Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
wolfhgb
üzenetére
Szerintem ahogy írtam már, ha tudsz utalni nem megerősített profillal is BTC-t akkor itt sem lesz gond ezt meg tudod ellenőrizni most is.
(#40999) fogtunder
Szerintem venni/eladni se lehet még a mostanival ETH-t, de már megvan a gépük ami elfogad ETH-t is csak frissítésre várnak a gyártótól mielőtt kiraknák a mostani helyére. -
wolfhgb
aktív tag
Köszi, ezt már láttam, csak azt nem tudtam, h az app használata milyen szintű hitelesítést igényel és ez sajna a videobol sem derül ki. A váltási árfolyamait már néztem, az eleg jónak tűnik, a monopol helyzethez képest, eth nál kb 20 eur val kevesebb a vételi árfolyamuk a gdax hoz képest, ami jelenleg csak 3% os veszteség, hozzá a tranzakcios díj, kb ott van az ember, mintha sapa kiutalást csinálna.
-
Danex
addikt
válasz
wolfhgb
üzenetére
Lehet így egyszerűbbek vagyunk
Csak a telefonod kell, rajta az appal. kb 6-8%-al rosszabb árfolyamon vált az automata, plusz a tranzakció összege.
(#40995) subaruwrc
Azt is próbáltam már, hogy a számokkal ki-be kapcsolgatom őket., Miner restart, géprestart is.

-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Próbáltam, hogy a feszkókat felveszem 900mV-ra, emeltem a powerlimitet 20%-ra
Az OC-t a claymorral állítottam be, de egyik sem.
Kipróbáltam cryptonight-al. Ott változott a hashrate az órajelre.
Claymore ETH-ból kipróbáltam a 9.8, 10.2, 11-es verziót is ugyan az a eredmény. -asm 1 / -asm2 ugyan úgy.
-
Dr. Romano
veterán
Esetleg próbáld meg feljebb emelni a feszültségeket, lehet nagyon alul vagy. Az is képes furcsa dolgokat okozni. Esetleg nézd meg hogy más miner/algó alatt változik e a tempó mert ha igen, akkor a hiba csak a minerre vonatkozik, ha ott sem akkor meg valami "globális" problem.
-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Újraindítottam de semmi.
Viszont véletlen most a displayen lévő kártyára is rányomtam az OC-t és ott egyből emelkedett a 29.5-ról 31.3-ra. Bár pont az a kártya érzékenyebb a memória órajelre ezért kb minden 10s-ben jött egy memoryError.
De, hogy a maradék 5 kártyám miért szarja le a fejem.

-
szazbolha
addikt
-
Danex
addikt
Most bepróbáltam, hogy a nem displayen lévő kártyák memóriájának megnézni a végét.
De hiába vittem fel 2000-ről 2175-ig az órajelet semmivel nem gyorsultam, a mag órajelét is emeltem 1100-ról 1150-re de semmi.
Memória hiba mindvégig 0 volt.
Lehet resetelni kéne a minert? AB-ben láttam,hogy aktiválódtak az órajelek.
(#40977) wolfhgb
Kiválasztod mennyi Ft-ot akarsz, majd a gép kiírja mennyi BTC-t kell küldened a megadott addressre. -
AAntii
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
Egy másik hater épp most rakott fel egy 1060-at 130k-ért, ha nyerészkedni kell, akkor nem pfújj bányászok

-
Janou
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
Hol találtad ezt a gyöngyszemet?

-
CoDWaW07
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
Ezt honnan?
Kíváncsi lennék a reakciókraImádom hogy ilyenkor minden ilyen átváltozik álszentté, és úgy tesznek mintha ők a lehető legnehezebb munkát akarnák a legkevesebb fizetésért elvégezni

Nem tudom eldönteni hogy azért ilyen frusztráltak mert a bulvár beléjük ültette, vagy azért mert ők nem mernek belépni a bizniszbe de bakka a csőrüket hogy mások ebből profitálhatnak.
-
warcat
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
-
htc07
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
-
szazbolha
addikt
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Én azt a tápot visszavinném. Akkor is ha már postán a kábel.
-
subaruwrc
félisten
-
cuko
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
"az a táp egy szar 4db 480 alá"
Khm, kicsit szélsőségesen fogalmazol. A kábel problémád és a gyári visszajelzés Levinek tényleg nem hangzanak túl jól, de attól függetlenül még lehet, hogy bírná a táp stabilan a 4 kártyát ~600W alatt.De ezek után én is más tápot keresnék - de még inkább más boltot.

-
Danex
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ezért írtam, hogy visszavinném rácsapnék néhányszor az asztalra, pattogna, mondod fogyasztóvédelem 14 nap, visszapénz, telefonbeszélgetés-t ha felvették ahol mondtad a 3 kártyát még be is perelhetnéd őket ha nem tájékoztattak előtte stb.
És igen vennék a visszakapott pénzből egy rendes tápot, ne ezen spórolj, nem éri meg.
-
Danex
addikt
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Ha ráérnék visszavinném jól elszórakoznék a boltossal a kábelt meg megtartanám magamnak és vennék egy normálisabb tápot egy jobb boltból

-
KerekesLevi
tag
Közben kiderült a szériaszám alapján beazonosították a gyárban, és a kábelek a hibásak. Van egy sorozat, ami hibás kábelezéssel jött ki... Lehet az van, amit előttem is írtak, hogy fordítva vannak kötve. Ha csak 1 kártya van rábogozva, akkor működik, kettőnél már nem.
És itt jön a német mentalitás: sűrű elnézések között elkérte a címemet, és írta, hogy elküldi a kábeleket(!!!)
Magyar mentalitás: felhívtam a boltot, és azt mondta az eladó, hogy akkor adja vissza a pénzt, ha csatolom a táphoz a levelezést a gyárral, és jegyzőkönyvezzük, hogy 4 kártyát kötöttem rá, és lehet emiatt romlott el.Na mind1, túllihegtem!
Levi
-
cuko
aktív tag
válasz
Bathalsar
üzenetére
Mondjuk a Xilence tápok pont kérdőjeles kategóriák a tápos topikban is emlékeim szerint, mert nincs sok tapasztalat velük, viszont régebbi szériák nem voltak rosszak. Erről az újról én sem találtam hirtelen nagyon meggyőző cikket, de a két tesóról igen: 650W / 850W. Mind a kettő jókat írt róluk, de nem tudom megítélni, hogy módszertanilag mennyire jók mondjuk egy johnnygurushoz képest.
Az amazonos review-kat inkább ne is vegyük egy kalap alá szerintem.Úgy in generál az első hozzászólásod eléggé áldozathibáztatás-fennhangú, ami nem olyan szép szerintem semmilyen esetben.
Az más kérdés, hogy félmillió forintnyi riget rákötnél-e egy kérdőjeles megbízhatóságú tápra (én nem), de azt nem kellett tudnia, hogy nem fogja elbírni a 4 csati, ha sehol sem írják. -
Bathalsar
aktív tag
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Én inkább arra gondolok, hogy ha ránézek egy bizonyos termékcsaládra (mondjuk 750 vagy 850W tápok), és látom, hogy az árak skálázódnak 20 és 80 ezer között, akkor tudom és nyilvánvaló, hogy 25 ezerért ritka esetben lehet jó vételt csinálni.
Közben a bányászat arról szól, hogy minél olcsóbban vegyél alkatrészeket, minél magasabb legyen a számolási teljesítmény, cserébe ne tekerje le a villanyórát. De valahol meg kell húzni egy ésszerűségi és minőségi szintet.
Lehet öregségemre lettem ilyenm, de bármilyen témában készülök közepes vagy nagyobb összeget elkölteni, előtte vadul olvasok, teszteket és értékeléseket bújok. (Nyilván így is lehet rossz döntést hozni, de az esélye sokkal kisebb.)
Próbáltam 750-es Xilence-ről véleményeket találni, amazon.de hozott is kettőt, de nem többet. Ha megpróbálok róla beszédes tesztet keresni (nem kell Techpowerup szintű legyen, de azért egy unboxingnál legyen több), akkor szintén csalódás ér.
Az ár és az információ hiánya nálam már deal breaker. Ezzel szemben, ha hibás a tápegység (mert mondjuk rámérsz multiméterrel), akkor nyugodtan vidd vissza és/vagy állj el a vásárlástól.
-
KerekesLevi
tag
válasz
Bathalsar
üzenetére
Na ácsi!
Ha sehol sem írja, hogy csak kettőt támogat(gyártói honlapon sem), és 4 db csatlakozód van akkor szerintem evidens, hogy 4-et támogat.
Van mellette egy Thermaltake Rome, ugyancsak 750w, azon sem ír semmit sem, de az vígan hajt 2 db RX480 at, 1 db RX580-at és egy 1070-et... Az összefogyasztás 570W
Levi
-
fogtunder
nagyúr
válasz
KerekesLevi
üzenetére
az eladók ilyenkor mindig magabiztosnak tűnnek, pont azért, mert sok embert meg lehet ingatni ezzel. ilyenkor a fogyasztóvédelem említése gyökeres változást szokott hozni a kommunikációban.
ha a termék nem sérült, megvan a gyári csomagolás és tartozékok hiánytalanul, plusz amúgy működik is, vissza kell venniük. ha valóban tönkrement volna a táp, akkor két kártyával se működne, ez csak bullshit.
amúgy nagy bátorságra vall ilyen tápra dugni 3-4 VGA-t, én biztos nem mertem volna.
-
Janou
őstag
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Meg hozzátenném hogy neki kell bizonyítani hogy te vágtad haza... Ami ugyebár szintén nem áll meg, mert 2 VGA-val meg elindul. Ergo semmi baja a tápnak.
-
Enter65
senior tag
válasz
KerekesLevi
üzenetére
Állj el a vásárlástol nyugodtan! Ha kötekednek, irány a fogyasztovédelem. De amúgy is a jogszabály lehetövé teszi neked az indoklás nélküli elállást. Ha pedig nem megy akkor sem, keres meg privátban!
-
yanesz
tag
Sziasztok,
firstcoinról mi a véleményetek? -
subaruwrc
félisten
válasz
KerekesLevi
üzenetére
felejtő az a táp
egy 850w-os párját próbáltam pár napja és a 12v moduláris pcie kábelek gyárilag szarul voltak bekötve
0 helyén jött a 12v...szerintem nálad is ilyesmi lehet,azért tiltja az elektronika
ez meg hogy rákötöttél 3 kártyát és emiatt buktad a garit,a hét vicce

14 napon belül indoklás nélkül elálhatsz
ha nem fizikailag sérült a termék akkor kutya kötelességük visszaadni a pénzed.
írd meg nekik hogy a fogyvédnél nagyot fognak ezen röhögni és gondolom fizetni fognak mint a katonatiszt

-
aleister
veterán
válasz
zsolti_20
üzenetére
A 20 MH/s valóban nagyon jó lenne, de csak a miner őrült meg.
15.4 körül van a rekordom. Ez a 20 teljesen irreális.(#40901) szazbolha
Sajnos a pool statban már a valós 44-45-ös hashrate került be, ami a 3 kártyától elvárható.
Nekem az AB jól működik. Eddig max 8 gpu-t látott, és azt szépen kezelte is.A HW info nem tudja a CU magok számát megmondani? Egyébként a Claymore kiírja az elején.
(#40908) Istv@n
Ahogy írtam már, ez a 20 valami programhiba lehetett. Nekem 14-15 között kapálnak. A csúcs 15.4 volt. Ennél már csak pár tizeddel többet tudnék szerintem kihozni, de nem akarom kitaposni a belüket.Az alábbi power limiteket használom:
Asus Strix: -49
Gigabyte OC 4 GD: -13
Sapphire: Pulse: -33A memória 1650-es időzítései van mindenhol felmásolva. Kártyától függően 2050-2150 MHz-n futnak.
A Powlim kicsit félrevezető lehet, mert bár a Gigabyte-nál csak -13, de ezen az értéken csökken le a gpu cure annyira, mint a másik két kártya esetén (kb 1080-1100 Mhz közé). Ráadásul mivel ez a kártya csak 45 watt TDP-s, a többi meg 65, ezért fogyasztásban, melegedésben ennyivel is ott van, mint a többi.
(#40928) mepet
Én mindig is AMD párti voltam. Mókolással jobb ár/érték arányú kártyák lesznek, mint egy átlagos NV, DE amióta összeraktam tavaly október elején a GTX 1060-as rigemet az megy. Az eltelt majdnem 5 hónap alatt egyszer sem állt meg. Sose. Az elején még ránéztem Teamviewer-ben, most már csak a pool statban látom, hogy megy. Nem kell vele foglalkozni. Én így képzelek el egy kulturált rig-et.
Ezzel szemben a 2 RX 560-as rigen meg sem tudnám mondani, hogy hányszor kellett oprendszer reinstallt, driver tisztítást, driver verziókkal szopkodást csinálnom. És ezek után még mindig bele tudok futni orbitális crash-ekbe.. Van, hogy bírja egy hétig, van, hogy úgy összeomlik, hogy nem látja a helyreállítás után az egyik-másik vga-t. Ilyen volt tegnap is. -
KerekesLevi
tag
Hali!
Vettem egy Xilence Performance X 750W -os tápot. 4 db RX480-as meghajtását terveztem vele, de már ha 3-at rádugtam, akkor a 3. kártya már be sem indult, pirosan világít rajta a led, mintha nem lenne elég neki a kakaó.
Gondoltam, hibás, felhívom a céget, ahonnan rendeltem. Be-Va Chip Kft. Ott frankón leoltottak, hogy ez a típus csak 2 GPU-t támogat, hiába van rajta 4 db 6+2 pines PCIe. Ezt persze sehol sem írja, sem a használatiban, sem a dobozon, sem a honlapon.
Gondoltam elállok a vásárlástól, a 14 napos visszavásárlási garanciával. Erre az ügyintéző bemondta, hogy nem él a garanciám, mert rádugtam 3 db videokártyát, innentől hazavágtam (????) a PSU-t.
Dühömben felhívtam a gyárat, és még Ők sem tudják, hogy hányat támogat.
Létezik, hogy tényleg sérült valamit, és ha igen, akkor miért nem írják rá, hogy nem lehet 2-nél többet ráaggatni?Levi
-
-
-
m4rc!
őstag
Én is elkezdtem ZCL-t bányászni MHP-on. Bminert-használok, ami 2300 körüli h/s-t ír, a poolon viszont 3000-et mutat.. ilyenkor melyik a valós? (a 2300 tűnik a reálisnak)
-
Mining Pool Hub jelenleg a következő váltókkal vált:
- Bittrex
- Yobit
- PoloniexEzek közül egyik sem listázza az Electroneum-ot, így ezért ezt nem lehetséges auto exchange-elni.
Wallet-re ki tudod utalni magadnak ettől függetlenül, vagy más exchange-re is küldheted, ami kezeli az ETN-t, pl. Cryptopia. -
wolfhgb
aktív tag
Coinbase es walletbol lehet kiutalni bitcoin automatara? Esetleg probalta mar valaki?
-
tisn
veterán
van par 0%-os pool (etn-ben pl.), de nem sok a 0.9%, es az auto exchange egy qrva hasznos funkcio (foleg mivel a coinbase csak par coint fogad)
nekem iszonyatosan sok kezi macerat, walletezest, utalgatast sporol meg ezzel, gyakorlatilag egy helyn gyulik az eth (pedig 3 felet banyaszok), amit idonkent kitolok coinbase-ra es elutalom magamnak
-
mepet
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Bennem jópár AMD rig után mikor az első nVidiát építettem, pont az ellenkezője fogalmazódott meg. Nvidiával nevetségesen egyszerű bányászni. Azért AMD-nél, mikor a 8. BIOS modot finomítod, az egy picit más feeling, mint az nV-bél, ahol összedugod, azt megy.
nVidiánál ki voltam akadva, hogy nem írják a neten, melyik drivert használjam. Ja, mert mindegyikkel ugyanolyan jól megy. LOL, ilyenek AMDs fejjel elképzelhetetlenek voltak. Meg az is, hogy egy csúszkát huzigálva tuningolunk. Nevetségesen könnyű. AMD-nél tavaly nyár óta nem mennek ezek a programok, azóta írogatjuk a claymoreba az értékeket, pl az egyik vegyes, 5 kártyás rigem jelenlegi configja:EthDcrMiner64.exe -epool eu2.nanopool.org:9999 -mode 1 -esm 0 -erate 1 -estale 1 -logsmaxsize 100 -colors 1 -ewal 0xee505bc03c3099c8503fdbde2fe08fac4bcf0bb6/melos/mepethu@gmail.com -eworker melos -epsw x -cclock 1080,1080,1080,1111,1111 -cvddc 870,910,850,973,1005 -mclock 1840,1980,1805,1805,1810 -mvddc 900,900,900,965,965 -tstop 91,91,91,91,91 -tt 65,65,65,65,65 -powlim -10,-10,-10,-2,-2 -
fogtunder
nagyúr
hol bányásztál eddig, ahol jelentősen kevesebb? a legtöbb poolon, amit néztem, 1% volt. illetve ha beállítod az auto-exchange opciót, az megint 0,2% a váltóra utalások és egyebek miatt.
nekem amúgy ennyit simán megér, hogy nem kell váltókon szarakodni a coinokkal, hanem abban kapom a végén, amiben szeretném.
-
fogtunder
nagyúr
-
L4mie
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Én most cryptopian tartom a zcl-t oda is bányászom már egy hónapja, de remélem, hogy bittrex forkoltat mert akkor egész egyszerű a művelet
na igen...dump előtt el kéne adni, mert a normál árfolyam valahol 0.013 körül volt az elmúlt egy hónapban és benne van az is, hogy érdemes fork előtt eladni mert nem ér annyit a forkolt pénz mint amennyi az árdiffi fork előtt és után. -
Slukkica
őstag
válasz
vizimento
üzenetére
Mindkettőt teszteltem és próbálgattam napokon keresztűl.
Előnye igen, hogy egyszerő használni, nem kell hdd sem ssd a rig-be. Egységes profilt is nagyon egyszerű beállítani. Nem kell a windowssal szívni.
Viszont én az előnyében meg is találtam a hátrányát is. Nem tudtam (találtam) kártyánként való állítgatást.
2 egyforma kártya nem egyformán reagál a beállításokra. Így külön kellett állítani őket, emiatt most vissza tettem a win-t.Nekem fontos a hómérséglet és a ventilátor sebessége (zaj) beállítása. Így most win10 64 bit 1709-es teljesít. Jobb lenn figyelmesztető felirattal

(#40901) szazbolha:
Nekem az Gigabyte rx560 olyan hogy mindegy milyen körülményeket teremtek neki nem lehet állítani a Core Voltage-et. Más kártya esetén OC és UV simán megy. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
alapvetően én is ezt csinálom, két oka van, ami miatt most átállítottam mindent CZL-re, hogy eddig stabil volt az árfolyama (legalábbis annyira, mint a piac), és a következő két hétben biztos menni fog még fel. random shitcoinokkal nem szoktam én se foglalkozni, de ebben most megláttam a fantáziát. aztán vagy bejön, vagy nem, max lett két gyengébb hetem, nem a világvége.
-
tisn
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
az ETH vs ZCL banyaszat eddig is a hataron billegett, hogy melyik eri meg (pl, a 20MH/s-es hynix ramos 1060-okkal eddig is ZCL-t banyasztam, mig a 24MH/s-es 1060-okkal ETH-t. Most a ZCL ugrott fel egy nagyon (95->160$), most egyertelmuen az eri meg. (aki biztonsagi jatekos, az automatan valtsa at ETH-ra, es akkor a novekmenybol es a biztonsagbol is reszesul) (miningpoolhub elonyei)
-
Dexar007
veterán
Ti tenyleg a holdra fogtok szallni? Nekem januar eleje ota minden gep eth-ra van allitva. Nem fogok ugrabugralni par szazalekert cserebe. Raadasul regisztraljak nyomi tozsdekre,hogy atvaltsam a shitcoinokat..aaah. Inkabb vegig eth, es kesz
-
fogtunder
nagyúr
ezen még én is gondolkodom, nem döntöttem el, van rá két hét, az biztos, hogy ez lenne a biztonsági játék. ugyanakkor ha a BTCP valami oknál fogva sikeres coin lesz, akkor meg hosszú távon lehet többet bukik az ember. de lehet az lesz, hogy 50-50 és akkor minimalizálom a bukási lehetőséget.
-
fogtunder
nagyúr
én egyelőre bent tartom a poolon, még várom a hivatalos infókat, mert lehet, hogy elég lesz bittrexre is kutalni és akkor is megkapod a BTCP-t utána.
azt nem tudom, meddig fog ez menni, mert ebben a tempóban hó végére már 500$ felett leszünk, ami teljesen szürreális, tuti lesz legalább egy korrekció közben. illetve én arra számítok, hogy a ZCL árfolyam a fork után gyorsan be fog szakadni, mert mindenki, aki csak a BTCP miatt vette, dumpolni fogja, ezért is akarom Bittrexen tartani, ha opció lesz, hogy gyorsan el lehessen trade-elni.
-
L4mie
veterán
srácok Zclassic forkhoz milyen walletet használtok?
szerintetek meddig megy az ára?

-
JackeL
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy Hiveos alatt a claymoreal nem lehet ETH-t bányászni?
Folyamatosan connection closed by peer üzenet van.
A rig vegyes GPUval van, lehet ez probléma?
Mást tud bányászni, de ugye most az ETH érné meg a legjobban... -
szazbolha
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Na... a valós adatokra én is kíváncsi vagyok.
Van nekem is pár RX 560-am. Jelenleg azt sem tudom eldönteni melyik 16 CU-s melyik 14CU-s.
Van erre progi? Mert a GPU-z mindet 1024 st-snek látja.Ha 4 AMD van a gépben, akkor lehet AB-vel állítani frekiket, ha 5 akkor az egyik rx 560-on semmivel sem lehet, mindegy melyik slotban van. Van még egy variáció, ha 5 AMD van a gépben és ebből csak kettő RX560, akkor 1 db HD 7xxx nem látszik. Minden más variáció ok, pl 5db HD 7xxx. vagy 2 db RX + 3 HD . Érthetetlen...
A dolgot tovább bonyolítja egy RX270.. Ha egyedül van a gépben akkor állitható a fesz. - szupeül belőttem 80W-ra. Ha berakok mellé 2. VGA-t ok, . Ha berakok mellé bármit 3-4-nek akkor már nem lehet feszt állítani. Paff.. Nyomja a 120W-ot.
Feladtam az 5 VGA-s AMD rendszereket (nem BTC alaplapokkal szereltek) és csak 4-et rakok egy gépbe. Ös káosz az egész. BlockChain driver + atimag pech és win10 1703. Biztos én bénázok, de amennyi munkaóra ráment azt 1 év alatt sem termelik ki.És egy kérdés. BTC-t hogy vagy hol tudnék eladni úgy hogy paypal-ra menjen a pénz.
A winminer jó volt ebből a szempontból, de mióta dőlt a piac legatyásodott és nem is értem ki az aki ott maradt bányászni 30-40%-al kevesebb profitért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Iqos cigaretta
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Szolid Gamer PC Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így már megoldódott!
nVidiánál ki voltam akadva, hogy nem írják a neten, melyik drivert használjam. Ja, mert mindegyikkel ugyanolyan jól megy. LOL, ilyenek AMDs fejjel elképzelhetetlenek voltak. Meg az is, hogy egy csúszkát huzigálva tuningolunk. Nevetségesen könnyű. AMD-nél tavaly nyár óta nem mennek ezek a programok, azóta írogatjuk a claymoreba az értékeket, pl az egyik vegyes, 5 kártyás rigem jelenlegi configja: