Hirdetés
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
VPN nem véd kb semmi ellen. Sajnos a VPN szolgáltatók 99%-ban hazudnak, rettegésre épített a biznisz. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne bizonyos esetekben hasznos vagy biztonságosabb. De alapvetően csak a biztonsági illúzióját adja. Cserébe meg gyanúsnak látszol, hisz VPN-nel netezni olyan, mint símaszkban kimenni az utcára.
-
válasz
Mikulásbá #78335 üzenetére
Jó, hát ebben nicns semmi új, a 2 faktoros belépés vírus ellen sosem védett.
Közben felraktam az F-Secure-t. Ez már amiatt szimpatikus, hogy default nem cseréli a tanúsítványokat. Csak a felület kicsit fapad, elég ronda, és nem valami pattogós.
De lehet végül ez lesz a nyerő.
-
válasz
lezso6 #78322 üzenetére
Ehh, az ESET is cseréli a tanúsítványt. Gondolom ez valami alap már manapság. Hirtelen most nem is találom hogyan lehet kikapcsolni. Meg ez a zöld böngészőkeret WTF. Minnyá letörlöm g[HAPCI!]be.
Akkor a következő az F Secure, rákerestem, úgy tűnik mégiscsak tud magyarul.
-
válasz
lezso6 #77519 üzenetére
Kipróbáltam a Kasperky-t. Bizonyos szempontból jobb, de nem az igazi, a HTTPS tanúsítvány cseréje igazi baromság, persze kikapcsolható, de összességében nem gyün be. Szóval Norton, Kaspersky off.
Mit érdemes kipróbálni még? Tippek? Fontos, hogy tudjon magyarul, mert egész családnak lenne, szóval kell kb 8-10 licenc.
ESET? Régen mindenki vérpistinek az volt, imádták, azóta is gyors meg jó?
-
A Norton nagyon tolja a scareware baromságaira már jópár hónapja. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni véglegesen? Az egész családnak ez van telepítve, őket is állandóan zargatja. Vagy váltani kéne valami másra? 5-nél több gépre kell licenc, 10 elvileg elég már.
Kaspersky-t nézegettem már anno, de végül nem váltottam valamiért. Valószínűleg az is benne volt, hogy az utolsó Norton előfizetés hosszabbítása valami -60% akciós volt.
-
válasz
rayoliviero #27606 üzenetére
Fent írtam, hogy vissza lehet állítani, inkább az a baj, hogy nem lehet rögtön kivételnek hozzáadni. Kézzel kell külön betallózni, legalábbis én csak így tudtam.
-
Köszi mindenkinek!
-
Családi felhasználásra bátran kattintgató r=1 júzereknek milyen free, esetleg internet security csomagokat ajánlanátok kipróbálni?
A lényeg, hogy hatékony is legyen meg gyors is, illetve ha tartalmaz tűzfalat / app kontrollt, akkor ritkán szóljon be, szóval a tökéletest keresem, ami nincs.
Eddig saját gépen a Kaspersky IS-t próbálgattam, hatékony ugyan, mert még a saját gépemen is talált pár apró fenyegetést, de összességében nem nagyon tetszett, így most Bitdefender IS próbaverzió van fent, ami jobbnak tűnik a szolgáltatások minőségét tekintve. Saját magamnak mindenképp előfizetnék valami komolyabb csomagra, ha találok jó áron nekem tetszőt.
Az alap probléma az, hogy az MSE egy hulladék, illetve az ingyenes Panda Cloud se az igazi felismerési arány szempontjából, ezek voltak vegyesen (nem egymás mellett persze) a gépeken. Nemrég raktam fel egész családnak (4 gép) egy-egy Avira Free-t, s gépenként 10-30 kártevőt talált, bitcoinminertől kezdve mindenfélét, amin igencsak meglepődtem. Ez megfelelő, esetleg van még jobb is (gyorsabb)?
A gépek nagy része "csak" Core 2 Duo lassú hdd-vel, szóval a sebesség nagyon is számít, bár az Avira elvileg ebben pont hogy jó, de a számomra ismeretlen Bitdefenderről is hallottam szépeket, ebből is van free.
(#27593) janos666:
Én is néztem ezen, hogy nem karantéba teszi, hanem törli, de ha az antivirus naplóba ha benézel, van recover gomb mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest