Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Szerintetek az miért lehet hogy iszonyatosan ugrál a hash érték az új Claymore-al? Pl. Eth egyik pillanatban 184 aztán van hogy 154 vagy 112 aztán megint 183. Nyilván mellette a keccak vagy a pascal értéke is arányosan kevesebb. Kimentem a géphez a sufniba és folyamatosan a táp is hol gyorsabban hol lassabban forog.
-
aleister
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Én adtam itt el az aprón RX 560-at. Visszaírtam az eredeti ROM-ot rá, de valamiért mégis hibásan ismerte fel az oprendaszer. Simán megoldotta volna az ATIpatcher, de a vevő úgy gondolta, hogy legariztatja. Szó nélkül cserélték neki az Alza-ban.
Mennyi ilyen tökéletesen működő vga keringhet a világban hibásnak bélyegezve...
-
-
demmer123
őstag
Volt mát itt olyan akinek a kártyája bányászás közben halt meg?Pl a ventilátorok elhasználódtak stb.
A bolt kicserélte zökkenő mentesen ?
Mert itt a komment azt bizonyítja hogy nem cserélik ki. [link]
Nem halt be az én kártyám meg semmi ilyesmi csak kíváncsi vagyok a témára.
-
Bathalsar
aktív tag
Az RX 570 tulajoktól kérdezném: ETH és PASC dual mining esetén hogyan alakulnak a Hash értékek? Külön-külön találtam adatok, de a kettőről együtt nem.
-
aleister
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Főleg az oroszok nem viccelnek az ilyennel. Egy kis kőfejtés Szibériában, és mire elröpül az a 20-30 év a tajgán, már azt sem tudják, hogy mire való egy pool.

(#40586) olle:
Ezzel a 2020-ra ígért 1 exaflop teljesítménnyel már lehet domborítani a wallet-et.
-
vizimento
senior tag
AMD kártyák esetén, ethash algónál mivel lehetne a leginkább csökkenteni a fogyasztást?
RX570-ek, van is egy stabil, jól hozó beállítás hozzá, de most nagyon határon van a gépek áramfelvétele a kismegszakítóval.
Lekapcsolni nyilván nem szívesen kapcsolnék le belőlük, de amíg megoldódik a ház megfelelő áramellátás kérdése, mit javasoltok, hogy fogjam vissza a fogyasztást?
Jelenleg 1150/2040/850mV beállítással 29MH/s mennek. -
aleister
veterán
-
Dexar007
veterán
válasz
Pioneer
üzenetére
Szia!
...
Az arert pedig meg 100 korbacsutes is jar ezen felül.Mar keso hiaba torlod..az FBI latta,hogy hirdettel. Most mar eleg ramenni a nevedre,es latni fogjuk a hardverapro hirdetesei kozott..es tovabbra is draga.

-Annyiert nem fogjak megvenni nyugi. De meg mi se,pedig jo csakany lenne.
-
Yany
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
És biztos vagy benne, hogy nem crossfire-ben mennek a kártyák, ugye? Ez szokott gondot okozni sokaknak. (nem tudom hogy kell ki/bekapcsolni, sosem volt 2 db radeonom még egyszerre

-
Zsírkrétamen
senior tag
Sziasztok!
Nicehash-en eddig egész jól bányásztam a Zcash-t, viszont gondoltam egyet, lefutattam minden benchmarkot (most bezzeg lefutott mind
) és a Decred hozott a legjobban. Majd ha elindítom, hogy ténylegesen bányássza is, akkor esne szét a kép, és megfagy az egész windows. Mi lehet a gond? Első sorban a kis tápra gondolok (650w még mindig 2db 290-re), viszont ha Zcash-t bányásztam akkor kártyánként 130-150w fogyasztás volt, így bőségesen elég volt a táp. Azért gondolok elsősorban a tápra, mert mikor egyesével lefutott a benchmark akkor semmi gondja, de ha együtt elindítom a 2 kártyát, már fagy. -
tisn
veterán
válasz
Slukkica
üzenetére
kozben megoldottam
jo ez a hiveos, nem is gondoltam, hogy ~25 ev utan meg ilyen jol emlexem a vi-ra
ott is jott a fagyas, nem latszik az elso kartya idonkent problema, most mar akkor riserre tippelek (ez a riser a masik rigben is vacakolt, de 4 kartyaval meg jol ment, ezert kapott egy eselyt. fura)
most 5 kartyaval megy a stabilitas teszt, remelem ez birni fogja
tetszik a hiveos, lehet eladom a 2 ssd-t es pendrivezok (csak az OC tunik nehezkesebbnek)
van szogedi olvtars, akinek van egy folosleges risere?
-
tisn
veterán
agyfaszt kapok
mar nem tudom mi lehet a gond, 70%-os power limittel, 90%-os vetnitvel, minden mas alapon, zcl-t turva 1 ora utan kifagyottaz alaplapi 2db 5V-os izeket kulon agrol kell taplalni?
(giga h110 d3a)
2 seasonic 620-as tap, egyik alaplap + ket 1060, masikon a negy db 1060 (pcie + sata)
(vagy az osszes risert az alaplapi taprol hajtsam, csak a vga pcie aram menjen a #2 taprol?)a 6 kartya vegre mar stabilan latszik, de egy ido utan kifagy
4 kartyaval napokig ment gond nelkulkinomban mar letoltottem a hiveos-t, kiirtam usb-re, berakom a boot sorrendbe elsonek, erre tovabbra is a w10 bootol
faszom kivan
-
melkah
tag
Biostar btc+ lapban hibatlanul mukodik 8db nvidia kartyam, a mostani helyzetben azonban nehez talalni ilyen lapot. Ha vasarlok egy olyan lapot amin van 6db pci-e + 2db m.2 pci-e es erre akasztok ra 8db vga-t, akkor futhatok bele barmibe amiert nem fog mukodni a 8db vga egy olyan lapban ami nem "miner bios"-al fut hanem sima mezei alaplap ?
-
Raggie
őstag
Szervusztok, Claymore/Ethermine kérdés.
Fiji kártyán aktuálisan melyik a jobb?(csak ETH-t kaparok) Van egyáltalán jelentős különbség?Előre is köszi a válaszokat!

-
Eclips21
őstag
Valaki csakanyozik coil whine-os 580al? Lenne egy elado garancialais amit megvennek de felek tole igy.
-
Van már esetleg megoldás ETC bányászásra 3GB-s kártyákon?
-
lafaty80
addikt
Csak egy gyors kérdés, még pelyhes bajszú vagyok ebben a váltó világban.
A váltóknál mindig ekkora difi volt az tényleges árfolyam és a váltó árfolyam között? -
Úgy tűnik ez 800 ETH/USD stabilizálódot.
-
Mosqu!to
addikt
Srácok, kijött az új claymore v11, ajánlott mindenkinek feldobni, nálam 4-5% gyorsulást hozott simple miningen, azonban másik fontos újítás, hogy elvileg dualon nem csökken az eth hashrate, és csökkent a fee 2-ről 1,5%-ra.
Itt jön a kérdés: mit ajánlotok második coinnak Rx570eknél eth mellé, és ennek hol érdemes walletet nyitni?
-
Yany
addikt
Szívesen.

Közben gyűlik a Harvester 2-es: 2db 20-as ventim, 2db 8-pin-es splitterem, és 2db EVGA 1070Ti kártyám megérkezett. Holnap megyek a többiért, talán az ssd még nem lesz meg. Újabb cikk érik a blogomon.

ps.: Proshopnál igen korrekt emberek dolgozhatnak, ha olyan körülmények között sem mondták vissza a 3 héttel ezelőtti megrendelésem, hogy azóta minden másfélszer drágábban is eladható lenne. Most találjon az ember 500 euróért 1070 Ti kártyát. Szóval
nekik! -
gbela
senior tag
Köszi a merest!
És igazatok van, kevertem akkor a két "alternativ" minert, tudom, h mindkettőt próbáltam, de mindkettőt elvetettem. Másik volt akkor a csalós értékek miatt, ez pedig amit később írt egy kolléga, a különböző, látszólag felesleges portnyitások miatt. De mégegyszer átböngészem a forumát ezzel kapcsolatban, ha ártalmatlan akkor átállok ewbf-ről.
Mégegyszer thanks és Yany-nak is! -
Enter65
senior tag
válasz
ThreadReptil
üzenetére
Ezt most neeem ertem, bocsi?

Esetleg mas pozitiv hozzaszolas maga a temahoz? -
-
Iginotus
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Egy közepes multinál be rakja a sarokba mobil nettel, akkor nem lesz gond... már ha az internet is kölcsönzött az necces...
-
AAntii
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ló***t, rekreációs célt szolgál, munka után letol mindenki egy-egy pubg kört és addig csak azért járnak a kártyák, hogy belemelegedjenek

-
tisn
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
kiserleti futes

-
SirRasor
addikt
Munkahelyi bányászatról mi a véleményetek? Nagyon necces? Vagy konkrétan tiltja valami törvény?
-
V!ck
senior tag
Írtam neki előzőleg, hogy szerintem is keveri a bminer-rel, de (#40505) fogtunder is kiváncsi volt ha jól vettem ki a szavaiból, ezért leellenőriztem és csináltam nektek egy mérést. Ennyi csak a sztori

Úgy fest, valóban jobban kapál, mint az EWBF. (Bár a hashrate-ekből eddig is látszott számomra) -
-
Dictator^
veterán
DSTM minernél Power Consumptiont lehetséges kiíratni ?
A batch fileban lévő json-rpc-ből elvileg kéne power usage adatot néznie, de nem írja, illetve nem látom..?
Most tesztelem csak EWBF után, szóval ne kövezzetek ha valamit benéztem
(#40508) cyberwarfare: lehetséges, hogy egyből törölte..
-
Avicularia
veterán
-
V!ck
senior tag
Mivel vegyes a rigem, elég sűrűn váltakoznak az algok, akár kártyánként is, szóval jelen pillanatban össze-vissza értékeket látok nicehashen. Most kilőttem mindent, csak az equihash maradt, egy fél órát hagyom az összes karira, és megnézem a statot, hogy mit dob, ha így esetleg megfelelő
egy kicsit amúgy én is kételkedem, de csalást nem erre írtak hanem a bminer-re ha jól tudom -
tisn
veterán
szokasos szopas a 2. riggel
4 karival tok jo stabilan ment
ma megjott a ket utolso 1060
berakom egyesevel, latszik mind a 6 csont nelkul, de fel ora banyaszas utan elkezd fagyni
utana mar 5 percenkent
kiszedem a riser vegeket a pcie-kbol, egyenkent dugdosom
4-ig jol megy
az 5. (egyik uj, nem akar drivert felrakni)berakom a 6.-at, az jo, de az 5. eltunik nyomtalanul es azota se jott vissza
riser lehet vagy csak a szokasos szopok mindennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- GAMER PC: Ryzen 7 1800X /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 500GB SSD
- GAMER PC: Ryzen 7 5700 /// 16GB DDR4 /// RX 6700 XT /// 512GB SSD
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3070 /// 512GB SSD
- HP Z2 Mini G9 Core i7-14700K 32GB DDR5 RAM 1TB SSD-NVidia Quadro T1000 8GB HP Gar
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 3060 Ti /// 256GB SSD + 1TB HDD
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és a Decred hozott a legjobban. Majd ha elindítom, hogy ténylegesen bányássza is, akkor esne szét a kép, és megfagy az egész windows. Mi lehet a gond? Első sorban a kis tápra gondolok (650w még mindig 2db 290-re), viszont ha Zcash-t bányásztam akkor kártyánként 130-150w fogyasztás volt, így bőségesen elég volt a táp. Azért gondolok elsősorban a tápra, mert mikor egyesével lefutott a benchmark akkor semmi gondja, de ha együtt elindítom a 2 kártyát, már fagy.