Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbertpower
aktív tag
válasz
-Jackson- #1744 üzenetére
Na most aztán elééég ha csak a felével mehettem volna mááár.....
nekem a legnagyobb amivel vittek (nem én vezettem) Egy ismerősöm 540í-je 4400cm3 csak úgy villogott a kis sárga háromszög hogy ne pörögjön a kerék...
Dolgozni kellet az elektronikának rendesen.....
Ülésemmel kapcsolatban valami??? Valakitőőőől?? -
válasz
-Jackson- #1072 üzenetére
''anno bbc-n futott egy topgear c. műsor''
az a top gear c. műsor Angliában az egyik legnépszerűbb tvs műsor és még most is megy. ja és ha látnád hogy milyen autókat tesztelnek benne! ahhoz képest a totalcar meg a cooltvs/rtl klubbos/hir_tvs(?) autós műsorok csak a mecsit tologatják. -
a_tesz
Korrektor
válasz
-Jackson- #1072 üzenetére
én erről a type 320ról nem sok jót hallottam.állítólag pár lóerő a különbség a gyárihoz képest,de már nem tudom,milyen forrásból származik az infó.viszont, azt is hallottam, hogy a gyári STi Impreza lóerőadataihoz még párat hozzá lehet adni. nekem amúgy is kevésnek tűnt az a 265 ló
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest