Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tetszik ez a megélhetési bányászat megfogalmazás.

Én is ezt csináltam a dogival: kis szeletekben multipool->cryptsy-autosell(Highest)->BTCDe én ezt nem hülyeségnek mondanám, hanem óvatosságnak.
Persze. Ha most lennénk ott, hogy indul az LTC, akkor ez baromság lenne, mert később jó eséllyel a többszörösét érné majd a most még könnyen kitermelt mennyiség. De ma már annyi alter koin van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Szerintem ezt mi sohasem tudhatjuk már, hogy mi lesz az ilyenek sorsa a rövid kezdeti szárnyalásuk után. Lehet, hogy két hét múlva már a kutyát sem érdekli, hogy mi van a kutyapénzzel és nem meggazdagszol, ha ülsz a coin-okon, hanem egyszerűen kidobhatod őket az éterbe. Most viszont az autosell is bizonyosan jövedelmezőbb rövidtávon, mint bármely másik coin esetén (legalább is még ideig-óráig).
De amúgy én is leállítottam már az autosell-t és termelem még addig, míg le nem süpped a coinwares listán. Akkor visszaállok WDC-re, a többi dogi pedig megvárja mi lesz hetek-hónapok múlva.
Így biztos megkaptam azt a BTC mennyiséget, amit a dogi helyett WDC-t bányászva kaptam volna (nem para, ha bedől az egész), de azért marad is, ha esetleg felszökik az árfolyama (kevésbé szívom majd a fogam, mint ha mindet azonnal eladtam volna).(#3544) Geller_1972
Ha mindenki így gondolkozik, akkor semmi.
Ha előtúrnánk magunkból egy kis magyarságot, és Ph-sságot, hogy összefogjunk innen mind, akkor annyit nyernénk, hogy itt van az anyanyelvünket beszélő üzemeltető, aki szóba áll velünk, ha baj van, és ha ő biztosítani tudja, hogy stabil a kapcsolata a külföldre is, akkor nekünk már csak a belföldi internetelérésünk minőségével is elég foglalkoznunk (itt felém vidéki szolgáltatónál néha meglassul külföld, bár ez inkább tavaly volt jellemző, de előre félek a karácsonyi szezontól, mert akkor szokott baj lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest