Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DZs
senior tag
válasz
TommyGun
üzenetére
A rendszergazdai indításhoz nekem olyan tapasztalatom van win7 mellett, hogy a telepítés utáni legelső indításnak kellett rendszergazdainak lenni, különben kiugrott hibaüzenet nélkül, utána már nem úgy indítottam és indítom most se, és nem tudom, hogy ennek mi volt az oka és azt sem tudom, hogy a rendszer hozzárendelte-e az első sikeres futtatással a rendszergazda indítási jogosultságot, vagy sem.
-
DZs
senior tag
Megoldódott, adminsztrátorként kellett egyszer elindítani, utána már az sem kellett. Az XP kompatibilitást nem kerestem. Köszönöm!
Harci adeptus lettem. Pisztolyt fejlesszem? Milyen lőszer hatásos? A társaimnak puskát és karabélyt adjak?
Még nem tapasztalok különbséget a fegyverek hatékonysága között. -
DZs
senior tag
Sziasztok!
CD Projectes Mass Effectem van. SATA-s meghajtó miatt nem megy a játék. CD Project nem válaszol a panaszomra, a honlapjukról pedig törölték a NO CD patchet. Valaki el tudná nekem küldeni? Email címem az adataimnál.
Nagyon köszönöm! -
DZs
senior tag
Sziasztok!
Most kezdek el játszani a Mass Effect 1-gyel, remélem, még nézitek ezt az oldalt. Az lenne a kérdésem, hogy mely karakterek ténylegesen hatásosak (harcos, mérnök, adeptus) mert a hangzatos leírásokból ez számomra nem derül.
Köszönöm a tanácsokat! -
DZs
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem tegnap előtt a játékot. Indítom, fekete képernyő, homokóra, merevlemez dolgozik, eddig rendben, majd a gép kikapcsol. Valami kilöki a rendszert.
HW hibára gyanakszom, de hiába olvasom a hozzászólásokat, ilyen hibára nem találtam megoldást.Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest