Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Tenken #3534 üzenetére

Tetszik ez a megélhetési bányászat megfogalmazás. :C
    Én is ezt csináltam a dogival: kis szeletekben multipool->cryptsy-autosell(Highest)->BTC

De én ezt nem hülyeségnek mondanám, hanem óvatosságnak.

Persze. Ha most lennénk ott, hogy indul az LTC, akkor ez baromság lenne, mert később jó eséllyel a többszörösét érné majd a most még könnyen kitermelt mennyiség. De ma már annyi alter koin van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Szerintem ezt mi sohasem tudhatjuk már, hogy mi lesz az ilyenek sorsa a rövid kezdeti szárnyalásuk után. Lehet, hogy két hét múlva már a kutyát sem érdekli, hogy mi van a kutyapénzzel és nem meggazdagszol, ha ülsz a coin-okon, hanem egyszerűen kidobhatod őket az éterbe. Most viszont az autosell is bizonyosan jövedelmezőbb rövidtávon, mint bármely másik coin esetén (legalább is még ideig-óráig).

De amúgy én is leállítottam már az autosell-t és termelem még addig, míg le nem süpped a coinwares listán. Akkor visszaállok WDC-re, a többi dogi pedig megvárja mi lesz hetek-hónapok múlva.
    Így biztos megkaptam azt a BTC mennyiséget, amit a dogi helyett WDC-t bányászva kaptam volna (nem para, ha bedől az egész), de azért marad is, ha esetleg felszökik az árfolyama (kevésbé szívom majd a fogam, mint ha mindet azonnal eladtam volna).

(#3544) Geller_1972

Ha mindenki így gondolkozik, akkor semmi.
    Ha előtúrnánk magunkból egy kis magyarságot, és Ph-sságot, hogy összefogjunk innen mind, akkor annyit nyernénk, hogy itt van az anyanyelvünket beszélő üzemeltető, aki szóba áll velünk, ha baj van, és ha ő biztosítani tudja, hogy stabil a kapcsolata a külföldre is, akkor nekünk már csak a belföldi internetelérésünk minőségével is elég foglalkoznunk (itt felém vidéki szolgáltatónál néha meglassul külföld, bár ez inkább tavaly volt jellemző, de előre félek a karácsonyi szezontól, mert akkor szokott baj lenni).

Új hozzászólás Aktív témák