- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
TommyGun #2678 üzenetére
Ha mondjuk az Andromeda-t folytatják - amire sok esélyt nem látok, főleg az új teaser trailere alapján -, és abból is egy trilógia születne, akkor akár fel is érhetne a régihez mert amúgy a játékélmény tényleg jó. De jelenleg az első három játék úgy együtt egy elég brutál univerzumot épített ki, ami összességében üti nekem az Andromeda-t.
-
Ryder62
őstag
válasz
TommyGun #2336 üzenetére
CD?
Újratöltődés? Az sajna az elején valóban hosszú akár 50 sec is lehet. De a végére 10-15 másodperc alatt is újratöltődött minden képességem. A lényeg hogy minden olyat ki kell maxolni ami csökkenti az újratöltődési időt illetve a magukat a képességeket is amit leggyakrabban használunk. Meg érdemes ellátogatni a Holdra special kasztért. Én azt választottam amelyik az újratöltődési időket csökkentette.
Társaknak van egy rossz szokásuk, ha beküldöd őket fedezékbe és a falhoz lapulnak akkor nyomogathatod a képességüket, nem csinálnak semmit. Ilyenkor vagy ki kell szedni onnan vagy megvárod míg magától kihajol (asszem ilyenkor hajtja végre amit kiadtál parancsot)
-
DZs
senior tag
válasz
TommyGun #2305 üzenetére
A rendszergazdai indításhoz nekem olyan tapasztalatom van win7 mellett, hogy a telepítés utáni legelső indításnak kellett rendszergazdainak lenni, különben kiugrott hibaüzenet nélkül, utána már nem úgy indítottam és indítom most se, és nem tudom, hogy ennek mi volt az oka és azt sem tudom, hogy a rendszer hozzárendelte-e az első sikeres futtatással a rendszergazda indítási jogosultságot, vagy sem.
-
Anonymus X
tag
válasz
TommyGun #2298 üzenetére
Vistától kezdve van olyan, hogy UAC (gondolom erre gondoltál, mikor valaminek a kikapcsolását említetted): attól, hogy a gépen rendszergazdaként vagy bejelentkezve, még az általad indított programok nem kapják meg ezt a jogot alapból. Nem véletlenül van ott a jobb klikkes menüben (és a kompatibilitás fülön), hogy futtatás rendszergazdaként. Windows XP-n működnek egyébként úgy a dolgok, ahogy mondod. Egy program pedig nem feltétlen fog hibaüzenetet kiírni, ha nincs megfelelő joga, csak ha gondoltak erre vagy ha ez nagyon kritikus műveletben akadályozza meg, amihez hibát is dob. Számtalan olyan eset van, mikor egy program hibaüzenet nélkül kilép, vagy el sem indul.
Valamint, ha megnézed például a játék Steames oldalát, ott is ajánlják a rendszergazdai jogokkal való indítást (és nem a Steam miatt).
Szóval egyáltalán nem igaz az, hogyha egy Windows Vista/7/8-as gépen rendszergazdaként jelentkezel be, akkor minden olyan jogokkal is indul alapból, és nem biztos, hogy a fórumtárs úgy állította be a rendszerét, ahogy te (egyáltalán a te beállításaid hogy jöttek ide?).
Végezetül pedig kiemelném, hogy segíteni akartam a fórumtársunknak, ehhez képest igen meglepő reakciót kaptam tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest