Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ryder62

őstag

válasz Rossi #2331 üzenetére

Pedig valóban unalmas. 1. trilógia végigjátszásomban a ME1-ben azzal mentem, a mostaniban, 2. trilógia végigjátszásban adepttel. Sokkal jobb, látványosabb, élvezetesebb a játékmenet. A vége felé nem is használtam fegyvert. Olyan kombókat nyomattam társakkal hogy ihaj.

Pl Feroson egy terembe belépve két geth áll a párkányon. Liara az egyiket én a másikat felemeltem, és egyszerre eldobtuk throw-al mindkettőt.

Vagy mikor Liarának és nekem is már maxon volt a szingularitás, az ellenfeleknek esélyük nem volt. Noverian mikor az irodába törsz be, ott az ellenfeleket és a berendezési tárgyakat összegyűjtöttem szingularitással. Persze robbanó konténereket is magával ragadott így mikor minden és mindenki egy pontban volt Garrussal rá dobtam egy szabotást, vagy tompítást amitől a konténer robbant, mindenki szerte szét repült, székekkel, ládákkal egyetemben. Ha meg magukhoz tértek kis hp-jukkal felemeltem őket majd alájuk mentem és throw-al feldobtam őket úgy hogy a plafonnak csapódva haltak is.

Liara volt velem meg Kaidan/Wrex, így szinte legyőzhetetlen voltam. Ha meg volt szakadék a pályán akkor simán mélybe löktem őket.Virmirén a getheket simán orbitális pályára állítottam. Még a geth rombolót is. Fogtam laza mozdulattal felemeltem mikor meg fölöttem volt, dobással föl az égbe, Liarával ismét nyomtam rá egy dobást pár másodperc után. Kaptam is érte az XP-t pedig full életerővel repült föl.

Ez a nagy sztori adepttel. :)) Emellett a katona valóban egy unalmas sablonos kaszt. Lövöldözni bármelyik játékban lehet ahol van fegyver.

Adept = erősen ajánlott :K

Note: Alap hogy a társak képesség felhasználása ki legyen kapcsolva így nem maguktól cselekednek hanem mikor a játékos kiadja nekik az utasításokat. A másik hogy a szintlépés is off legyen, és kézileg osszuk el mindenkinél a pontokat. Így Sheppet és mindenki mást is úgy fejleszthetünk, abba az irányba amerre akarjuk. Előre meg kell tervezni hogy melyik karakter miben legyen erős. Egy két képességet érdemes lezárva hagyni, és a számunkra fontosabbakat kimaxolni.

Nekem pl Wrex Therumon 5,5 élet regennel mászkált kapásból velem. Az ott lévő boss fight elég ütős, és elég sokat szenvedtem volna ha nem ésszerűen osztom el a pontokat, vagy választok karikat arra a missionra. Így kb 3. vagy 4. alkalomra sikerült a Krogan harcost kiiktatni no time.

Új hozzászólás Aktív témák