hiányzik. Ha a kis beszámolóm alapján valaki ki akarja próbálni, bátran tegye!
Még annyit, hogy - ha valaki nem ismerné - ez is orosz technológia, de őket nem csesztetik.
-
UserX
addikt
válasz
szaboi6512 #77467 üzenetére
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes most Kaspy-t venni??? Szerintem nekem elég a STANDARD verzió. 2 PC + ' 1 Android.
Előre is kösz a választ!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
OFF, de nem teljesen, hiszen biztonságtecnika...Csaló (scammer) mail címeket lehet jelenteni valahol???
Néha elszórakozom velük, ha nagyon unatkozom, bár ez ritka!
Köszönöm!
-
UserX
addikt
Azon agyalok, ha már a nyugati fejesek a Kaspy-ra annyira ráálltak, a Dr. Web-et miért nem csesztetik??? Ha jól tudom az is orosz termék. Nem mintha kívánnám, én vagy 2 évig használltam, semmi baj nem volt vele.
A múltor a ƵøŁĭ által közzétett akció miatt majdnem elcsábultam!
Dehát van ugye 'promós' F-Secure-om... -
UserX
addikt
válasz
Jack Oneill #77316 üzenetére
Az mindenképen felháborító, - ha jól értelmezem - kérdezés nélkül tilt...Értesítést küld egyáltalán??? Nem lehet az ESET-et tstreszabni?
Talán kompromisszum lenne, ha feldobna egy tájékoztató ablakot, például, hogy ezzel a programmal vissza lehet érni?
Pl. az F-Secere-nál elsőre idegesített, hogy feldobja a vásárlási oldalakon a hitelességüket. De miután jelzett csaló oldalt, megszerettem!
Egyébként közel sem biztos, hogy vásároltam volna, de ez legalább valamelyest biztosíték! -
UserX
addikt
Azzal tisztában kell lenni, hogy aki csak tudja, lopja az adatainkat...
Én Outlook mail fiókot használok, OneDrive-al, bekapcsolt Google accounttal. Valamit valamiért, ez a 'kényelem' ára!!! Van VPN szoftverem, az én véleményem szerint az sokat véd. Bocs, ha nem így gondoljátok...!
-
UserX
addikt
válasz
Semplar #76981 üzenetére
Figyu!
Szerintem ez azoknak való, akik ész nélkül telepítgetnek vagy kísérleteznek mindenféle programmal. Én a bejáratottakat használom, például a CCleanert és a MPC-HC-t is...Eddiog (kopp-kopp) semmi negatív nem történt! Időnként futtatok Emsi EK-et. A rendszerről van mentésem egy portable USB SSD-re, amit időnként frissítek. Utóljára egy rossz Restart után omlott össze a Win, újra kellett raknom, azóta használom a biztonsági mentést!
Szerk.: Még csak annyit, hogy a fontos doksik mentve vannak OFFLINE és Cloud-on is!
Ezzel a használattal nem hiszem, hogy többet kellene tenni...Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Régen én is örömömet leltem a különböző írtók tesztelésében és ittam mások véleményét is!
Ma ott tartok, hogy ForróCucc kollégának hála, bevagyok biztosítva F-Secure-al...
A laptopomra próbáltam, hogy hagyom a sima Defendert, de valahogy nem tudok bízni benne...
Így az én gépemen és a laptpon is F-Secure van. Az aztán tényleg szótlan fajta, alig kérdez!
Nekem már nem lenne türelmem állandóan a 'Deny' vagy az 'Allow'-ot nyomkodni! és a beállításokat b...erálni.
Nem flamet akarok indítani, csak leírtam a véleményem! -
UserX
addikt
Az új F-SECURE verziót honnan lehet letölteni???
Engem a 'Download'-nál a fiókomat kéri, ha belépek viszont nem találok letöltési opciót!
Előre is kösz! -
-
UserX
addikt
válasz
pinnacle #76755 üzenetére
Sziasztok!
Én a Mullvadra tettem le a voksom, pedig többet is kipróbáltam. A Stream kérdésben nem tudok segíteni, én ugyan nem használom.
smallmer: Ha a VPN fontos szempont, az van az F-SECURE-ban is. Régen néztem rá, de jó néhány hónappal ezelőtt osztrák szerver volt a legközelebbi.
Szerk.: Egyébiránt az a személyes véleményem, hogy 'cipőt a cipőboltból'. Azaz az F-SECURE VPN-je iszonyat lassít, míg a Mullvad cseppet sem!!! Próbáltam iVPN-t is, de az is lassított, jobban, mint a Mullvad!
A Surfshark pl. meg leakelt...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Engem tegnap a két Defender-es videó annyira sokkolt, hogy ma ment fel a laptopra (is) az F-SECURE. Gondolom azt is ki lehet lőni, de talán abban is van igazság, hogy az ingyenesség, egyszerűség miatt manapság talán a Defender a legnagyobb célpontjuk a rossz fiúknak...Pedig én adni akartam neki esélyt, annyira dícsérik, de az F-SECURE-al nagyobb biztonságban érzem magam ezek után...Ja, és a rendszerterhelés sem lett nagyobb! -
UserX
addikt
válasz
Semplar #76265 üzenetére
Hello!
Te milyen lemezkép készítőt használsz? Én tegnap egész nap ezzel kínlódtam a laptopomon. AOMEI-t használtam, de nem akart összejönni. Végül rájöttem, hogy a 'Szellem' javaslatára a CD-ben beállított memóriafigyelés okozza a gondot. Azt hittem, hogy a winyó a bűnös, Low-Formattól kezdve Firmware keresésen keresztül minden volt!
Ez nem hibáztatás, csupán az én bénaságom! Azt kikapcsolva már nekem is van mentésem, egy külső winyón, amit most jól elteszek a fiókba!
-
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Ezt, hogy lehet kikapcsolni??? Tegnap kezdte és valahányszor megnyitom a HA-t, feldobja!
A beállítsok között nem találom.
Chrome + bővítmény...
Köszönöm!
-
UserX
addikt
Nakem az F-SECURE a több éves licencemmel önmagától felfrissített gond nélkül a 19.2-re!!!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Sziasztok!
OFF!!! Kérlek 'Szellem' ne töröld, végül is a biztonság kérdésköréhez kapcsolódik és a tűzfalas topic kihalt! Köszönöm!
Tönkre ment a routerem, kénytelen voltam magam közvetlenül a szolgáltatói modemre kötni.
A GRC teszt azt mutatja, hogy vannak nyitott, látható portjaim:Feltettem a Comodo FW-t, de az eredmény ugyanaz! Ment a levesbe!
Windows 11, frissítve. Hogy tudnám (milyen programal) a nyitott portokat bezárni???
Visszasírom az Agnitum Outpost-ot, életem kedvenc programja volt!!!
Szerk.: Egyébként F-SECURE-t használok + VPN-t...Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Tényleg az F-SECURE miért nem frissül 19.0-ről 19.1-re???
Sem Windows 10-en sem 11-en.
Valaki leírhatná a 'How know?'-t!
Köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Outlook 2010-nél + Win11 okozhat-e zavart az AVAST FREE mail védelme???
Ismi, hol tud küldeni/fogadni, hol nem...A gépen a Win frissítéseken kívűl, elmondás alapján 'piszkálás' nem volt!
Egyébként DIGI-s net és cím.
Próbálom megtalálni a hiba forrását... -
UserX
addikt
NORTON 360 + 1-2 CSILLI Villi 25 DODÓ 1Y/2D (nem minden böngészőnek tetszik a site):
-
-
UserX
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #74972 üzenetére
Ez szép!!!
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz
ledgeri #74732 üzenetére
Azért ez a VPN is 'úri huncuttság'! A tartalomszolgáltatók igyekeznek blokkolni. Én például 2 VPN-es IP címről sem tudtam mailt küldeni gmail-os címekre! A megoldás egy megbízhatónak tűnő free SMTP lett! Ez már agyonbonyolítgatás és lehet, hogy még többen olvasgatják a mailjeimet!
-
UserX
addikt
válasz
ledgeri #74718 üzenetére
Nem szeretnék tovább OFF-olni, de kíváncsi voltam a véleményekre!!! Az én szolgáltatóm Malaysiában van bejegyezve, így az ottani jogszabályok vonatkoznak rá....
Nahát gondolom Sandokánt érdekli, hogy amit 'megveszek' kiadja a hárombetűs szervezeteknek...A 'NORD' sztem. a 'túlhájpoltak' közé tartozik pl...Szerintem itt zárjuk be az OFF-ot, bár én indítottam!
Szerk.: Booocsánat!!!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz
Mikulásbá #74710 üzenetére
A józan ész használatában abszolút igazad van, +1!
Viszont akkora a vonzerő a tartalmak irányában...!Szerk.: Miné' óccsóbban, ha lehet ingyé'
Pár hete a gyerek nyúzott egy játékért...A PayPal-on egy vas se éppen...G2A-n kiadtam a bankártya adataim...Szerencsére azóta sem történt semmi...
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Kíváncsi vagyok a véleményekre, pro és kontra. Szerintem ma már a biztonság részét képezi VPN mögé 'bújni'. Nem biztos, hogy a gyártók sem csak plusz fícsőrként építik be a programjaikba, amivel mellet lehet döngetni...
Igaz, megvan az ára, a sebesség csökkenése, de ez a tapasztalataim szerint gyártó és terheltség függvénye. Az F-SECURE-é egyelőre gyerekcipőben jár, nincs magyar szerver és az osztrák eszméletlen lassú! Én más gyártó termékét használom, többet kipróbáltam! A híres 'Surfshark' pl. nálam leakelt...! Részben OFF, de a biztonság témakörhöz tartozik...
-
UserX
addikt
válasz
gyenesmartin #74673 üzenetére
Ez aztán kemény!!! Sajnálom!!!
-
UserX
addikt
Az normális, hogy Magyarország egyik legnagyobb adok-veszek oldalát (j.fo..s.hu) botok támadják??? Feltettem egy hirdetést eladásra egyből jött egy HSZ, hogy kéri az email címemet. Adtam neki egy 10 perceset, jött az instrikció, hogy adjam meg a bankkártya adataim. Persze...
Na onnan többet se ide-se oda. Hogy engedik ezt a fenntartók? Vagy csupán tehetetlenek?
Ne dőljön be senki!!!
-
UserX
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #74519 üzenetére
Ez szép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest