Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
A .bat fájl azon túl, hogy elcseszte a játék exe ikonját, mást nemigen tett hozzá a játékélményhez. De legalább most már úgy néz ki a binaries mappám, mintha warezolnék, az is valami.

Félre értés ne essék, nem kérek több javaslatot, csak jeleztem, hogy origines ME-el nem érdemes próbálkozni, mert csak időpocsékolás és elveszi az ember kedvét még magától a játéktól is.
(#2372) PhobioNN7: Megkockáztatom, hogy már a 2 fejlesztése is többszörösébe került az első résznek a szinkronszínészeknek köszönhetően. Ezeket az anyagi befektetéseket meg akkor lehet visszahozni, ha nagyobb vásárlói közönséget szólítanak meg, amit meg egyszerűsítéssel tudnak leginkább elérni.
-
leviske
veterán
Skacok! Eddig aki kérte, hol kérte, hogy bepakolják az Originbe az első részt? Csak mert nekem is tisztább sor volna, ha már az is ott jelenne meg.
-
leviske
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Köszi, akkor nem emlékeztem rosszul.

Egyébként a protheanok a magyarban se kaptak új nevet. Az Őrzők azok a kis biszbaszok, amik folyton kalapálják a Fellegvárat/Cidalet-t.
Amúgy nem éreztem annyira többször eldaráltnak a dolgokat, amiket mondott. Gyakorlatilag ott alapozzák meg a második rész történetszálát, ott magyarázzák meg, hogy Sovereign miért várt eddig és, hogy Saren sulykoltként miért tudta mégis megszerezni a neki kellő információkat a jeladókból, stb.
-
leviske
veterán
SPOILER VESZÉLY
Az Őrszem akkor is elmondja, hogy az Őrzők lehetnek az első leigázott faj, plusz stb, ha Liarát nem visszük magunkkal Íloszra? Csak mert én most csak amiatt vettem észre ezeket a kérdési lehetőségeket, hogy szólt, mikor leakartam lépni.
(#2002) L3zl13: Szvsz az EADM korszak előtti játékokat nem lehet letölteni, valószínűleg csak regisztrálni tudod, hogy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Arena Breakout: Infinite
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest