- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Pedig valóban unalmas. 1. trilógia végigjátszásomban a ME1-ben azzal mentem, a mostaniban, 2. trilógia végigjátszásban adepttel. Sokkal jobb, látványosabb, élvezetesebb a játékmenet. A vége felé nem is használtam fegyvert. Olyan kombókat nyomattam társakkal hogy ihaj.
Pl Feroson egy terembe belépve két geth áll a párkányon. Liara az egyiket én a másikat felemeltem, és egyszerre eldobtuk throw-al mindkettőt.
Vagy mikor Liarának és nekem is már maxon volt a szingularitás, az ellenfeleknek esélyük nem volt. Noverian mikor az irodába törsz be, ott az ellenfeleket és a berendezési tárgyakat összegyűjtöttem szingularitással. Persze robbanó konténereket is magával ragadott így mikor minden és mindenki egy pontban volt Garrussal rá dobtam egy szabotást, vagy tompítást amitől a konténer robbant, mindenki szerte szét repült, székekkel, ládákkal egyetemben. Ha meg magukhoz tértek kis hp-jukkal felemeltem őket majd alájuk mentem és throw-al feldobtam őket úgy hogy a plafonnak csapódva haltak is.
Liara volt velem meg Kaidan/Wrex, így szinte legyőzhetetlen voltam. Ha meg volt szakadék a pályán akkor simán mélybe löktem őket.Virmirén a getheket simán orbitális pályára állítottam. Még a geth rombolót is. Fogtam laza mozdulattal felemeltem mikor meg fölöttem volt, dobással föl az égbe, Liarával ismét nyomtam rá egy dobást pár másodperc után. Kaptam is érte az XP-t pedig full életerővel repült föl.
Ez a nagy sztori adepttel.
Emellett a katona valóban egy unalmas sablonos kaszt. Lövöldözni bármelyik játékban lehet ahol van fegyver.
Adept = erősen ajánlott
Note: Alap hogy a társak képesség felhasználása ki legyen kapcsolva így nem maguktól cselekednek hanem mikor a játékos kiadja nekik az utasításokat. A másik hogy a szintlépés is off legyen, és kézileg osszuk el mindenkinél a pontokat. Így Sheppet és mindenki mást is úgy fejleszthetünk, abba az irányba amerre akarjuk. Előre meg kell tervezni hogy melyik karakter miben legyen erős. Egy két képességet érdemes lezárva hagyni, és a számunkra fontosabbakat kimaxolni.
Nekem pl Wrex Therumon 5,5 élet regennel mászkált kapásból velem. Az ott lévő boss fight elég ütős, és elég sokat szenvedtem volna ha nem ésszerűen osztom el a pontokat, vagy választok karikat arra a missionra. Így kb 3. vagy 4. alkalomra sikerült a Krogan harcost kiiktatni no time.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bioticnál csak az volt furcsa, mikor Kaidennel beszélgetsz, a karakter szövegeit nem igazították hozzá, hogy ő is biotic és pont ugyanazokat kellett átélnie ugyanott, mint Kaidennek.
Amúgy az Adept és Infiltrator kasztok is igen jók (talán a legjobbak), mindkettőnek még rendes fegyver is kerül a kezébe a használható skillek mellé, shotgun meg sniper szerepében. A tiszta biotic már kicsit elvont, a sentinel meg tápolásra jó, a solider pedig szimplán csak unalmas.
-
vitaro
senior tag
Wikiről, talán segít:
Originally on the PC version of Mass Effect, a code was provided for the purchaser to obtain a copy of Bring Down the Sky for free.
For players who now wish to obtain this DLC, go to EA's help page to download the DLC installer. A code is no longer required to authorize the installer. Those who receive a "You have reached the activation limit." message will need to use the Contact Us feature on the EA site to unlock it.
-
TommyGun
őstag
Sajna win8-al nincs tapasztalatom, az elsőt még szerintem win7en se próbáltam de a 2-3 volt fönt nekem win7en annak mennie kéne 8-al is szerintem. Nekem minden gémem más meghajtón van mint az Origin, azt nem hiszem hogy baj lenne, telepítésnél meg is kérdezi hova rakja ez nem hiszem hogy baj lehet, de sose lehet tudni...sajnos nem tudok okosat mondani, felpeccseli magát a gém az originen keresztül? Lehet az első résznek kell peccs.
-
TommyGun
őstag
Biztos hogy csak digitálisan akarod megvenni?
CD Galaxisban most a trilogiát meg lehet venni 6990-ért, és 500 forintért pikk pakk ponttal át lehet venni. Szept 30-ig meg ingyé van még a pikk apkk pontozás is, tehán ingyé átveheted a legközelebbi benya kúton/újságárusnál.
Originbe meg beadva a kódokat szerintem onnan is lehúzza a telepítést ha nem akarsz DVDzni. -
danntora
tag
Én is biotikusokat vittem magammal erre a részre de azon kaptam magam hogy mindenkit felemeltek a plafonig azt nem tudtam ellenséget találni magamnak mert vagy befagyasztották őket vagy repkedtek a levegőben mint a lufik.
Lootolni már nem akartam, tele voltam pénzzel meg jó cuccokkal, így nem kellett a kódtörő sem.
-
sumdudum
tag
nekem kiírja hogy könnyű zár(ajtó) és rákattolok, és van ojan hogy kézi kódtörés meg mégsem opció.. most akkor nem veszi figyelembe tali képességét vagy aza kódfejtés képessége nem is az ajtóra lenne hanem monjuk a gethekre?
jahh és minden kézi kódtörésnél elvesz két omnigélt
-
danntora
tag
Nyugi ahogy haladsz előre a történetben, úgy jelennek meg új opciók a társalgásban persze csak ha komolyan kufircolni akarsz. Ha mindig elutasító vagy akkor ne csodálkozz ha kikosaraznak
. Mindig a legfelső válaszokra kattints akármi a téma és akkor sínen vagy. Ha Liara-nak meg Ashley-nek is csapod a szelet akkor lesz egy jelenet ahol majd választanod kell kettőjük között.
SPOILER
De ha előtte hagytad megrohadni Ashleyt Virmire-n akkor ugrott egy esélyed, elvégre Kaidan személyében nem találod meg az ideális partnert az ágyjelenethez.
SPOILER
-
Folze
aktív tag
Én is nekiugrottam még egyszer galaxis hősén, de az egy vicc, hogy amikor pl. megyek megölni Ökölt, és támadnak ránk ott a bárban, a szimpla csapost kb. fél percig kell lőni, mire meghal :S
A csapatom full szettben parádézik, mindenből a legjobb, és persze lvl 60 (80 skill pont).
De nemcsak őt, meg nem csak ott, hanem szinte végig a küldik alatt, mindenhol.
Szal ehhez nem taktika kell, hanem egyszerűen csak türelemPersze tudom én, több az életerejük meg nagyobbat sebeznek, de akkor is egy vicc számomra ez a fajta "nehezítés" ebben a kategóriában. Ezt csúnyán eltolták szerintem. Én a galaxis hőse szintet úgy képzeltem el, hogy kimaxolva a karikat sétagaloppozok egyet, de sajna nem így alakult. Sebaj. Tehát csak annyi a motiváció, hogy meglegyen a plecsni! Ezért szigorúan csak a fővonalon haladok, lehetőleg átfutva mindenhol, ahol lehet...
-
Folze
aktív tag
Majdnem
Fő kari katona, az oké. Először ugye ott van Kaidan, aki tudni fog szinte mindent, ami kell: emelés, dobás, kódfejtés, elektronika. Ő a mérnök-biotikus egyben. Aztán hamarosan ott lesz Ashley, a másik katona. És kész is a csapat.
Ha űrkadéton játszol, akkor tökmindegy, kiket viszel, csak legyen egy kódfejtőd meg elektronikusod a felnyitandó ládák végett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest