- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thegrey #77446 üzenetére
Hát csak pont az, hogy a levelező program az arra van hogy megnyissa a levelet, kódjait értelmezve cselekedjen, míg egy notepad csak text megjelenítő...
De mindegy, küön vettem (visszamásoltam kelszavas zip-be), és ahogy ránéztem a "zagyva nevű levelek" idősorrendben vannak, így az előtte és utána lévő levelek alapján majd rájuk tudok szűrni! -
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Thegrey #75652 üzenetére
Ez megint ugyanaz, amit már 100x elmondtam, nem szabad az üzenetben található linkre kattintani. Akkor sem, ha tényleg hivatalos forrásból jön (számla, hivatalos levél stb). Csak és kizárólag az adott oldalt felkeresni és ott belépve megnézni, hogy mi jött. Nekem is jön számla Telekomtól, jön levél a tárhelyemre, jön számla a Díjnetről, de soha soha nem nyitom meg ezeket. Mindig belépek az adott szolgáltató oldalára.
-
-
-
Thegrey
tag
válasz
Thegrey #75580 üzenetére
Megvan a bűnös! Firefoxban valamikor valamiért beállítottam és úgy maradt a "Ne engedélyezze a Csak HTTPS módot". Visszaállítottam a "A Csak HTTPS mód engedélyezése az összes ablakban"-ra, így máris produkálódik az eltérítés...
Szerk.: A Tor böngésző volt a célravezető, abban nincs beépülője a Kasperskynek. Víruskergető nélkül nem teszteltem a böngészőket, ahhoz már késő van
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Thegrey #75358 üzenetére
Pedig dobal. Bar az tulzas, hogy dobal, kb 1x jelzett nekem eddig, hogy telepitsem a bovebb funkcionalitasu verziot, mert abban mar van kameravedelem. Ezzel egyutt lehet elni, teljesen normalis jelenség szerintem, ez nem reklam.
Raadasul bejelolheted, hogy tobbet ne zaklasson. -
válasz
Thegrey #71692 üzenetére
Mondjuk nekem fent sincs, mert alapból visszás, hogy ha csak elindítom a chromiumos böngészőmet csak azt kapom meg, hogy települt... semmi promt.. De ha már FF, akkor van 4 telepítésem 6-8 profillal, és van kombináció aminél nem szeretném, hogy aktív legyen, van aminél meg igen, de ebbe a felállásbam, ha bármelyiket is indítom, jön a teljesképernyő pop-up, hogy "jaj nem védett"... Szóval inkább ki is iktattam teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest