- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
-
janos666
nagyúr
válasz
Ryder62 #6996 üzenetére
Én azon lepődtem meg, mikor a The Longest Journey-hez jött egy patch, hogy fusson több magos procikon és Vista alól is. Végig is toltam újra FullHD moncsin a jó kis 640x480-as grafikával. OpenGL vagy DirectX patch viszont nem jött hozzá, hogy a voodoo-kat maga mögött hagyott gépeken is legyen GPU gyorsítás, ha nem vinné el software módban egy olyan több magos CPU egy szála, ami Vistát futtat.
Fura nekem ez a win7 emlegetés. A win 7 lényegében egy Vista 2.0
Ami nem fut Vistán, az 7-esen se, de ami fut Vistán, az 7-esen is.És az ME alatti UT motor már Vistához készült (ez a játék nem használja, de tud DX10-et is)
-
Ryder62
őstag
válasz
mrhitoshi #6993 üzenetére
Hát pedig ott a Fallout 3 is ami ugyan úgy 2008-as mégis win7-el fasírtban van.
Nem támogatja a win7-t. Mint minden 2009-es vagy az előtti játék. És van olyan gém ami 2000-es mégis hibátlanul fut 7-en, van a fent említett példa ami meg nem.
Játéka válogatja.
Amúgy igen, elég bosszantó tud lenni, hogy alig páréves játék és ilyen gondjai vannak már.
-
janos666
nagyúr
Ja, ME1-ben el-el száll a hang ha megy a hardware mixer, ezért vették ki a 2/3-ból, pedig nekem azzal is vannak hasonló komolyságú hangproblémáim, ugyanakkor az ME1 legalább sokkal jobban szól, míg szól.
-
vitaro
senior tag
válasz
mrhitoshi #6991 üzenetére
Érdekes. Nekem akkor jön elő általában a hangprobléma, ha hosszú kihagyást követően indítom el újra a programot, de ilyenkor a bioengine.ini-ben két értéket kell csak módosítani és már jó is. A másik amibe belefutottam az az, hogy a BDtS telepítése után eltűntek Therumon a láva textúrák, de ezt a kettőt leszámítva nem nagyon találkoztam bugokkal.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Spectrum #6990 üzenetére
Én csak azt mondom, amit halottam. Lehet megint csak hazudoznak, de azt tudjuk legalább, hogy ez a mondat elhangzott.
Amúgy megint végig vittem a ME1-et. Borzalmas. Akkora bughalmaz, hogy megőrültem mire végig vittem. Felraktam a DLC-t hozzá, de semmi, meg se jelent a csillagtérképen a küldetés.. Aztán a hangokkal volt / van mindig baja, akkor majdnem hogy fél óránként összeomlott a játék stb... Nagyon jó maga a játék, mert még mindig volt olyan rész benne, amit eddig még nem láttam, de ezek a bugok teljesen elvették a kedvem tőle.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
mrhitoshi #6989 üzenetére
Mondják ezt azok, akik a döntéseinktől nagyban függő, saját, egyedi véget, minden kérdésre magyarázatot, minden problémára megoldást és pc-re textúra packot ígértek.
Ha meg is változtatják az EC-ban, nem fogják rá azt mondani, hogy változott. Eddig is az volt ott, csak mi nem láttuk! -
Hajdi
senior tag
2Blessed2 néven, ha fut valaki, jelzem tele a barátlistája! Kissé kezd unalmas lenni!
-
JamesHun
addikt
-
Ryder62
őstag
válasz
mrhitoshi #6983 üzenetére
Sztem egyszerre jön mindkettő, mert a srácok június végére ígérik a magyarítást. Az EC-ről is annyit tudni még hogy nyáron valamikor. Mindenesetre a ME3-t akkor fogom újra elkezdeni ha vagy magyarítás jön vagy EC. Bár utóbbit lehet érdemesebb lenne YT-n megnézni majd. Nehogymár dupla pofára esés legyen a játék végén.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
leviske #6982 üzenetére
Tricia Helfer (EDI) meg egy páran már mondták, hogy visszahívták őket, de nem volt tuti, hogy EC miatt. Michael Gamble viszont megerősítette, épp most veszik fel szövegeket EC-hez
-
looser
addikt
Nem tudtok elkedvetleníteni (tudom, hogy ez nem is cél :-) de mivel tudom, mire számítsak (régóta olvasom a topicot), különösebben nem is lepődhetek meg. Minden spoilert, videót megnéztem, ami az utamba akadt és nagyon várom a játékot.
A magyarítás oldalra nem regisztrálok, de ha olvassátok a topicot, hadd mondjam el, hogy rendkívüli amit csináltok és sok ezer embernek fogtok nagy örömet okozni. Csak jót :-)
-
TomLion
tag
Nem vagyok nagy multis, egy játék van, amivel többet nyomultam anno, az Unreal Tournament, engem arra emlékeztet az ME3 multija, - én sem tudom pontosan miért. De a minap kiderült, az egyik régi UT-s harcostársam is ezt érzi, ezért gondolom, hogy lehet benne valami...
-
Spectrum
aktív tag
-
Televan74
nagyúr
válasz
leviske #6957 üzenetére
Neked malacod van. Sokan írták , hogy semmit nem kapnak. Én voltam fent multiba vettem packot BW pontért(2db -ot) , de semmi extrát nem adott.
De nekem oly mindegy, mert számomra a multi halott, Egyszerűen értermetlennek tartottam olyan játékba belerakni, aminek semmi köze nem volt a multihoz.Már ha az előző két részt vesszük számításba. És azt sem értem minek kellett a végeredményt befolyásoló tényezővé tenni a multit. Mi ez, ha nem üzleti érdek?
-
vitaro
senior tag
Csak sikerült elindítani. Annyira megérte...
-
Doki16
addikt
válasz
Darth_Revan #6962 üzenetére
Meglestem én is.
489 gramm.
-
vitaro
senior tag
Gyönyörű, hetek óta nem multiztam, gondoltam elütök most délután vele egy fél órát, erre nem tudok bejelentkezni, az origin azt írja, hogy ismeretlen hiba lépett fel. Amikor az előbb meg beengedett, egyből megszakadt a kapcsolat a szerverekkel és a képembe vágta, hogy elérhetetlenek a dlc-k. Menjen a **csába az EA!
-
Malachi
veterán
válasz
Darth_Revan #6962 üzenetére
hát, eddig jó sütik készültek a segítségével, bízom benne, hogy pontos.
de csomagolással szerintem túllépheti a fél kilót a csomag, szóval...
-
Chabe89
addikt
Az komoly, hogy összeizzadok egy halom kreditet és mikor megveszem a pakkot kiírja, hogy elvesztette a kapcsolatot az EA Online-al. Persze a kreditet meg levette. Ma már vagy 3x megcsinálta ezt.
-
Malachi
veterán
válasz
Darth_Revan #6958 üzenetére
konyhamérleg szerint 484g, határeset.
artbook angol, régiókódot passzolom.
-
Chabe89
addikt
válasz
Darth_Revan #6958 üzenetére
Nincs nyomtatott kézikönyv csak netről letöltős. Az meg angol.
-
Darth_Revan
veterán
Valaki aki megvette a PC-s CE-t és van otthon PONTOS mérlege, az meg tudná mérni, hogy pontosan mekkora a súlya? Külföldi ismerőst érdekelné egy CE és kíváncsi vagyok, hogy belefér-e a 500g-os szállítási határba.
u.i.: Régiókorlát ugye nincs, tehát be lehet regisztrálni bárhol a világon? Valamint a nyomtatott kézikönyv magyar vagy angol?
Köszönöm.
-
-
looser
addikt
Megvan a játék, már csak a magyarításra várok
Öröm é bódottá
Még egyszer végigjátszom a kettőt, mert mindenki cseppfolyósodott elsőre...
Imádom -
leviske
veterán
válasz
FehérHolló #6949 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy most már 2hetes periódusokra váltanak?
-
hiroki
tag
válasz
FehérHolló #6949 üzenetére
én most nem találkoztam ilyennel a fórumon...én is hiányolom...legalább egy emelt xp-s hátvégét csinálhattak volna akkor...
-
FehérHolló
veterán
Lesz weekend event (operation), vagy ismét elmarad?
Gold+fantomos hétvége előtt kimaradt egy. -
G4ga
őstag
válasz
Televan74 #6934 üzenetére
...
az azért kemény!
van rálátásom a dolgokra... a magyar forgalmazonál is van beszorulva egy kevés készleten a sima verzióból ...KubanitoS: Witcher 2 Collector 10K-ért... elöfordulnak ilyenek! Még szvsz ugy is megéri, hogy megjelent a Bövitett kiadás 8K-ért!
Szerk: Digitálisan szerintem nincs ArtBook! vagy van? ...
nem csak 6x van soundtrack!
-
CarajoEsp
senior tag
Aki a CE-t regisztrálja az digitálisan is megkapja a bónuszokat, vagy csak alapot regisztrál neki az Orgin?
Mert megrendeltem, ennyit a CE szerintem bőven megér.
-
KubanitoS
veterán
Mondjuk én a kecskeméti MM-ben láttam Driver: San Francisco CE változatot 8 ezer forintért egy pár hete. Nagy volt a kísértés, de szerencsére az ésszerűség döntött.
-
Televan74
nagyúr
Mass Effect 3 N7 Collectors Edition : 9.890 Ft
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #6932 üzenetére
Jah kapott egy laza 50%os leértékelést xD
-
Wizard of Oz
aktív tag
CDG-n már ugyanannyiért adják a CE-t, mint az alapot.
-
Ryder62
őstag
válasz
MichaelSD #6928 üzenetére
Azért annyira nem lett rossz a ME3, sőt szerintem jó lett. Bár az igaz hogy eléggé hiányosnak tűnik, meg rövid és lineáris. Gondolom jó pár részt kivágtak hogy később eladhassák dlc-nek.
ME2 változatos volt, hosszú és tartalmas. Megfűszerezve a dlc-kel meg aztán végkép.
Kevés olyan játék volt ami annyira lekötött mint a ME3. Volt hogy azt vettem már észre hogy hajnali 3 óra van.
(És kevés olyan játék van amit sokszor végigtolok újra és újra. ME1: 8 végigjátszás, ME2: 5 végigjátszás, csak eddig.)
-
MichaelSD
őstag
válasz
JamesHun #6916 üzenetére
A Kinetic SWt nem ismerem, de a NFS The Runnal jobban szórakoztam, mint az ME3mal. Már csak azért is, mert ha agyatlan, lövöldözős játékot akarok venni, van jobb és szebb is az ME3nál.
De nem akarlak meggyőzni, csak értsed meg, hogy sokaknak nem fekszik az ME3, akiknek az első két rész viszont tetszett. Szerintünk az M3 legalább annyira el lett rontva, mint az NFS.@levisek
Különben nem vettem meg, haveromét elkértem és végigjátszottam. Sőt, amazonra 2 példány refundját is elintéztem.
Nem én tehetek róla, hogy elcseszték... -
mrhitoshi
veterán
válasz
leviske #6926 üzenetére
Nemigazán értem, hogy akkor minek adtatok ki a játékra 30-40k-t.
Nem értesz még mindig engem. Nagyon szeretem ezt a trilógiát, kedvenc. Csak van benne egy két furcsaság, inkább furcsaság, mint sem hiba. Lehet ezt a felhasználók fantáziájára bízták, vagy én vagyok tájékozatlan, mert a könyveket nem olvastam el, vagy nem figyeltem eléggé, de ezen kívül max a ME3 végével van igazából bajom.
-
leviske
veterán
válasz
bolondember #6924 üzenetére
Mondjuk számomra a Tor esete egy hatalmas kérdőjel, mert eredetileg azt ígérték, hogy negyedévente lesz egy kisebb sztoribővítés és fél évente jön egy expansion méretű adag, erre fel tényleg semmi mozgás azóta.
Bár mondjuk eleve 2 millió fix emberrel számoltak és ennek jóindulattal a fele lett meg, így már nem biztos, hogy az EA szívesen önti bele a pénzt.(#6925) mrhitoshi: Ez nem véresen komoly, csak már kissé unalmas, hogy a topikban kizárólag fika megy és már el lett kezdve kencézve az előző részek milyensége is. Nemigazán értem, hogy akkor minek adtatok ki a játékra 30-40k-t.
Egyébként a konkrét kijelentés a ME3-ban hangzik el, az egyik mellékküldetés után a kórházban. De a második és első részben is rendszeresen volt utalás arra, hogy nem véletlenül kaptak az asarik azonos modelt az emberekkel és nem véletlenül tudtak csak ők hordani emberi armorokat a többi faj közül.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leviske #6918 üzenetére
"A játékban is vagy 1000x elhangzik, hogy az asari fiziológia rendkívül közel áll az emberihez."
Hol ?
Nem akarok semmit megmagyarázni, mert fikció az egész, ezért is próbálnék kreálni dolgokat, kicsit fantáziálni, de lehet ez vér komolyan megy át.
Attól is nagyban függ, hogy mit eszik az adott faj, hogy milyen környezetben fejlődik ki.
És ha tegyük fel, az Asariknak nincs gerincük, hanem valami másféle szilárdítóvázuk van, akkor igen közelebb áll test felépítésileg a tyúk az emberhez, nem minden a kinézet.
Mindegy nem tényekről beszélünk, hanem kitalációról, így nem lehet vitatkozni. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
leviske #6923 üzenetére
egy kollégámmal sokat beszélgetünk mostanában az EA-ről:
-ő is végigtolta az ME3-at, csalódott
-most SW: TOR-oznak, próbál csábítani, de szvsz kegyetlen drága.
-és mondja, hogy semmi új tartalom, megcsinálták és csak van..
-vajon mennyi idő kell, míg minden nem sport játékba beletörik a bicskájuk?! Ahogyan a részvényárak álltak nem is olyan rég még... -
leviske
veterán
válasz
bolondember #6922 üzenetére
pedig a válasz egy szimpla nem
a ME2-vel ellentétben a DA2 DLC-i még mindig teljesen sztoriidegenek, nem adnak hozzá számottevő pluszt a játékhoz, nem is véletlen, hogy elkaszálták a készülő többit.
-
leviske
veterán
válasz
bolondember #6919 üzenetére
Kettőt találhatsz.
-
leviske
veterán
válasz
mrhitoshi #6910 üzenetére
Magyarázd már be nekem, hogy egy tyúk, csak azért, mert földi, meg gerinces, meg tudomisén, azért közelebb áll testfelépítésben az emberhez, mint egy asari. A játékban is vagy 1000x elhangzik, hogy az asari fiziológia rendkívül közel áll az emberihez.
(#6917) bolondember: Értem, nekem a ME2 fizetős DLC-i kimaradtak, mert a pontokat DA(O/2) cuccokra pazaroltam.
-
JamesHun
addikt
válasz
MichaelSD #6913 üzenetére
5/10 el lejjebb pontoztad mint pl a NFS The Run
(amit a mai napig sajnálok, hogy megvettem első nap)
A Kinect SW-t emlegeted együtt egy lapon egy Mass Effect 3-al, csak mert azt a játékot tényleg elk**ták, de nagyon és ennyire azért az ME3 nincs porig alázva (szerintem) -
pohár
félisten
okosan gyűjtöttem a pénzt, és vettem 3 99k-s pakkot, és persze hogy csak egy értelmes dolgot kaptam, az is a +1 rakéta, így van már 4... a többi mind meglévő karaktereimnek training, se egy kurva fegyver, vagy fegyverszintnövelés
-
MichaelSD
őstag
válasz
janos666 #6902 üzenetére
Nem az a baj, hogy a ME3nál vannak jobb játékok, hanem, hogy ami a ME3 lehetett volna, de butaság miatt elrontották, na az a tragédia. Ezt nem lehet másnak nevezni, mint emberi butaság. Pontosan tudniuk kellett volna, hogy mi lesz az eredmény. Ha vissza olvasol ezerszer leírták az amatőr hibákat. Ezt elcseszték, ezért van a felháborodás. Ami nem is lenne baj, csak kicsit arrogáns állt a dologhoz a Bioware ezért még nagyobb lett a felháborodás. Nem véletlen...
A 8/10-hez jogod van, a Te érétekélesed. Szerintem egy gyenge 5/10. Sok jobb játék van a piacon.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #6911 üzenetére
Vagy mindenki morcos kedvében van, vagy nem megy át a poén, vagy én vagyok rossz kedvemben.
Illetve az előzőekhez: elnézést, hogy kicsit nagy a fantáziám, csak szerintem nem éppen a legjobb megoldás egy minta szerint dolgozni. -
mrhitoshi
veterán
válasz
leviske #6907 üzenetére
"a tyúk DNS-e hiába csak pár bázissal tér el, ha cserébe viszont nem olyan az alkata, mint az embernek."
Gerinces állat, majdnem ugyan úgy épül fel a teste, mint az emberé. Lényegtelen, csak egy példa volt. Itt amúgy is sokkal nagyobb különbségekről van szó.
"Mondjuk teljesen mind1, látom, hogy úgy felhúztad magad a BioWare-el szemben, hogy már igazából az egész trilógia szarnak, igénytelennek és logikátlannak van általad titulálva."
Úgy írod le, mint ha írtam volna, hogy ez a trilógia teljességgel fosch. Biztos azért játszottam vele már több mint 200 órát vele.
De ezt valamilyen formában mint ha már leírtam. (#6904)- hsz.-ban.
(#6908) nanorambo: Dettó.
(#6909) FehérHolló: Még jó, hogy német oldal.
-
nanorambo
őstag
válasz
FehérHolló #6906 üzenetére
Még jó, hogy a németet is megértem
-
leviske
veterán
válasz
mrhitoshi #6901 üzenetére
testfelépítés alatt nem a DNS-t értettem. a tyúk DNS-e hiába csak pár bázissal tér el, ha cserébe viszont nem olyan az alkata, mint az embernek. (amúgy ezt a 18-as dolgot eleve nem az egész szervezetre kell érteni, mert 1-1 azonos funkciójú fehérje DNS-eltérései alapján szoktak ilyeneket megadni) Az Asari-knak gyakorlatilag ugyanolyan végtagjaik vannak, mint az embereknek, adja magát, hogy ugyanaz kényelmes nekik.
Amúgy melyik homeworld-ön láttál konyhát? Csak mert nekem úgy rémlik, mintha a 3 rész alatt csak emberi kolóniákon láttam volna. Mondjuk teljesen mind1, látom, hogy úgy felhúztad magad a BioWare-el szemben, hogy már igazából az egész trilógia szarnak, igénytelennek és logikátlannak van általad titulálva.
-
vitaro
senior tag
-
mrhitoshi
veterán
válasz
janos666 #6902 üzenetére
Félre ne érts, kedvenc játékaim között van a 3 ME, csak ezek olyan hiányosságok, hogy ott vannak, kicsik, de azért feltűnőek, de nem akkora mértékben zavaróak, hogy most emiatt értékelném 10/2 vagy 3 pontra.
"mint te tetted az én véleményemhez."
Kifejtettem, nem tudom mi a probléma.
(#6903) r1E3S3E7T: Ez esetben elnézést kérek.
-
janos666
nagyúr
válasz
mrhitoshi #6897 üzenetére
Elnézést, hogy tudok mit kezdeni azzal, hogy én élveztem.
Hiába, hogy ha akarnék, akkor én is oldalakon át tudnék nyafogni, hogy miben hány baki van már onnantól hogy leszállunk az Eden Prime-on és hogy az évek során folyamatosan esett a színvonal. (Pár lényegesebbet le is írtam itt a topickban is.)
Ettől én még élveztem a játékot. Annyira, mint kevés másikat.
Akkor miért értékelném 3/10-re?
Nem 10-et adtam rá, csak 8-at, hisz messze nem tökéletes, de kevés játék kötött le legalább ennyire, mint a Mass Effect Sorozat. Akkor mégis minek szidnám és döngölném a sárba?Ami pedig a bejezést illeti, amiatt végképp nem tudok még őszintén elnézést sem kérni, mert engem érzelmileg tényleg megfogott.
Utólag lehet rajta agyalni, hogy logikailag mennyire bibis, akkor úgy adódott, hogy hagytam hogy elöntsenek az érzelmek és ez a pillanat így vésődött belém.
Miért adnék 0 pontot valamire, ami így megérintett?Sokszor mondtam már, hogy engem egyáltalán nem érdekelt például az, hogy mit vagy mit nem mutogatnak onnantól kezdve, hogy választasz egy színt, illetve azt, hogy mennyire elégedetlen lettem volna egy klasszikus semmitmondó befejezéssel (amire kb. annyian panaszkodtak volna, mint ahányaknak ez tetszett).
Tökéletes volt a játék?
Nem, de mutass egyet, ami igen és mondd, hogy ez nem szórakoztatott. (Ha nem, akkor magadra vess, hogy mégis végigjátszottad.)
Minden tekintetben tökéletes volt a befejezése?
Dehogy. Valamilyen szinten és bizonyos nézőpontokat tekintve egyet is értek sok kritikával. Nekem viszont volt olyan szerencsém, hogy ott és abban a pillanatban, amiben elkapott én teljes mértékben azonosulni tudtam vele és mérhetetlen elégedettséggel ugrottam bele a sugárba. (Lehet hogy ha egy héttel későbbre hagyom a befejezés, akkor másként élem meg.) És ezt egyébként sem tudná, de ha igen, akkor sem hagynám, hogy bárki vagy bármi elvegye tőlem.Én nem tartom hülyének, aki szépen megindokolja, hogy miért nem tetszett neki. A legtöbb ilyen indoklást el is fogadom, több ending videót én is linkeltem olyan hozzászólással, hogy szépen kifejti a véleményét.
Aki viszont csak divatból nyomul, hogy 0-ás a befejezés, vagy csak azért sír, mert egyszerűen nem is volt hajlandó arra, hogy legalább megpróbálja megérteni, ahhoz viszont nem tudok többet hozzászólni, mint te tetted az én véleményemhez.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leviske #6900 üzenetére
Egy Asari tud úgy (úgymond) szexelni, hogy nem is létesít fizikai kapcsolatot, akkor nem lehetett volna megcsinálni úgy a játékot, hogy ne úgy éljen minden faj, mint az ember ?
Mondjuk lehet, hogy egy olyan fajnak, mint a Turian nincs is szüksége arra, hogy meg melegítse a kaját. Vagy lehetséges lenne az is, hogy mondjuk egy Asari ne is egyen fizikailag, mert lehet hogy nincs is erre már szükségük, hogy fizikailag (úgymond) egyenek.De igazatok van, így sokkal könnyebb volt megcsinálni a játékot, hogy fogjuk az embert, kifestjük kékre, tud beszélni angolul és szevassz.
"Ha rengeteg fajnak gyakorlatilag ugyanaz a testfelépítése, akkor mi a halálért lenne teljesen más konyhájuk?"
Az ember DNS-e és a tyúk DNS-e közt kb 18 betű eltérés van (pontosan nem tudom mennyi), és nézd meg mit eszik a tyúk, és mit az ember. Elég egy parányi eltérés is, és máris megkavartuk az egészet, és itt nem kis eltérésekről beszélünk, hanem óriásiakról.
A nyelvre meg annyit, hogy a Star Wars-ben ezt jól kivitelezték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest