Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
értem én csak a gond az, hogy gyereknek lesz akinek még az enyémnél is kisebb az angol tudása.
éppen ezért esett erre a játékra a választás mert van benne magyar nyelv
harmadik részhez meg készül (elvileg) a magyarítás.megyek levarezolom aztán megkapja egy pendrivon...picsába...
meg keresek valami email címet és írok nekik egy fincsi levelet. -
vvega30
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
LOL? ez most komoly?
van valami lehetőségem arra, hogy magyarrá varázsoljam?közben megtaláltam: "...Feltűnhetett a játékosoknak, akik megvásárolták a Mass Effect Trilogy dobozos kiadását, hogy hiába szerepel a hátoldalon a cseh és magyar feliratozás támogatása, azok valójában nem érhetők el a játékban. A nyomdahiba miatt elnézést kérünk..."
nem szokásom ilyet mondani de a ..... a...át az EA-nak, meg az összes hozzátartozó ...-nek....
-
-
G4ga
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
annyit irtatok erröl az Origines történetröl, hogy ma délelött melobol felhivtam az Ea--t hogy hogy müködik a dolog. Ugyiy akartam már velük beszélni hát két legyet ütök egy csapásra alapon én is beprobálkoztam.
Balázs nevü emberkével beszélltem és mérhetetlenül segitökészen elmondott mindent s9t, egy emailbe elis küldte mit hogyan.Fénykép kell a dobozról ( Feltétlen EA-nek kell lenni a kiadásnak ), a kulcsról és ha van a számláról. Mondtam nekem sajna az már nincs mert külföldröl van a játék, és már nincs meg. Mondta hogy semmi gond, irjam rá egy fecnire ( ezen beszartam az emalibe is igy van irva, tegyek oda egy fecnit amin szerepel a problémám azonositó száma ).
Monta hogy valami régi accountott igy összefüz maj d az Originsessel.
Kérdésem a kövi: Ha beteszik nekem az originsbe ugy nem kell majd folyton az Originsröl telepitenem és inditanom a Me 1-et? Müködik az majd lemezesröl is ugye?
Ill. a Me2vel is ez a kérédés. az is müködik majd lemezröl és Origins nélkül?
Tényleg jól néz ki hogy mind a három rész ott lenne a profilomba, de ha csak onnan lehet majd játszani akkor inkább nem kell... nem rakaszkodom ehhez a bughalmaz rendszerhez
Válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Battlefield 6
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Energiaital topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest