-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
03.10. óta most sikerült befejezni az incidens diagnosztikáját Kasperskyékkel levelezve. Nem siették el na... Egyértelmű fals pozitív a nem frissülő adatbázis miatt amire korábban is gyanakodtam. Hátha más is így járna
-
Atish19
őstag
válasz
Jack Oneill #78559 üzenetére
Védett böngésző egyszer szivatott engem is. Fizetésnél tovább gombra kattintva leblokkolta az oldalt. Pénz kirepült, de az oldal nem kapta meg. Pár nap után a paypal magától visszautalta. Azóta tiltva van nálam is
-
Atish19
őstag
válasz
fekete.puma #78549 üzenetére
Csak kiforgatod a szavaim. Engedjük el. Csak warezzal lehet zsarolót kapni megértettem
Én itt kiszálltam.
-
Atish19
őstag
válasz
fekete.puma #78546 üzenetére
Az egyszeri ember google első találatra kattint. A felpimpelt verziókat pedig google hirdetéssel előre sorolták így a hivatalos találat elött jelent meg. A mondandóm lényege, hogy warezen kívül is ezer féle módon be lehet nyelni. Hidd el olyannak is beeshet akik nagyon odafigyelnek. Nem véletlenül javasolják itt is gyakran, hogy a fontos pótolhatatlan dolgokról legyen offline mentés! Szóval igen 1000 irányból be lehet nyelni még hiperszuper védelem mellet is akkor is ha nem hiszed el
Elég egy elfelejtett frissítés egy programon és már ott is a foltozatlan lyuk.
-
Atish19
őstag
válasz
fekete.puma #78541 üzenetére
Vagy ingyenes program nem hivatalos helyről töltve simán lehet "felpimpelve" ransomware-el. Legjobb példa az afterburner vagy a libre office, de volt sok más is. Akár hivatalos helyről letöltött sérülékeny programmal is lehet csodákat művelni lásd: Plex. Ezer irányból be lehet nyelni nem csak warezzel
-
Atish19
őstag
válasz
Atish19 #78475 üzenetére
Kaspersky ügyfélszolgálatban rettentő nagyot csalódtam. Nem elég, hogy kényelmesen 3 naponta válaszolnak, de mindenképpen azt akarják, hogy állítsam vissza a fájlt az élő rendszerre és videózzam is azt le. Korábban azt is kérték, hogy állítsam vissza úgy, hogy utána kivétel listára teszem.
Hiába kérdezem, hogy hogyan menthetném ki a fájlt, hogy elküldjem nekik analízisre csak az elöbbieket erőltetik annak ellenére, hogy jeleztem privát adatok vannak a gépen amiket nem kockáztatnék. Egyébként nagyon úgy fest, hogy fals jelzés, de azért jó lenne biztosra menni... Ha visszaállításra megyek a karanténban akkor jól gondolom, hogy felül fogja írni a jelenlegi tiszta fájlt a karanténban lévő "kockázatossal"? Van más mód a fájl kimentésére és jelszóval védett tömörített állományba helyezésére?
-
Atish19
őstag
válasz
Atish19 #78472 üzenetére
Keresgéltem kicsit és találtam két hasonló esetet, de még régebben 2020 és 2022-ben. Nagyon nem jutottak előrébb ők sem. Mivel a Kaspersky Genericbe sorolja azaz nem tudja családhoz rendelni és a viselkedéselemző modulja jelzett be én egy nagyon csúnya fals pozitív túlkapásra tippelek. Mivel ezt megerősíteni nem tudom ezért a gépet megbízhatatlannak ítélem. Újrahúzom nulláról. Vagy Kaspersky ügyfélszolgálat távsegítséggel ilyenkor nem tudja esetleg átnézni a gépet Premium csomag esetén?
-
Atish19
őstag
válasz
Mikulásbá #78473 üzenetére
Defenderrel csak vizsgálatot indítottam. Egyébként Kaspersky mellet némileg ő is aktív. Van erre opció. Legalábbis, hogy időnként futtat ő is automatikus vizsgálatot nem egymás mellet futnak. Biztonság központban találod hozzá a kapcsolót ahol a védelmi státusz van.
-
Atish19
őstag
Szüleim gépén ért egy kis meglepetés. Nem szoktam használni, csak néha ránézek. Tegnap szóltak, hogy nincs net a gépen nézzem meg, de nem volt időm. Ma megint szóltak. Ránéztem, de csak a router hülyéskedett. Viszont feltűnt, hogy nem fut a Kaspersky. Elindítottam és jelezte, hogy nagyon régi az adatbázis amin annyira nem lepődtem meg, mert van, hogy 1 hétig be sincs kapcsolva az a gép. Frissíteni akartam manuálisan mikor feltűnt egy piros felirat a kijelzett idővonalon: kártevő blokkolva. Trojan.Win32.Generic. Az elérési útja a defenderhez vezetett amit egyébként csodálatosan ki is írtott a gépről. Tette ezt 3 egymást követő napon is. Bátyám használta és fogalma sincs mit írt ki, mert nem ért hozzá így csak beletörődött, hogy valamit jelez arra pedig nem volt ingerenciája, hogy szóljon (ezen úgy néz ki kell még dolgoznom). A logok alapján 03.06, 03.07. és 03.08.án voltak az incidensek és akkor aktuálisan 02.22. dátumú volt a Kaspersky védelmi adazbázisa. Kb 5 óra szenvedés árán sikerült visszaállítanom a defendert azt is csak úgy, hogy a windows helyreállítással letöltettem a képfájlt és újratelepíttettem a rendszert. Általam letöltött képfájlból frissítés sem rakta rendbe. Kaspersky teljes vizsgálat majd friss Rescue Disk nem talált semmit. Defender teljes vizsgálat és offline vizsgálat szintén nem talált semmit. [kép] Ez alapján az oldschool screenshot alapján és a leírtakból mire következtetnétek? Bátyám váltig állítja, hogy csak a szokásos traktoros webshopját böngészte ahonnan szokott rendelni. Kasperskyben sem találtam semmi gyanús oldalt a jelentések között és valóban csak ezen az oldalon blokkolt pár reklámot. Lehet, hogy az elavult Kaspersky adatbázis akadt össze a friss Defenderrel? Más tippem nincs. A gép nagyon minimalista szoftverparkkal rendelkezik. Konkrétan Firefox,Kaspersky,Steam,Farming Simulator és Total Commanderen kívül csak driverek lettek telepítve. Utóbbi mind naprakész biossal együtt. Valakinek valami tipp esetleg?
Ui.: bocs, hogy hosszúra sikeredett -
Atish19
őstag
válasz
kiváncsi f.. #78207 üzenetére
Szorgalmazom a telefon leváltását. Android 10 már nem mai darab akárhogy is nézzük. Gondolom biztonsági frissítést sem mostanában kaptál utoljára. Microsoft fiók biztonsági beállításában meg tudod nézni a bejelentkezett eszközöket? Hátha ott látni valami gyanúsat. Azok alapján amit leírtál ismeri a 2 email címedet és mindkettőről egyértelműen tudja, hogy a tiéd. Ebből arra kövezkeztetek, hogy valóban bent van nálad valahol. Mindkét email kliense megtalálható a telefonodon? Első körben a telefonra gyanakodnék ha a gépedet ilyen alaposan átnézted. Meg ugye amúgy is magában beszél ami alapból gyanús...
Gépedet rescue diskekkel is átnézted? Nem ismerem a Xiaomi rendszerét, de Android 10 alatt már kell lennie valamiféle engedélykezelőnek. Nézd át alaposan melyik alkalmazásnak milyen engedélyeket adtál meg és ebből melyik mikor és mit használt. Egyébként playen is vannak rossz indulatú alkalmazások dögivel szóval ott is csak óvatosan.
-
Atish19
őstag
válasz
Szellem. #77398 üzenetére
Kaspersky Plus.
Amikor kerestem erről jött a legtöbb jó vélemény és sikerült jó áron hozzájutni. Fél éve erősen gondolkoztam a váltáson. Mindig volt valami idegesítő apróság azonban az utóbbi hónapokban szerintem sikerült ezek java részét kigyomlálni. Augusztus vége fele jár le a 2 éves liszenszem. Szerintem újra adok neki esélyt, de ezután csak 1 éves liszenszeket fogok venni. 2 év túl hosszú idő vírusírtók téren. -
Atish19
őstag
Ne telepíts külső forrásból csak Playről. Onnan is csak megbízható, kipróbált alkalmazásokat tölts le. Biztonsági frissítéseket telepítsd ha kapja még a készülék. Figyelj oda milyen engedélyeket adsz milyen alkalmazásnak. Számológépnek például ne adj kamera vagy gps hozzáférést, mert nincs rá szüksége (direkt kisarkított példa). Dedikált vírusírtó Androidra szerintem tök felesleges csak zabálja az erőforrásokat.
-
Atish19
őstag
válasz
ledgeri #76333 üzenetére
Pingplottert én is tudom ajánlani. Nekem is az segített pár éve. Sávszél meg volt, de a net alkalmatlan volt streamingre és játékra is folyamatos mikro szakadások és packet loss miatt. Szépen mutatta is a hibát grafikusan és azt is melyik állomáson van a baj. Konkrétan szét volt égve a net kábel ami az utcai póznát összekötötte az ingatlannal. Szerelő villámra tippelt. Ki is cserélte és ez megszűnt. Előtte 2 hétig ment a huzavona a szolgáltatóval, mert a megfelelő sávszél miatt mindig lezárták a hibajegyet és jónak ítélték a szolgáltatást.
-
Atish19
őstag
válasz
madrac #76304 üzenetére
Biztos van más víruskergetőkön is hasonló rés amit már vagy megtaláltak vagy nem. Szerintem mindegyiknek meg van a módja a kikerülésre csak meg kell találni. Mivel a defender a legelterjedtebb így gondolom a víruskészítők is erre fókuszálnak és ezen keresik a réseket leginkább. Egyik víruskergető mellet sem lehetünk tökéletes biztonságban.
-
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
válasz
spleenszuru #75933 üzenetére
Az a júniusi biztonsági frissítés engem jobban zavarna, mint a vírusírtó hiánya. Csak a novemberi frissítés foltozott 37 biztonsági rést és azért ott van még pár hónapnyi lemaradás ehhez képest is. Egyébként szerintem annak a telefonnak van is gyári megoldása víruskeresésre nem?
-
Atish19
őstag
válasz
kiváncsi f.. #75844 üzenetére
Amazon.de Kaspersky Standard 3 eszköz 2 év
28 euró/10800Ft, de a Plus is csak 38 euró/ 14800Ft -
Atish19
őstag
-
Atish19
őstag
No offense, de nekem ebből az jön le, hogy már a kérdés előtt eldöntötted mit szeretnél. Így már nem értem mi a kérdés. Ha bízol a Defenderben használdd nyugodtan ahogy írtad is ez javarészt a felhasználón múlik. Az általam említett YT csatornát én hitelesnek tekintem. Sosem láttam részrehajlónak és ad egy általános képet az aktuális képességekről. Ha jól emlékszem egyébként van is egy friss Defender tesztje, de még nem néztem meg. Pár percet megér ránézni ha érdekel a téma.
-
-
Atish19
őstag
Nemrégiben volt egy incidens ahol egy Steam fejlesztői fiókot törtek fel majd leküldtek vele egy trójait frissítésként egy játékra/alkalmazásra. Pár napig volt elérhető a frissítő csomag, de így is sok emberhez eljutott. Válaszként a Steam azt hiszem SMS autentikációt követel meg a fejlesztőktől, de ugye a mai világban ki tudja ez mire elég. Arról nem írtak mondjuk, hogy a defender ezt hogyan reagálta le... Sokat fejlődött a Defender, de én a Kasperskyben jobban bízom. Ha tudsz angolul youtubeon PC Security Channel folyamatosan próbára teszi a kergetőket többek között a Defendert is.
-
Atish19
őstag
válasz
spleenszuru #75633 üzenetére
Én még KTS-t vettem ott nagyon jó áron. Abból lett ugye a konvertált Plus. Kapsz róla számlát is. Nálam problémamentesen működik. A leírást nyálazzátok át. Esetleg ha ilyen aggájaitok vannak beszéljetek az ügyfélszolgálattal és kérdezzetek rá (gyorsan válaszolnak). Arra azért figyeljetek, hogy az eladó maga az Amazon legyen.
-
Atish19
őstag
válasz
spleenszuru #75623 üzenetére
A védelmi funkciók szerintem benne vannak mindegyik verzióban. Behatolás megelőzés, Rendszerfigyelés, Tűzfal, Fájlvíruskereső Stb. Szerintem a Standard is elég lehet.
Találtál egyébként valamit akkor a gépeden?
Szerk.:
Egyébként én továbbra is tudom ajánlani az Amazon.de-t Kaspersky vásárlásra. Most elég jó akcióban is van és azért szerintem az Amazontól továbbra sem kell félni. Nekem eddig mindent pillanatokon belül megoldottak. 2 évre 3 eszközre a Premium most fél áron 57 Euro. -
Atish19
őstag
válasz
perempe #75567 üzenetére
Régebben elolvasgattam őket én is már csak kíváncsiságból(csak a levelet megnyitva, csatolmányt nem). Majd láttam a routerben, hogy támadó webhelyeket blokkolt, de nem jöttem rá mikor jártam én ezeken a webhelyeken. Aztán valahogy kiszúrtam, hogy mindig akkor kerül ilyen bejegyzés a routerbe amikor megnyitom ezeket a leveleket. Azóta felhagytam ezzel a hobbival és a bejegyzések is eltűntek a log-ból.
-
Atish19
őstag
válasz
spleenszuru #75525 üzenetére
Csak egy sajátos eszmefuttatás, de ha a Microsoft fiókodhoz hozzáfért akkor a Onedrive-hoz is nem? Érdemes lenne átnézni hátha hagyott ott meglepit ami később esetleg visszaszinkronizálja magát.
-
Atish19
őstag
válasz
spleenszuru #75520 üzenetére
Én ilyen esetben mindenképpen ragaszkodnék hozzá, hogy 100%ig tiszta rendszeren készítsem el. Az a biztos. Szomszédnál/rokonnál/havernál biztos akad egy tiszta pc vagy laptop.
-
Atish19
őstag
válasz
spleenszuru #75511 üzenetére
Tiszta gépen készíts egy pendrive-ra egy Kaspersky rescue disk-et és arról bootolva nézesd át a gépet. Ez egész konkrétan ingyen van és elég hatékonyan megtalálja a kártevőket.
-
Atish19
őstag
Sony úgy néz ki ismét elesett [Ransomware group claims it's "compromised all of Sony systems"]
-
Atish19
őstag
Azoktól kérdezném akik Virustotalt gyakran használják. Itt van például ez a vizsgálati eredmény ahol egy MPC-HC 2.0.0 fájlt ellenőriztem amit githubról töltöttem le: https://www.virustotal.com/gui/file/638b7afb9d6757266cf2247d01ffe116585bddbbc56c87ab5df789082ed979b2/detection
A detection szekció teljesen tiszta, de a behavior résznél azért látni lehet MITRE jeleket. Mennyire kell ezt komolyan venni? Illetve a community résznél is gyanúsnak jelöli meg a file scan io. Jelenthet ez valós fenyegetést?
-
-
Atish19
őstag
Javaslom regisztrálj egy Revolut fiókot és erre többet nem lesz gondod. Csak ezzel fizetek neten. Annyi egyszerhasználatos kártyát hozol létre amennyit nem szégyelsz
egyszer fizetsz vele és a kártya megsemmisül a helyére pedig új generálódik. A visszatérítések ennek ellenére természetesen megérkeznek. Vagy akár létrehozhatsz többszörhasználatos virtuális kártyát amit bármikor lecserélhetsz két kattintással ha úgy érzed baj van. Abszolút díjmentes, de az alapcsomag némileg korlátozott. Részemről mindenkinek erősen ajánlom. Kényelmes és biztonságos módja az internetes vásárlásnak. Ha több infó érdekel van topikja is. [Revolut topik]
-
Atish19
őstag
válasz
Cs1csó #74696 üzenetére
Feladtak előresorolt google hirdetéseket. Ha rákerestél google-ben ezeket dobta fel a hivatalos MSI oldala előtt, mint szponzorált tartalom. Természetesen az oldalak nem az eredeti oldalra vittek hanem egy hamisítványra ahonnan a kártékony kódot tartalmazó programot töltötte már le a user. Ezt értettem álprogram alatt. Az igazi programmal nincs semmi baj. Magam is használtam. Csak megemlítettem ezt az eshetőséget is, mert a kolléga kérdezte honnan lehet benyelni ilyen nyavajákat. És igen ezek túlnyomó részében vastagon benne szokott lenni a User keze. Vagy figyelmetlenség vagy tájékozatlanság vagy valami warez program esetleg egy nem frissített alkalmazás biztonsági réssel.
-
Atish19
őstag
válasz
junior11 #74682 üzenetére
Elég változatos módokon lehet megfertőzni egy gépet. Ha jól emlékszem volt itt akit egy Plex biztonsági résen keresztül ajándékoztak meg zsarolóvírussal. Lehet egy kártékony csatolmány. Warez oldalakról letöltött és telepített kétes tartalom. Gyenge hálózati beállítás. Google hirdetésben előresorolt kamuoldalon keresztül letöltött biztonságosnak hitt álprogram: MSI Afterburner és társai. Már van kártevő ami a secure bootot is kikerüli. Talán pont azt foltozta nemrégiben a Microsoft. A kibergazemberek sajnos egyre rafináltabbak.
-
Atish19
őstag
válasz
gyenesmartin #74673 üzenetére
Én először az ingyenesekkel kezdenék. Aztán ha tiszta a gép akkor keresgélnék állandó víruskergető után. Avast,Malwarebytes,Kaspersky free. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor esetleg egy bootolható lemezre készíts egy Kaspersky Rescue Disk-et. Ezt természetesen egy biztosan tiszta gépen érdemes elkészíteni. Összefoglalót ha lenyitod sok minden le van írva.
-
Atish19
őstag
Sütit loptak. Nagyjából egy hónapja így tulajdonították el Linus Tech Tips youtube csatornáját is. Érdemes tanulmányozni az esetet, mert jól szemlélteti, hogy egy apró hiba/figyelmetlenség mekkora galibához tud vezetni. Ha jól tudom ők e-mailben kapták a süti tolvaj programot egy PDF fájlnak álcázva, mint üzleti ajánlat.
-
Atish19
őstag
[link] LastPass-ra rendesen rájár a rúd mostanában
-
Atish19
őstag
válasz
Kékes525 #73751 üzenetére
Egy ismerősöm és én is megkaptuk. Neki 38000ft-ba és egy kártyatiltásba fájt. Én nem foglalkoztam vele, mert a linken egyértelműen látszik, hogy kamu. Ha meg igaz lenne fizetés előtt csak körbenéznék a netflix/paypal fiókomban, hogy mi a szitu. Kaptam már OTP/DHL nevében is ilyen próbálkozásokat. Undorító.
-
Atish19
őstag
válasz
Imi1981 #73611 üzenetére
A 20 eurós ár amit néztem az Internet Security-re vonatkozott (KIS). Az új verziós programokban ez már változni fog ha minden igaz Standard-ra. Kaspersky fiókból letöltött telepítő még a régi programot fogja lehúzni neked. Ha az újat szeretnéd akkor ezt töltsd le. https://dm.s.kaspersky-labs.com/hu-HU/Kaspersky4Win/21.9.6.465/startup.exe
(Kaspersky topicból másoltam.) Én ez utóbbit használom. -
Atish19
őstag
válasz
Cs1csó #73491 üzenetére
F-secure-t és Avastot is próbáltam. Avast érezhetően lassította a saját korszerű és szüleim elavult gépét is. Erről áttértem F-sec-re amivel szintén nem volt semmi gond. Utóbbinak lejárt a próbaidőszaka és akkor váltottam KTS-re amit már meg is vásároltam. Nem vagyok tesztelő és kalandvágyó sem így nem kísérletezgettem tovább. KTS és F-sec is számomra teljesen problémamentes és észrevehetetlen volt. Ennyi a tapasztalatom. Abszolút segítő szándékkal írtam és szerintem semmi félrevezető nem volt benne így nem is értem ezt miért szegezted nekem. Én úgy értelmeztem, hogy belassította a kolléga gépét, de mint kiderült nem erről volt szó.
-
Atish19
őstag
Nálam teljesen észrevehetetlen teljesítmény szempontjából a Kaspersky. Pedig minden védelmi szintet extreme-re tettem. Abszolút nem érzem, hogy fogná a gépet. Szüleim régi netezős gépén szintén észrevétlenül fut pedig már kb 12 éves és már akkor sem számított csúcsgépnek mikor megvételre került
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Mai nap folyamán be szerettem volna lépni a netbankomba. Több bővítmény szerint is ''Phising'' oldalra akarok belépni(Malwarebytes,uBlock,Kaspersky). Virustotalon lefuttattam egy url checket, de tisztának írja. Konkrétan ez lenne a bejelentkező oldal linkje: https://netbank.takarekbank.hu/eib_ib_S9/loginpage.hu.html
Lenne valakinek ötlete mi lehet a probléma? A hivatalos oldalról (https://takarekbank.hu) próbálkozva is riogatnak. -
Atish19
őstag
Erre valakinek tipp? Már átnéztem a gépet Malwarebytes,Defender,Avast,F-secure,HitmanPro programokkal. Egyik sem talált semmit. Ma gép indításakor a képen látható üzenet fogadott. HitmanPro csinált egy vizsgálatot, de nem talált semmit. Mivel kellene még átvizsgálnom? Már teljesen tanácstalan vagyok.
-
Atish19
őstag
Kaspersky Total vagy F-Secure Total az ajánlottabb? Több eszközre venném. Android/Win11. Illetve hol érdemes venni őket? Saját oldalukon vagy érdemes G2A oldalán körbenézni? Elég jó árakkal találkoztam ezutóbbin. Win újratelepítés után a liszenszek újra aktiválhatóak a gépen? Válaszokat előre is köszönöm
-
Atish19
őstag
[Erre] esetleg valaki? Norton 360 megfelelne erre a célra? Vagy van jobb alternatíva?
-
Atish19
őstag
Sziasztok. A közelmúltban feltörték a freemailes levelezőfiókomat. Erős 20 karakteres, egyedi jelszó védte ami csak pár hónapos volt. Csak és kizárólag 2 eszközön használtam és mindegyikhez csak én férek hozzá. Egy Androidos telefon és egy Win11 PC. 2 hónapja véletlenül ahogy húztam el felette az egeret törlésre készülve megnyitottam egy MPL levélnek álcázott álcázott levél csatolmányát ami csak egy TXT fájl volt netto 9kb mérettel és a levél szövege állt csak benne. Lehet ilyen pici fájlban vírus vagy bármiféle logger? Ezt a két eszközt hogyan tudnám a lehető legalaposabban átvizsgálni key/screen logger vagy hasonló férgek után? PC-t Malwarebytes és Avast programokkal néztem át, de nem találtak semmit. Telefont Bit Defender és Avast programokkal. Azok sem találtam semmit. Lenne esetleg még olyan program amit kifejezetten ajánlanátok még ezek felderítésére? Androidra és Win11-re is jöhetnek a tippek. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest