- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
ME3 fordítói szerint itt már több a szöveg, mint az első két részben együttvéve, ha azokat is elolvasod, akkor az jelentős 'időtöbblet' (azért az idézőjel, mert én pld. élvezem
), de megértelek, hogy sokadik újrajátszásra már átugrod. Sőt, ha az enciklopédia bejegyzéseit sem olvassa az ember, akkor az tényleg már csak akció :-)
Én viszont átkozottul várom, a könyveket is szerettem; bár néha gyermeteg és van egy rakat helyesírási hiba bennük, mégis csak ME univerzum. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Ryder62 #7198 üzenetére
Mármint minek mi az értelme ?
A beszélgetések felgyorsításának vagy a mod-nak vagy az átvezetők átugrásának?
Nézzük sorba.Beszélgetések: van egy rakás olyan beszélgetés aminek mindegy, hogy milyen kaszttal vagy orientációval(paragon/renegate) játszol pl a Dentius Tower a ME2-ben a bezárt Salarian-ok mindig ugyan azt fogják mondani.
Vagy Omega-n a Arcangel küldetésnél a sofőr aki odavisz a helyszínre mindig ugyan azt mondja. Vagy Jackob loyality küldetésén a VI is mindig ugyan azt fogja szajkózni.Átvezetők: Pl megint csak ME2 a Collector hajó mindig ugyan úgy fog felszállni vagy az ME1-ben a Normandy mindig pontosan ugyan úgy fog dokkolni mint előtte már x alkalommal vagy a ME3-ban a hülye gyerek mindig ugyan úgy fog játszani a repülőjével.
Mod-ok: hmm... a leghasznosabb mod ami létezik a ME2-höz az a töltőképernyőjének a kiiktatása mert szerintem azzal a teljes játék alatt minimum egy óra elmegy vagy több... de ez csak egy, én speciel több mint 10-szer játszottam végig a ME2-őt és, hogy izgalmas maradjon belepiszkáltam a fegyverek sebzésébe így az Insanity tényleg Insanity vagy pl rövidebbre vettem a reload idejét, a full body páncéloknak leszedtem a sisakját mert elég béna, hogy sisakban beszélsz mindenkivel, aztán kicsit felturbóztam a ruhatárat meg a hétköznapi ruhákból is páncélt csináltam mert már uncsi volt az a pár beépített.
Viszont az olyan beszélgetést vagy átvezetőt ami változik annak függvényében, hogy milyen a múltad(earth born, colonist, war hero, sole survivor), milyen a kasztod, a nemed, a beállítottságod(paragon/renegate) vagy függ az előző rész döntéseitől nem szoktam átugrani. Bár szerintem a ME1-ben és 2-ben már nem maradt olyan amit ne láttam volna. Ennek ellenére még mindig jó játszani vele csak vannak részek amiket inkább átugrok vagy felgyorsítok. Az ME3-al meg jelenleg úgy állok, hogy egy jelentős részét köztük a végét is inkább átugranám, ha lehetne
-
Eli_Stone
aktív tag
Na megnéztem a Gibbed save editorral mennyit játszottam.
A ME2 amit elég keményen mod-oltam az kicsit több mint 18 óra minden DLC-vel minden mellékküldetéssel és bolygó kutatással.
A ME3 meg úgy, hogy az utolsó végigjátszásom egy frissen importált karakterrel volt, 21 óra és minden küldetést és mellék küldetést megcsináltam, ha lenne még kedvem játszani akkor ez is lecsökkenne kb 18 órára mert ugye új importnál egy csomó átvezetőt nem lehet átlépni többek közt a bevezető videót amikor a gyerek játszik a repülővel stb... -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
mrhitoshi #7192 üzenetére
Mindhárom részt gyorsan végig lehet vinni, ha már nem először játszol és az első alkalommal odafigyeltél mindenre. Akkor tudod, hogy honnan jönnek az ellenfelek a beszélgetések nagy részét át tudod lépni a space nyomogatásával és pik pakk megrövidül a játékmenet. Én a ME2-őt annyira személyre szabtam, hogy kb 20óra alatt végig lehet vinni minden DLC-vel. A ME3 meg amúgy is a legrövidebb rész.
-
baluka26
veterán
Na, ma elkezdtem én is a 3-ast, végre a kettes végére értem
-
vitaro
senior tag
Az előző kép FemShep verziója.
-
vitaro
senior tag
válasz
FehérHolló #7172 üzenetére
Casperre gondoltam, de Hádzon sem rossz ötlet.
-
Eli_Stone
aktív tag
Kicsit unatkoztam és összeírtam két elborult PC konfigot. Persze mindkettő lehetne még durvább de szerintem 1, 2 évig elég lehet
bár a VGA-k jövőre elavultak lesznek mert jön a DX11.1 és ma még egyik kártya se tudja.
Na akkor nézzük milyen gépen lenne jó a ME3-at vagy bármelyik ME-t játszani, ha valaha kiadnának hozzá egy DX11 és HD Texture Packot.
ASRock Fatal1ty X79 Champion
Intel Core i7-3960X Processor Extreme Edition
Kingston KHX1600C9D3K8/32GX
WesternDigital WD1000DHTZ 2x
Kingston SH100S3/480G 2x
SAPPHIRE HD 7950 OC 3GB GDDR5 950 MHz Edition 2x
Lian Li PC-A77FB Big-Tower
Enermax Revolution 87+ (ERV1000EWT-G)
27" Acer H274HLbmd LED 2xEz a konfig kb.: 1.6Milló Ft lenne.
Vagy, ha nagyon elgurult a gyógyszer akkor ezen
Asus Z9PE-D8 WS
Intel Xeon E5-2667 2x
Kingston KHX1600C9D3K8/32GX
WesternDigital WD1000DHTZ 2x
Kingston SH100S3/480G 2x
SAPPHIRE HD 7950 OC 3GB GDDR5 950 MHz Edition 4x
Lian Li PC-A77FB Big-Tower
Enermax 1500W PlatiMax EPM1500EGT
27" Acer H274HLbmd LED 2x
Thermaltake Frio OCK 2xEz meg kb.: 2.5Millió Ft lenne.
Persze ugye lehetne extrázni, hogy 64GB 2133-as Rammal, Nagyobb és több SSD-vel, nagyobb és több HDD-vel, RAID kártyával, 4 monitorral mivel az új ATI kártyák már 4monitort tudnak hajtani a régi 3-al szemben.
Csak legyen ember aki meg tudja ezt fizetni főleg csak játékra -
looser
addikt
Ooops, lent balról az ötödik csak nem Jack? Nagyon jól néz ki
Első végigjátszáskor sikerült (véletlenül, tényleg) elkapni, de utána maradtam nőtlen, mindig
Azért kérdeznék is, akiket nem ismertek: bal fent egyeske, bal lent hármas és jobb lent hármas?ME2 topicba már linkeltem, de senki sem reagált, nem hiszem, hogy csak nekem jutott eszembe (bár lehet :-), de ez a lányka a plakáton nem emlékeztet valakire benneteket?
Más. Néha újralapozgatok régi újságokat, s a 2005/07-es PC GURU-ban van egy BW interjú Tom Ohle-vel. Egy részletet bemásolok ide:
PC GURU: A másik két játék az a Star Citadel, amihez megvettétek az Unreal Engine 3-at, a másik meg esetleg egy Jade Empire folytatás?
Tom Ohle: Star Citadel, hol is hallottam már ezt a nevet...? (nevet) Amíg hivatalosan nincs bejelentve, nem mondhatok semmit, mint ahogy a másik tippedről sem. Annyit mondhatok, hogy az Unreal-motoros játékunk nem feltétlenül a szokásos partialapú, klasszikus értelemben vett RPG lesz, de a lényeg a szerepjátszáson lesz a játékos felől, illetve a történetmesélésen a mi oldalunkról. De az új engine lehetőségek, játékstílusok óriási tárházát nyitja meg előttünk, így meglepetésre készülhettek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy háttér a rajongóknak:
-
Malachi
veterán
válasz
Iron Funeral #7167 üzenetére
ezeken mindig könnyesre röhögöm magam. remélem sok rész jön még.
-
hiroki
tag
Itt a multis változtatások listája:
Eagle Heavy Pistol
- Damage increased from [60.9-76.1] to [67.0-83.8]Hurricane SMG
- Damage increased from [93.2-116.5] to [102.5-128.1]Crusader Shotgun
- Damage increased from [442.1-552.6] to [486.6-608.3]Indra Sniper Rifle
- Damage increased from [54.1-67.6] to [62.6-78.2]Singularity Power
- Fixed a bug where the base duration that enemies are held in the air was still 3 seconds.
Should now be 6 seconds, as the April 24 changes specify.Geth Horde Wave Data
- (Gold) Wave 6: reduced number of Hunters from 4 to 2
- (Gold) Wave 6: increased number of Rocket Troopers from 2 to 3
- (Gold) Wave 6: added a single Geth Prime
- (Gold) Wave 10: reduced number of Pyros from 4 to 3
- (Gold) Wave 10: increased number of Geth Primes from 2 to 3Card Data
- 255 max cap on ammo, medigel, rockets, shields - they should grant equipment items instead if maxed
- Respec cards are now uncommon rather than rare
- Increasing XP bonuses for character cards -
Iron Funeral
őstag
Damn right
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Polllen #7163 üzenetére
Már most is elfelejtődött én lassan egy hónapja meg sem nyitottam a ME3-at. De szerintem az EC DLC-nek megint csinálnak valami hype reklámkampányt, hogy újra felkeltsék az érdeklődést.
Más, nézegettem az új játék megjelenéseket és basszus elmegy a francba az összes játékfejlesztő, hogy gyakorlatilag már minden játékot konzolra fejlesztenek és csak hetekkel vagy hónapokkal később jön csak ki a PC-s, ha egyáltalán kijön. -
Ryder62
őstag
válasz
tiv83us #7157 üzenetére
Úgy rémlik a shadow broker bázisán van egy terminál melyben a levelezéseket lehet elolvasni meg egyéb infókat. Ott, shadow broker írta is hogy túl gyorsan fejlődik az elhozott yagh, több nyelvet megtanult napok alatt. A végén már nem tudták kontrollálni ezért el akarták törölni. De nem sikerült. Sztem ez nem középkori szint.
A hordázás meg nem bizonyít semmit, az Elcorok is hordákban vannak és a Volusoknál is több klán van. -
tiv83us
veterán
válasz
Spectrum #7156 üzenetére
Nem kerultek volna sorra, a Reaperek jartak a Yahg bolygonal, de atugrottak, egyszeruen tul primitivek ahhoz, hogy erdemesek legyenek a harvestre. Technikailag lehet, hogy a 20. szazadi emberiseg szintjen vannak, de agyilag max a kozepkori szintunket csapjak meg. Legalabbis a hordazas es a hordafonok kivalasztasanak modszere nagyon erre utal.
Minket is meglatogattak a Prothean-ek is, sot volt egy Reaper aratas is mikor meg barlangban laktunk, meg sem maradt fel semmi abbol az idoszakbol, csak mikor megtalaltuk a Prothean romokat a Marson, jopar tizezer evvel kesobb. -
Spectrum
aktív tag
Igen ez a magyarázat, de szerintem ezt elnézte aki írta. Codex szerint 20. századi Föld fejlettségi szintjén vannak, aminek bőven elégnek kéne lenni ahhoz, hogy betakarítsák őket. A reaperek legnagyobb előnye, hogy senki sem tud róluk az adott ciklusban, márpedig a yahgok valamilyen szinten kapcsolatban vannak a többi fajjal, ha több egyednek is sikerült elhagynia a bolygóját. Vagy ha űrutazó faj lesznek, akkor csak feltűnik nekik, hogy eltűntek a citadel-fajok, akiknek lemészárolták a küldöttségét anno.
Ha ez nem, akkor az biztos aggodalomra adhatna okot, hogy hova fejlődnek ~50 ezer év alatt a jelenlegi szintről. Most épp az asari fajt tartják a legfejlettebbnek, azok meg épp írni tanultak előző ciklus végén és csak 2500 éve találták meg a citadelt. Yahgok garantáltan sokkal tovább jutnának az eddig megismert fajoknál, még protheanoknál is.
Bár az is lehet, hogy a főbb fajok után ők is sorra kerültek volna.. -
Spectrum
aktív tag
Yahg nincs? Az mekkora lehetne. Elég kamu, hogy őket elkerülték a reaperek..
-
tiv83us
veterán
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #7146 üzenetére
Az alap renegate opciók a ME3-ban nálam: Vega elverése, Udina kinyírása, a quarian admirálisnak a gyomros, a salarian dalatrasnak a beszólás, és Kai kinyírása.
Amúgy a napokban láttam egy fan képet egy Elcor reaper-ről rohadt jól megrajzolta a srác, kár hogy nem raktak a játékba alapból Elcor reaper-t.
Az ok, hogy nincs Salairan, Quarian, Krogan, meg Drell és Hanar mert ők nem voltak reaper támadás alatt de az Elcor-ok meg igen.
Ha van Volus, Asari, Turian, Rachni, meg Ember akkor miért nincs Elcor?
Itt az Elcor reaper kép: [link] -
leviske
veterán
válasz
bolondember #7141 üzenetére
"ugye, leviske, erről mesélhetnénk"
No igen, az érdekes volt. És kérdés, hogy még hány embernél áll ez fent...
(#7142) looser: Meglepne, ha a magyarítás számottevően dobna a létszámon, az meg még inkább, ha ősz előtt elkészülnének. Viszont az EXC szerintem még vissza fog hozni pár embert a nyáron.
MÁS: SPOILER!
Udina végül is akkor hogy menthető meg? Sokat kell vele beszélgetni és ennyi? Vagy eleve olyan mentés kell, ahol Őt választottam Anderson helyett? -
looser
addikt
Azért ne adjátok fel. Szerintem nyár közepére jön a magyarítás és akkor megint leszünk egy páran. Igaz, multiban kezdőként, de felfejlődünk hamarosan. S szerintem az sem lenne pofátlanság a rEAperek részéről, ha kitennék a BW oldalára (akár az összes nemhivatalos fordítást) s ezt szépen megköszönnék Guyverék csapatának.
Szóval várjatok meg, mire a MP3 végére értek (azt én is nagyon várom), addigra jövünk. Még mindig zsongok :-)) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
JamesHun #7139 üzenetére
hát, én vagy másfél-két hete el sem indítottam az ME3-at sajnos...
A single-ben orbitálisat csalódtam, a multi hamar unalmassá válik, főleg ha nem tudom összehozni ismerősökkel a játékot (ugye, leviske, erről mesélhetnénk
)..
Diablo3 - hát, eddig fenomenális, igaz, hogy hack&slash, de biztosra veszem, hogy 5-10 év múlva is lesz támogatás. Mert ugye nemrég jött ki patch a második részhez.
Elmondhatja ezt az ME3 magáról? ME2-höz sincsen már frissítés (patch), háromhoz is mennyit kellett várni, hogy az egyéni arcos bugot kijavítsák! -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #7139 üzenetére
A Diablo-ról nem tudok nyilatkozni mert soha nem játszottam vele. De igazad van elég drágának tűnik, ha mondjuk összevetjük a Max Pain 3-al ami ugye júniusban jön.
Viszont ami tényleg masszívan túl van árazva az akkor is az EA konyhájából származik mégpedig a The Sims 3 és a kiegészítő lemezei. Csak úgy kíváncsiságból összeadtam a teljes pack árát és bizony 100k feletti összeg jött össze. És az alapjáték is a korához képest drága annak ellenére, hogy ez egy végtelen játék. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #7137 üzenetére
Teljesen igaz, túlárazták ahhoz képest amit kapsz, én most vettem meg a RE: ORC-t és annak a PC változata még az 576-nál is csak 8990Ft és lehet, hogy a legtöbb RE fan lehúzza azért mert menet közben is lehet lőni és az eddig megszokott RE-khez képest ez már már kezd RPG-s lenni, de eddig azt mondom árában van
A ME3 meg egy nagy szemfényvesztés volt mint amikor Copperfield eltüntette a Boeingetmindenki úgy nézte, hogy hú meg hű aztán szerintem 2 nappal később senki nem elékezett rá.
-
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #7135 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokan lennének hasonló állásponton, mint Te. Azért ez nem egy sz*r, élvezhetetlen játék, sőt, megkockáztatom, hogy még a logikátlan végével is messze felülmúlja a '12-es átlag mezőnyt.
Ami a multis tábort morzsolhatja, az inkább a rengeteg bug és az egyhangúság.
-
FehérHolló
veterán
válasz
leviske #7134 üzenetére
Az mond valamit, hogy 3 nappal megjelenés után akartam venni danih-tól egy orosz verziót ~6k-ért, hogy az öcsémmel (és nagyon közeli barátokkal) multizzunk jókat, de most már a környezetemben mindenkit lebeszélek az egészről (single+multi egyaránt)?
Mellesleg DA2-ben nagyobbat csalódtam.
-
leviske
veterán
válasz
Televan74 #7130 üzenetére
Én pedig addig tudom elképzelni az ingyen multis packokat, míg nincs meg a kívánt eladási szám. Anno, még a DA2 esetében lett 10 vagy 30 milliós eladási minimum megadva a játékoknak, valószínűleg ezt szeretnék tartani, amit még akkor tudnak legkönnyebben, ha haveri körben rángatják be egymást az emberek multiba.
(#7127) G4ga: Viszont lelkiismeret furdalás nélkül fogják el is törölni a jelenleg "jól csengő" nevet, ha a továbbiakban már nem lesz az. A DA2 sokak (köztük vagyok én is) számára csalódás volt, a ME3-béli játékélményét szándékos és buta hibákkal homályosították be. Ezek milliós összegű bukták, és hatalmas pofonok a kialakult imázsnak, az EA pedig nem a hosszútűréséről híres.
-
Eli_Stone
aktív tag
Pedig szerintem a BW/EA most nagyon szeretné, ha a Legendary elkezdené a forgatást mert azzal egy újabb hype alakulna ki a játék körül és egy rakás új játékost hozna nekik mert a régi fanbase nagy részét elveszítették és az biztos, hogy a régi ME fanok torkán nem nyomnak le egy darabig fizetős DLC-t így szükségük lenne új arcokra de a ME3 kezd elfelejtődni mert nem sikerült azt hoznia mint a ME2-nek, az 100%-hogy ez nem lesz egy gamer lapban sem az év játéka de az év csalódása címre nagyon jó eséllyel pályázik.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Eli_Stone #7128 üzenetére
Addig tudom elképzelni a multis ingyen packokat, még jól fogy hozzá a bioware pont. Profit nélkül nincs játék.
Még erőlködnek egy kicsit, aztán magukba elkönyvelik, hogy R.I.P. a projekt.Nem lesz semmilyen 4 rész. Mi meg majd mondatjuk 10 év múlva. Hogy volt egyszer egy Mass Effect!
Talán még a filmből lesz valami.Nem válasz akart lenni. Sorry Félrekatt.
-
Eli_Stone
aktív tag
BW féle NFS
Az szerintem valami ilyesmi lenne: NFS: Origins, vagy NFS: Overlord, vagy NFS: Drivers of the Old Republic
Blood Dragon festés, nitro helyett hiperhajtómű, az autókban alapfelszereltség egy EDI és amikor kiszállsz az autóból mint a The Run-ban akkor az ellent egy hatalmas kardal kell kaszabolni vagy egy M55 Argus-al lőni, ja és maga az ellen meg olyan lesz mint a DA-ban meg a ME-ben, a környezet meg váltakozik a versenyeknek megfelelően a DA meg a ME-es világ között a versenyzők meg szintén vegyesen a DA meg ME karakterei lennének és természetesen a BOSS Race meg a StarChild ellen lenne
Uff a Star Wars-ot teljesen elfelejtettem na akkor azt még átgondolom és jelentkezem valami fénykardos jedi-s változattal is -
G4ga
őstag
válasz
leviske #7126 üzenetére
Bioware csinalja a C&C generals 2-ot is.
Szvsz az EA nem bedaralni akarja oket.
Szerintem a jol csengo studio nevevel akarjak eladni a jatekokat.
En mar azon se lepodnek meg ha az nfs is ok csinalnak...Pont ezt akartam irni kicsivel elobb... Szerintem a single dlck kivannak olozva.
Az omega dlc is szvsz reg megvan/volt. A kirobbant botrany miatt tartjak vissza.Multi tul gyer ahhoz hogy penzt adjak erte. Meg most sincs meg minden a resurgencebol pedig azert jatszok vele rendesen. Uj modok ( feladatok ) nelkul szerintem egy ido utan kifog halni a dolog. Neha mar mar nekem is unalmas, tul egyszeru...
-
leviske
veterán
válasz
JamesHun #7118 üzenetére
A játékidő és helyszín számomra bizony semmi. Az öregapós beszéd után pedig nehéz egy olyan lehetséges sztori DLC-t mondani, ami számottevően beleszólhatna a ME4 sztorijába. Esetleg az Omega DLC érdekes lehet, de más...
(#7117) G4ga: Ha most engedik a vásárlóikat elfordulni, tényleg bedarálja őket az EA, mint ahogy azt már sok stúdióval megtette. És azért valljuk be, ha hónapok alatt nem sikerül élvezhető formában megmagyarázni azt a pár dolgot, ami eddig felmerült problémaként, akkor már igazán nem is érdemelnek más sorsot. És mondom ezt úgy, hogy más cég RPG-it nem szeretem, mert hiányzik belőlük az a BW-es plusz.
(#7125) FehérHolló: Őszintén szólva én viszont nem vagyok képes elhinni, hogy multis DLC-ért akartak volna pénzt kérni. A megvalósított rendszer a patch politikájukra hajaz. A fizetős DLC-kkel csak szétbarmolnák a multis tábort is (már persze, ha volna olyan hülye ember, aki befizet egy multis DLC-re).
-
FehérHolló
veterán
válasz
Televan74 #7124 üzenetére
ME3 rajongótábora rendkívül lecsökkent létszámában. Előbb fel kellene tornázni valami hype-pal, utána lehet értelmes pénzt beszedni DLC-ért. Amint tudnak fizettetni, fognak is. Nem hülyék.
Az első multis DLC-t sem akarták ingyen adni, de az ending botrány miatt erre kényszerültek. Most még ennél is rosszabb a helyzet, mert már erős becslésre feleannyi ember sem játszik vele.
-
Televan74
nagyúr
Nem hiszem, hogy csak multis dlc -k lesznek. És az se hiszem ,hogy minden multis dlc ingyen lesz.Meg kell várni mit hoz az Extended Cut dlc, addig kár találgatni. Addig úgy is elhúzzák az időt a multival.
-
vitaro
senior tag
válasz
JamesHun #7122 üzenetére
Az ME2 legdrágább (és legjobb) dlc-je a Shadow Broker volt, aminek a megvételét nem is bántam meg. Igaz, ott az alapjáték is igényesebb volt. A From Ashes ugyanannyiba került, pedig nem kis különbségek vannak a kettő között. Mind hosszban, mind tartalomban. Ráadásul csak a vak nem látja, hogy úgy lett kivágva. Ebből kiindulva bele sem merek gondolni mennyit fognak kérni az Omegás küldetésért.
-
JamesHun
addikt
az ME2 höz nem voltak vészes árban a jobb kiegek sem
azt az árat max megadom a 3-nak is ha igényes és nem 1 órányi vackot ad csak hozzá
multi kiegért remélem sose mernek pénzt kérni
így is néha sokat kell várni mire összejön egy 4 fős csapat hát ha még széttöredezne hogy ki vette meg és ki nem -
JamesHun
addikt
válasz
FehérHolló #7119 üzenetére
az ár egy másik kérdés
bár tuti bio pontok kellenek majd megint, azt meg pár helyen lehet olcsóbban szerezni ami javítja a DLC árátremélem 10 eur fölé nem akarnak semmikép se menni egy normális tartalommal rendelkező DLC vel
bár lassan itt lenne az ideje egy kiegnek, mert a vége "javítás" még odébb van
remélem hamarabb jön valami, mert ezért nem kezdtem újra -
leviske
veterán
(#7111) JamesHun: Ezzel sokan nincsenek így. Köztük én se látnám értelmét egy olyan DLC-ért fizetni, ami gyakorlatilag egészen biztos, hogy nem tesz hozzá a folytatáshoz és a játékélményen se változtat sokat. "Értelmes" földi küldetésért meg szerintem pofátlanság lenne pénzt kérni, bár szerintem ott semmi baj nincs. Az átvezető videókba vártam volna több ismerős arcot, meg a tetteink alapjáni változást, de ezt illene az EXC-ban pótolniuk. Persze, ha valaki nagy bossharcot várt, mint mondjuk a második rész végül megmagyarázatlanul maradt terminátora, vagy az első rész Sarenje, az hoppon maradt, de én mondjuk pl mérges lettem volna, ha az IM-en eljátszák ugyanazt, mint Saren esetén. Ilyen szempontból szerintem jó és relatíve hitelesebb érzetet keltett a vége. A Catalyst szorul némi magyarázatra, meg az utána következő levezető videó, de ezért ugye ugyancsak nem lenne illendő pénzt kérni.
(#7112) pohár:
Értem. Szóval akkor a különbség annyi, hogy 7000EMS felett nemm kell a kék "jó" válaszra böknöm?(#7114) G4ga: Ne feledjük az Omega DLC-t, ami kapcsán esély van arra is, hogy Aria csapattaggá válik. Meg mondjuk Javik sztorija sem tudom, hogy mennyire fedte le a kiaknázható prothean lehetőségeket. De mondjuk egy jól megkomponált EXC előtt felesleges volna ilyenek eladhatóságáról beszélni.
-
G4ga
őstag
válasz
Ryder62 #7113 üzenetére
Szerintem ezekhez hasonlo tortenethez lenyegeben hozzaado dlc nem igen varhato.
Persze ez csak az en feltevesem.
Osszesegeben a singletol en mar nen varnek csodat. Legalabis olyat szinvonalu dlcket amiknek van is jelentosege. Szvsz elhanyagolhato mellek szalak, bugyuta vidd ide-hozd el kuldeteseket varok bio hozzaallasa alapjan. Multit fogjak szerintem nyomni ezerrel.Remelem nem lesz igazam...
-
leviske
veterán
Én meg a helyükben soha nem jönnék ki fizetős multi DLC-vel, mert idiótán oldották meg. A franc nem fizetne azért, hogy csak olyanokkal játszhasson, akik már megvették a DLC-t. Pláne úgy, hogy csak elérhetővé válnak, nem pedig automatikusan kapjuk meg a karaktereket...
Különben is, a jelenlegi hangulat alapján ember nem volna, aki fizetne BioWare DLC-ért, függetlenül attól, hogy tetszett-e neki a vége, vagy sem.
MÁS: Jut eszembe, amiért felnéztem:
!!!! MASSZÍV SPOILER VESZÉLY !!!!
Anno nem arról volt szó, hogy 7000 EMS felett Anderson is túléli? Csak mert 7200-ra feltoltam és semmi nem változott az 5500 pont körüli véghez képest. Szomorú vagyok most... -
Eli_Stone
aktív tag
Az szar ügy, én írnék az EA-nek, hogy kapják be. Aztán szarnék a fejükre, és egy forintot se adnék nekik többet
Nem is adok
Én már a Resident Evil: ORC PC-s megjelenésére gyúrok bár láttam sok helyen lehúzzák meg erre is azt mondják, hogy el COD-osodott de mivel a RE is a kedvenc játékaim közé tartozik ezért megveszem. -
Hajdi
senior tag
Valami történik, az biztos. A szerverhez való csatlakozás eléggé idegőrlő. Eltűnt 1600 Bio pontom és az Origin azt írja, hogy ehhez a játékhoz nincsen egyetlen darab dlc sem
-
Televan74
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged