Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
Teljesen komoly a magyarítás a CD projekt műbe/tulajdona nem az EA-é.
Biztos lehet, én nem foglalkoztam vele, de már nem is látom értelmét. HA magyarul játszod a 2-ben máshogy van fordítva a nevek/szavak fele, míg a 3 csak angolul elérhető, tehát egységesebb szerintem meghagyni angolnak. -
Zoli133
addikt
Én első nekifutásra adept-el mentem, de nagyon nem jutottam vele sokáig a harcokban, katonára váltva könnyebbnek éreztem a harcokat.
-
Zoli133
addikt
válasz
StevenGrape
üzenetére
Frissítésket felraktad?
-
Zoli133
addikt
Tekintettel, hogy kvázi két külön játékod lesz (az új serial miatt), tudtommal nem lesz origin függő, bár ugye nekem CD projektes lett beregelve, amivel engem a magyar support elhajtott, hogy arra direkt felhívta az EA a figyelmet, hogy nem lehet, angol supportos szó nélkül megoldotta....
Szerk: ME2-ről azért nem nyilatkozok mert mikor adták a DA2-höt grátisz akkor azt regelte be originbe, holott van egy dobozos verzióm is más seriallal, amit a mai napig tudok használni origin nélkül...
-
-
Zoli133
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
jelentkezz menj a help.ea.com-ra itt jelentkezz be az ea fiókodba majd jobb oldalt van egy contact us, angol oldalon lesz csak live chat ami kell. írj be egy játék nevet és válassz valamilyen problámát, játéknévnél ajánlom a battlefield 3-at ahoz felajánlja a chatet sajnos ME-hez nem, majd miután a probláma jellegét is kiválasztottad alul felajánlja a live chat opciót, rákattintasz bejön a chat, a supportosnak elmeséled mit szeretnél (van egy dobozos ME 1-ed és be szeretnéd regelni originbe), elkéri a serial-t meg az origin fiókod e-mail címét, majd vársz 5p-t amikor szól hogy sikerült a dolog, ezt leellenőrzöd és kész is.
Nagyjából ennyi, azt hiszem nem hagytam ki semmit...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest