Hirdetés
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
A .bat fájl azon túl, hogy elcseszte a játék exe ikonját, mást nemigen tett hozzá a játékélményhez. De legalább most már úgy néz ki a binaries mappám, mintha warezolnék, az is valami.

Félre értés ne essék, nem kérek több javaslatot, csak jeleztem, hogy origines ME-el nem érdemes próbálkozni, mert csak időpocsékolás és elveszi az ember kedvét még magától a játéktól is.
(#2372) PhobioNN7: Megkockáztatom, hogy már a 2 fejlesztése is többszörösébe került az első résznek a szinkronszínészeknek köszönhetően. Ezeket az anyagi befektetéseket meg akkor lehet visszahozni, ha nagyobb vásárlói közönséget szólítanak meg, amit meg egyszerűsítéssel tudnak leginkább elérni.
-
leviske
veterán
Skacok! Eddig aki kérte, hol kérte, hogy bepakolják az Originbe az első részt? Csak mert nekem is tisztább sor volna, ha már az is ott jelenne meg.
-
leviske
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Köszi, akkor nem emlékeztem rosszul.

Egyébként a protheanok a magyarban se kaptak új nevet. Az Őrzők azok a kis biszbaszok, amik folyton kalapálják a Fellegvárat/Cidalet-t.
Amúgy nem éreztem annyira többször eldaráltnak a dolgokat, amiket mondott. Gyakorlatilag ott alapozzák meg a második rész történetszálát, ott magyarázzák meg, hogy Sovereign miért várt eddig és, hogy Saren sulykoltként miért tudta mégis megszerezni a neki kellő információkat a jeladókból, stb.
-
leviske
veterán
SPOILER VESZÉLY
Az Őrszem akkor is elmondja, hogy az Őrzők lehetnek az első leigázott faj, plusz stb, ha Liarát nem visszük magunkkal Íloszra? Csak mert én most csak amiatt vettem észre ezeket a kérdési lehetőségeket, hogy szólt, mikor leakartam lépni.
(#2002) L3zl13: Szvsz az EADM korszak előtti játékokat nem lehet letölteni, valószínűleg csak regisztrálni tudod, hogy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest