- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Evil Snowman #133150 üzenetére
Csepel az szvsz mind1...ar ar viszont valoban prognosztizalja, mit kap az ember. 7000 ft ert külsö belsö takaritas?
az valoban nevetsegesen olcso, azert nem szabad semmi jora szamitani.
-
stickermajom
addikt
válasz
Evil Snowman #133150 üzenetére
1., Csepel
Meglepődnél...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #128366 üzenetére
+1
A TDI-s tapasztalatok birtokában kizárt volt, hogy dízelt vegyek, pedig a felhasználási szokásaimhoz jobb lenne. És még tarcsi is lenne...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #128345 üzenetére
Van 2.0i, a szomszédnak az van. Az sem megy cserébe legalább sokat is eszik.
-
mdani01
aktív tag
válasz
Evil Snowman #124933 üzenetére
Ismeros a hely😀 Ezt igazabol egy jo baratomtol tudom
-
kisza25
félisten
válasz
Evil Snowman #124935 üzenetére
-
Peter.70
addikt
válasz
Evil Snowman #124935 üzenetére
Ha meg új, akkor még be kell járatni, nem szabad kinyomni a szemét
-
Peter.70
addikt
válasz
Evil Snowman #124933 üzenetére
Ne huligánkodjunk kérem szépen
-
kisza25
félisten
válasz
Evil Snowman #124887 üzenetére
a 2003-as golf 4 alja is ilyen és még garázsban sincs tartva, a 2015-ös i20 alja sz@rabul nézett ki, majd lövök róla képet
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #124890 üzenetére
Szelephézag állítás is lesz vagy megvárod vele az előírt intervallumot?
mod:
Gyertyából Denso vagy NGK lesz?
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #124887 üzenetére
Annyira nem lepett meg, az enyémnek is ilyen az alja, egyedül a rezonátor rozsdás.
A dízelnek pedig ennél is durvább, matricák az alján még fehérek, kipufogón is rajta vannak a gyári matricák.
motortér is gyárias 15 év, és 200e Km. -
kisza25
félisten
válasz
Evil Snowman #124882 üzenetére
15
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Accord CL7, egyben van.
-
Integrale
veterán
válasz
2000-es évek eleje.
-
válasz
Legyen 10, de csak mert szeretek rosszul tippelni
-
zolynet
veterán
válasz
Evil Snowman #123187 üzenetére
Igen, de én csak nekik fejlesztettem, nem voltam lokálpatrióta.
-
rbalint88
addikt
válasz
Evil Snowman #122803 üzenetére
asszem már az van, hogy még aznap kell megvenni, ami ha este 11-kor nézed be, eléggé szopó. de amúgy sokat segít hasonló esetben.
-
válasz
Evil Snowman #122803 üzenetére
Nem tudom a 60 perccel most mi a helyzet, de inkább vegyél gyorsan egy Pest megyeit, vagy 10 naposat.
Vettél, jó döntés. -
válasz
Evil Snowman #122795 üzenetére
Asszem az Egér útig díjmentes, a kamera helyét nem vágom, de az Auchan előtt szinte biztos lesz. Nem éri meg kockáztatni, menj ki a Budaörsi úton.
@kisza: Benzines vagy dízel RS? Qva sok érte.
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #122383 üzenetére
Rosszul veszed ki.
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Evil Snowman #122365 üzenetére
Városban elég a 4 évszakosnak csúfolt valami, de télen autópályán/országúton szerintem mindenképp szükséges, vagy otthon kell maradni ha szar az idő...
A téli gumi is megtudja viccelni az embert, nemhogy egy nyári/4évszakos.
Pár éve M5-s autópályán rohadt nagy hóesésben, majdnem sikerült leamortizálnom a fél éves autómat. Nem annyira vicces, amikor az egyik barom külső sávból bevág eléd épphogy beférve, majd a kamion előzés (közben kb 100m-el később) az előtte haladó forgalom miatt besatuzik...Ha fél méter volt a 2 autó között amire megállunk sokat mondok
TS860-al így is kicsit keresztbe állt az autó alattam.
Balról szalagkorlát, jobbról kamion
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #122380 üzenetére
A Michelin nem tetszett, nem volt stabil, pedig nem volt régi gumi, de keménynek tűnt a felülete.
Egy ismerősnek köszönhetően pedig k. olcsón megkaptam az új Klebert, annyiért, hogy el is múlt az a késztetés, hogy téli szettem legyen, ha jövőre lecserélem, akkor is megérte.Tudom mire gondolsz, hülyeség a 4 évszakos télire és nyári nyárra.
-
válasz
Evil Snowman #122377 üzenetére
"még nem találták fel azt a gumi alapanyagot, ami +38 fokban és -15-ben is mindig a legjobbak között teljesítsen"
pont ugyan ezt mondta múltkor a gumisom
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #122377 üzenetére
Az Alpint cseréltem le, nyári van külön.
-
Integrale
veterán
válasz
Én most cseréltem le a 3 éves, de még szőrös, Michelin Alpin 4-et Kleber Quadraxerre, ég és föld a két gumi, és érdekes módon a Kleber javára. Stabilabb, jobb fékezni vele, később rinyál az ABS is.
-
Doki16
addikt
válasz
Olvastam. Egyet értek vele nagyjából. Én többször is írtam már más topikba is, hogy a CC nem jó hóba. De hó kb. fél napig van és onnantól kezdve meg már csak vizes latyakos útról beszélünk. Átlag felhasználásra a CC nagyon jó választás. Az év 365 napján sokkal többször van száraz vagy vizes út mint csak hó. És első kettő említett útviszonyon hibátlan a Michelin gumija.
Hóban leszerepel ez igaz. A hegyekbe nem ezt venném.Most látom, hogy ez nem is CC+ a tesztben. Sima CC-t nem lehet már évek óta kapni, tehát ez nem lehet új.
Arra a CC+-os tesztre is kíváncsi leszek. -
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #122192 üzenetére
Honda Prelude-ben is volt mar, aztan az mar kozelebb van lassan a 40-hez.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Evil Snowman #121185 üzenetére
előkerült Hóember barátunk!
Gratula a vashoz, szerinem jó döntés volt!
Sok balesetmentest!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #121189 üzenetére
Hely az van benne az biztos.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Evil Snowman #121189 üzenetére
Asszem Te jártál jobban kettőtök közül.
Volt Civicem, rosszat nem írnék róla (így visszagondolva nálam is megvolt az instant love. Sok, csini kizeljő, világít meg prüntyög minden, érdekes formák, blablabla). 9 évesen vettem 37e kilométerrel, 10.5 évesen eladtam 56 ezerrel. Nem volt rossz, csak hosszabb utakra inkább nem ez kellene. Városba meg széles, nagy a fordulóköre és ráz. Accordban csak ültem, de hiába régebbi, azért komolyabb, komfortosabb autó szerintem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Annyi még, hogy API SJ vagy SL olaj kell bele minimum. És a váltóba csak gyári váltóolajat tegyél (erre háklis a szerkezet).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Igen, jó régóta nem jöttél már talira!
1. Kissé durvának tűnik az a 35e kilométer. Ha nincs tünet (hidegen nem csattog), akkor nem sietnék annyira vele, de ha még nem volt ránézve, akkor valamikor megejteném a közeljövőben.
2. Olajból 5w30-nál sűrűbbet nem raknék, de inkább 0w30 (pl. Motulból).
Hogy-hogy csere lett? Elfogyott a hely a Yarisban, vagy valami újra vágytál? Mindenesetre sok balesetmentest az új vashoz!
u.i.: Honda topik (márkaspecifikus kérdésekre talán gyorsabban érkezik válasz)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
100 éve! Grat az új vashoz.
1: Nem kell olyan gyakran ellenőrizni a szelephézagot, 60-70k km után elég.
2: 0W20-al jött le a gyártósorról de ha fázol tőle akkor nagyon max 5W30.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #66507 üzenetére
-
Skillet
addikt
válasz
Evil Snowman #66505 üzenetére
Tél után mindig kell egy ilyen ülés kiszedős sztori, mert másképp nem tudom mindenhonnan kiporszívózni a retket.
De aztán lehet, hogy ősszel is megejtem majd.
Ja, a motorteret is kiretkeltem kicsit, azt elfelejtettem írni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #66504 üzenetére
Fogat is mostal utana?
-
Skillet
addikt
válasz
Evil Snowman #66496 üzenetére
Én is most lettem kész. Elég is volt...
-
Richard!
addikt
válasz
Evil Snowman #66498 üzenetére
Fogkefe
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #66496 üzenetére
Pedalok koszosak maradtak
-
Jaffa75
őstag
válasz
Evil Snowman #66243 üzenetére
márhogyneérdekelne!
Jó emberekkel jó helyen!
Néha nem árt kidugni a fejünket abszurdisztánból, mert bele-belefásulunk abba ami itt folyik!
-
lenko
aktív tag
válasz
Evil Snowman #65177 üzenetére
1000 már sok érte szerintem, 1200-ből lemossák szivaccsal Érden.
Én úgy szoktam egy mosatás, aztán 2 önkiszolgáló, és így tovább. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #64693 üzenetére
18:00-tól a szokott helyen előtte meg Dunnaparton.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Evil Snowman #64693 üzenetére
Nem tudok menni megsem, haza kellett jonnom videkre.
A kovi talin megprobalok ott lenni mindenfelekeppen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #64612 üzenetére
Ez a nős pasiknál amúgy sem árt...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #64606 üzenetére
Ha akar beleköthet szabály szerint nem lehet fent eltérő méretű kerék egy tengelyen de ha elsírod, hogy éppen a gumishoz mész akkor sztem is elenged.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #64595 üzenetére
Hol/hogy sikerült? Csütörtökig sztem megcsinálják.
Amúgy nekem autónként eltér a balsorsom.
tresh: 4évszakossal nyomom, attól nincs lejjebb.
-
válasz
Evil Snowman #64501 üzenetére
Én is hasonlót fogok bejárni: Budaörs - Kauffer (Hunyadi János út) - Huszti út - Szerémi út.
Persze ha nem arra lenne dolgom, akkor csak a budaörsi tesco-nál lecsapatnám a port.
BigBlackDog: Ha legális ide kocsival menni, felőlem lehetne a tali akár itt is
szerk: amúgy ez jó helynek tűnik, olyan igazi "vadregényes" -
válasz
Evil Snowman #64492 üzenetére
Én elvileg csütörtökön beugrok a huszti úti mosóba, úgyis arrafelé megyek a sonax gyorswaxért, amit Saint ajánlott.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #64488 üzenetére
Nem lesz ott, így feleslegesen pazarolnád a vizet.
-
TheProb
veterán
válasz
Evil Snowman #64271 üzenetére
Ez gagyi, nincs benne 64Gigás motor, meg 3GHz-es klíma...
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #64267 üzenetére
Ricardo, te vagy az?
-
Richard!
addikt
válasz
Evil Snowman #64267 üzenetére
Kalányosék?? Soha!!!!
-
-v-
addikt
válasz
Evil Snowman #64251 üzenetére
Én a cikk második részével totál egyetértek, nekem a bajom azzal van, nézzük meg mi megy a világban, trump, brexit, vagy akár itthon .. nem akarok politizálni vagy ilyesmi, de mi történik, a józan ész helyét átvették az indulatok, az emberek félelmeire játszás stb. Ha értéket akar teremteni vagy közvetíteni, akkor szerintem annak pont az ellenkezője lenne a módja, megvárjuk a tényeket, és hitelesen, azok birtokában írunk, hogy minél objektívebb valami legyen, amit mérlegelni lehet, ne pedig megint az indulatkeltés irányába menjen el a dolog, borzasztó anyázások indultak meg megint a kommentekben, van ott szó már mindenről ...
Így kiöntjük a vízzel a gyereket is.Nekem pl. az lenne a véleményem, ha egy faluvégi farolást vagy akármit meg tudnak szervezni, akkor ilyen ügyekben is biztosan el lehetne indítani valami értelmes párbeszédet vagy folyamatot - de ezt valahogy sohasem látom. Ez a cikk így biztos nem éri el a célját, de ha szebb vagy jobb formátumban jelent volna meg, akkor se érné, ha tenni akarnának, szerintem lehetne mást, annyi erőfeszítéssel mondom, amivel mást megszerveznek, itt is el lehetne indítani valamit, ami mögé be lehet állni. Ha akarnak .. ha meg nem, akkor meg nem is kell úgy tenni, mintha akkora szívügyük lenne, mert még álszent is lesz a cikk.
egyre szarabb és szarabb a közlekedési morál
Egyetértek, de ez egy általános folyamat az országban, vegyük észre, ez nem a közlekedésről szól, nem is a friss jogsiról, vannak itt "folyamatok" amik tettenérhetőek sok helyen és sok mindenben. Annak megint nem sok értelmét látom (és tipikus magyar dolog sajnos ez is), hogy egy-egy dolgot kiragadunk, nem pedig rendszerben gondolkozunk.
A felvetés lehet jó, de a scope mellé megy. Vagy a kérdésfeltevés lehet jó, de az okok keresése meg válaszok megtalálása mellé megy. Egy brexitnél is érted az okokat, meg a motivációt, mi indította el a folyamatot, de az erre adott válasz nem jó
Rendszerben kell gondolkozni, a folyamatok és okok megértésével, hosszú távon, több mindenen egyszerre változtatni, fokozatosan. Ilyet én ebben az országban még soha nem láttam, mióta élek, mostanában meg máshol is egyre kevésbé látszik. -
-v-
addikt
válasz
Evil Snowman #64244 üzenetére
Azzal abszolút egyetértek. De a tények ismerete nélkül szerintem elég nagy hiba egy ilyet lehozni, nem tudjuk mi történt, és ő sem tudja. Ha tényleg a büdös cigány racsingolt a jobbkormányos lefingott mergájával, és úgy történt az eset, ahogy, akkor nem a jelenlegi eset kapcsán kellene ezeket boncolgatni, nem ezen az apropón kell ezt felhozni, mert akkor ez nem erről szól. Tudod, a mondat első fele igaz, a mondat második fele igaz, csak éppen nincs közöttük összefüggés ... itt nem a friss jogsival volt akkor a baj. Tudom ez a TC, nem a New York Times, de azért sokan olvassák őket, van rajtuk felelősség, zéró hitelesség, fingja nincsen mi történt, odafossa az első spekulálgatását ... az más, hogy itt vagy bárhol leírogatjuk a véleményünket, szerintünk mi történhetett, de olvasd végig facebookon meg a post alatt a kommenteket, őszintén, elérte ez a cikk a célját? Vagy csak kitört a frusztráltság (amiből van elég), anyázás, sötétség az emberekből .. meg megint csak hangulatot sikerült kelteni. Bár őszintént szólva, ha nem a tényekre alapozunk, akkor mindig csak az indulat meg a szubjektív nézőpont marad, szóval mit várunk?
Ír a cikkben dolgokat, amik jók és egyet lehet velük érteni, nem most kellett volna írni és nem így, összességében pont hogy ez a cikk sem tud értéket közvetíteni, mert nélkülözi az objektivitást és a tényeket, ami szerintem bármilyen újságírásnak azért valamilyen szinten az alapja kéne, hogy legyen. Ilyen formán meg szerintem ez így elég kontraproduktív lett. -
szabonagyur
félisten
válasz
Evil Snowman #64244 üzenetére
vagy életkorhoz vagy jogosítványhoz élettartamához kéne kötni, hogy milyen erős autót vezethetnek az emberek.
Mert amikor az 1.0 Swift beáll mellém és úgy érzi, hogy versenyezni akar az nem gond (de mondhattam volna bármilyen járművet, nem ritka a 60-90 LE-s versenyzők)? Azzal is ugyanígy bele lehetett volna rongyolni egy álló autóba, max a suzi vezetője sem száll ki belőle.
Aki nettó hülye az egy babakocsival is versenyezni fog és hasonló lesz a vége.
-
-v-
addikt
válasz
Evil Snowman #64198 üzenetére
TC-n írják kommentek között, talán ez lehet a legvalószínűbb:
"Magánvélemény: valószínűleg verseny volt a helyszínen. A gyorsabb autó vezetője - miután látta, hogy áll a BMW a pirosnál - félrerántotta a kormányt és símán elment. A Mercis viszont akkor szembesült azzal a ténnyel, hogy van előtte egy akadály. És belement a BMW-be."
Tényleg mindig racsing van arrafele, sajnos a lefingott jobbkormányos mergában ki tudja milyen low life arc ültegyébként kiábrándító színvonalú a TC cikk, a kommentek egyenesen megdöbbentőek, a post alatt is, facebookon is ...
-
sfefe
addikt
válasz
Allitolag 28 eves volt a sofor nem mondanam olyan fiatalnak.... Majd ez is azt mondja rosszul lett, ez most a divat...
-
jpm
senior tag
válasz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64194 üzenetére
Szerintted ennyire osszetorte volna, ha csak a szaraz es nedves fekut kozotti kulonbseget vesszuk?
En nem ertek hozza, de nekem ranezesre olyan, mintha min.120al fekezes nelkul allt volna bele abba a kozel 2 tonnas bmw-be. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Evil Snowman #64194 üzenetére
Meg ment vagy 220-szal...
-
válasz
Evil Snowman #64068 üzenetére
Köszi Hóember, ide fogom vinni a tütüt az fix, én is akarok nyárit rakatni!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #64081 üzenetére
Van egy tuti szerelője vidéken őt akarja első helyre beprotezsálni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64076 üzenetére
Jóska bátyámmal kezdjétek.
lassan megint hívnom kell. -
Speeedfire
félisten
válasz
Ez jó ár, főleg ha tényleg jól csinálj a dolgát.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Itt görgőzni is tudnak?
mod:
vilike:
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #64008 üzenetére
Ez melyik Yaris? Masodik szeria (xp90) 1.0 3 vagy 4 henger?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64008 üzenetére
Vilagit a check engine.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Evil Snowman #63724 üzenetére
Az a gordeszkasoknak van
-
szentkuti11
addikt
válasz
Evil Snowman #63724 üzenetére
Nem tudom megállapítani, mindig olyan gyorsan suhannak el ezek a nyavalyás táblák.
-
válasz
Evil Snowman #63545 üzenetére
Kint állt vele szemben. Mindig vigyáznak a kütyüjükre...
Mondjuk azért nem 1-2 autóst láttam akik vagy 130-cal elmentek előtte, és ugye 50-es tábla...
-
-v-
addikt
válasz
Evil Snowman #63105 üzenetére
Egy 2 literes szivo nagyon karcsu ja, epp azert kene a kompresszoros, ott nyomatek is akad, es nem veszik el a reszponzivitas sem.
-
-v-
addikt
válasz
Evil Snowman #63101 üzenetére
Szimpatikus. Berakhatnanak egy ilyen kompresszorost a gt86ba is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Evil Snowman #63101 üzenetére
Korrekt kis technika.
Csak nem szép.Inkább a GT86 kéne. De azért kipróbálnám.
Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy hová lövik be az árát, mert lész két azonos erejő élményautójuk. Nyilván nagyon más a kettő, de fölé nem lőhetik, csak alá.
-
Skillet
addikt
válasz
Evil Snowman #60713 üzenetére
helyes helyes
(#60686) Qru
király. akkor összefutunk. ha előbb nem is, de ott találkozunk -
pècsimunkás
addikt
válasz
Evil Snowman #60453 üzenetére
Köszönöm !
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Evil Snowman #60500 üzenetére
Tudom, ez is végig ki van fizetve, mint a fékbetét, de 70% alatt jelentősen romlik az úttartás. Nagy sebességnél jön ki, városban mindegy, de volt itt olyan, aki elhozta az autót átvizsgálásra, és nem mertem vele 120 fölött menni. Több ilyen Passat b5.5 is volt. A 4 gátló csere után 180-nál meg se rebbent a szemem. Pedig egyik sem volt kifolyva.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Evil Snowman #60489 üzenetére
Hozzá tartozik a témához, hogy nem mindegy, hogy új gátlókhoz megy a rugó szett, vagy valami 10 éves a vizsgán még faszán átment mert 65%-os...de szerintem már fos gátlóra.
Tsebacsi Videó, vagy ha lesz időpont felmegyek én is melegedni mellette.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #60316 üzenetére
Na ez a másik típus akitől agyf@szt kapok.
mod:
brumi1024: Hogy érted, hogy fényesebb a DRL?
Nálam, a helyzetjelző izzóját használja. Ha helyzetjelzőt kapcsolok akkor kapcsolja mellé/mögé a hátsó világítást és a tompítottra meg kapcsolja a tompítottat. Ha jól tudom ugyan ez a metódus pl Saint VAG-jánál is...
-
Jaffa75
őstag
válasz
Evil Snowman #60316 üzenetére
amikor meg kellene, akkor elfelejti bekapcsolni - ma reggel az M0-án is volt pár lipótmezei szökevény...
-
kisza25
félisten
válasz
Evil Snowman #58316 üzenetére
nekem is félre húzott amivel vettem, a mostanival már nem, kicsit aggódtam is
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Evil Snowman #58316 üzenetére
De nem kellett tartani a kormányt...így állt.
Pályán, ha 120nal elengedtem, akkor sem indult meg valamelyik irányba. Egyszerűen nem volt középre állítva a kormány, de nem húzott semerre. -
EQMontoya
veterán
válasz
Evil Snowman #57884 üzenetére
Az a baj, hogy egy jelentős részüket a gördeszkásoknak rakták ki, de minket mérnek vele.
rbalint88: jah, én is kipörögtem a Budafoki-Dombóvári saroknál, meg is lepődtem. Gonosz, mert nem látszott az úton amúgy, hogy csúszik.
-
Qtya123
őstag
válasz
Evil Snowman #57539 üzenetére
Ó nehogy azt hidd, hogy ez csak pénz kérdése. Nagyban függ a "paraszt vagyok, lesz@rom" faktortól is.
Főnököm nettó 800e Ft-ot keres, neki egy Alfája van, löki az olasz autó életérzés szöveget, aztán kidobták a részecskeszűrőt, másikat nem vesz, mert "találtam egy alfa gurut, aki kiütötte", meg lerúgott 4-5 éves használt nyári gumikat vesz, általában akkor mikor már tükörre kopott, vagy szálszakadt lett az előző használtan vett szett....
-
válasz
Evil Snowman #57753 üzenetére
Nekiment/nekitolt valaki valamit szerintem
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #57539 üzenetére
Pedig minden ember képes feltartani egy autót, de akár többet is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #57531 üzenetére
Mondjuk ezen jókat "röhögök" magamban, hogy az öregem 1,1-es Puntója ki van tiltva mert környezetszennyező de a csalódízel 2.0 TDI-nk meg vidáman jöhet-mehet a városban.
Focvis: Bárhol megmérik neked ahol vizsgáztatnak.
-
dnelb
veterán
válasz
Evil Snowman #57529 üzenetére
ó sebaj a talin 14esnek nézték...
-
Jaffa75
őstag
válasz
Evil Snowman #57531 üzenetére
nem véletlen találták fel a dpf-et...
az pont ezt a kormot gyűjti, és égeti el!
Az sajnos más kérdés, hogy hány autó herélt, amiben már nincs is benne a részecskeszűrő...
Semmi gond, rendszám levesz, új vizsgára + "hiánypótlásra" kötelez + vastagon fogó cerkával sárga csekk... Lehet hogy javulna a helyzet!
-
dnelb
veterán
válasz
Evil Snowman #57526 üzenetére
de az lesz. 205/45/r16 7.5J et37
Qru: kipuff sede azt nem szedem le, a gyárit már elkezdte a rozsda.. nem ordít, normális hangja van, műbizis stb. Szerintem lámpákat kiszedem, meg a felni off és ennyi.
-
kalmanchris
tag
válasz
Evil Snowman #57164 üzenetére
Kisebb et-vel épp kijebb lennének.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Racing bazáron nézz szét használt gyári fella terén. Nekem az új 250k lett volna ott meg 79k-ért lőttem a jó állapotú 4 gyári fellát.
-
pit stop
addikt
válasz
Evil Snowman #57180 üzenetére
Én csak a harmadikat venném
Szerk.: Mondjuk nagyobb autóra képzeltem. Yarisra tényleg első a jobb. -
Magnum_
nagyúr
válasz
En kis meretben nem vennek peremest, mert optikailag meg kisebbnek hat.
Ezert nem vettem 17esben sem peremest a Jeztara, viszont a homoru kullok (direkt valasztottam) meg picit nagyobbnak hatnak, persze perem nelkul.
Milyen szinu az autod? Ha feher, vag ezust, akkor okes a fekete, egyebkent a kozepsot valasztanam.
A harmadik bucsus, mint maga a Rotor felni.Focvis: a mobil1 nagyon jo, kiprobaltam volna, de nincs vw normas 0w30, illetve nem talaltam.
-
Jaffa75
őstag
válasz
csakazelső!!!
-
válasz
Szavazok az 1.-re.
A 2. olcsónak hat.
A 3. is kicsit, ráadásul Audi Rotor koppintás. VAG topikban bünti jár egy Rotor felni linkeléséért. -
Jaffa75
őstag
válasz
Evil Snowman #57175 üzenetére
Nyomtávszélesítő? Kijebb hoznák a kerekeket... ha tudsz jó áron, én is vennék!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Kintebb lennenek. Nem beljebb.
Amugy az semmi. -
rbalint88
addikt
válasz
-
Richard!
addikt
válasz
Milyen autóra? Milyen méretben?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #57145 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest