- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekete.puma
tag
válasz
cami][us #102806 üzenetére
Legalább nem bagatellizálod el...
Pl
A Microsoft csütörtökön bejelentette, hogy - közel egy éves csúszás után - elkezdte a Felidézés nevű kémfunkciója leküldését az Insider programjában résztvevő Windows 11-ekre. [link]
Ott szóvá teszi az ember szinte kinevetnek, hogy nálad létezik már, vagy nincs rá mód a kikapcsolására? -
-
Freeman007
senior tag
válasz
cami][us #99503 üzenetére
Pontosan, hogy kellene kinéznie az xbindkeysrc fájlnak?
A példában ilyet írnak:
# mouse button 9 sends Control + PageUp
"xvkbd -xsendevent -text '\C\[Page_Up]'"
b:9
( [link])Amennyiban azt szeretném, hogy a mouse 2es gombra a shift+mouse 1 gomb parancsot hajtsa végre akkor:
# mouse button 2 sends Shift + mouse button 1
"xvkbd -xsendevent -text 'Shift + mouse button 1'"
b:2lenne a helyes parancs? (a 2.sorban nem vagyok biztos)
-
Remus389
veterán
válasz
cami][us #99474 üzenetére
"Jó régi konfig."
Öt éve mint a főnixmadár kelt újra életre.
Igaz a képek se maiak, de most is ugyanígy néz ki, otthoni gép volt.
Veterán gép lesz, remélem még 2040-ben is fog működni, akkor már persze Linux-szal. -
válasz
cami][us #99432 üzenetére
Szrintem gugliék a NR.1 az adathalászatban, megosztva a dobogó 1. helyét a FB.-al.
Aztán jöhet megosztva az Apple és a Microsoft és a sort kilométer hosszan lehet folytatni.Amúgy offot félretéve, én kimondottan örülök hogy linuxosították is az Edget mert azon kívül hogy minden frissülésénél okosabb akar lenni mint én,
baromi gyors, a szinkronja szerintem a létező legjobban megcsinált és nekem bejött.
Operázok is mellete, most lehet elkezdeni az Operát is adathalászat szempontjából fikázni engem meg nyíltan lehülyézni mivel kínai a tulajdonos.Akiknek egyik se gyerebe azok Mozillázzanak, nekem meg az nem jön be.
Kb. mióta pc-zek az 20+év, minden évben megpróbálom használni, aztán ez gyorsan lecseng.Valamint akinek Droidos telója van és nem custom romos+root+ezerféle hack hanem natúr google az egy szót se szóljon :
Akik itt a legfeltűnőbben kakaskodnak az Microsoft/Edge témában meg az adatszopkodás miatt, legyenekszívesek leírni mit használnak okoseszközként.
Ha natúr Android, benne a playstore, automatikus frissítések, playservices (ez mindent mindennel összeköt és nincs olyan jog egy telefonon ami neki ne lenne meg), G-account, Yt, Maps, Waze, stb. stb. előzmények, netántán még gyári Xiaomi az alany, akkor jobb ha csendben maradnak.Almás vonalon nem tudok nyilatkozni mert életemben nem volt, ott csak amiket olvastam azt tudom de az is bőven elég.
-
-
King Unique
titán
válasz
cami][us #47264 üzenetére
Ezt, hogyan kell érteni, adatpartícióként mért ne lehetne használni Linux alatt egy NTFS-re formázott SSD-t? Persze nem sok értelme van és nagy luxus ilyen célra...igaz nálam is külső USB-s házban van egy, de én eleve OS-t futtatok róla.
(#47265) ubyegon2: azért azt a több 100 TB írást, amit a legtöbb SSD kibír, pár töredezettségmentesítés biztos nem fogja feszegetni.
Mondjuk ezeknél eleve felesleges is és aszem a Windows is "letiltja" rajtuk.
-
-
IstvánLászló
őstag
válasz
cami][us #40948 üzenetére
Igen igazatok van.
A fontos adatokat mindig illik lementeni hogy minden rendben legyen és ezután érdemes particionálni a vinyot.
Nem kötekedni akarok én sem csak számomra fura az egész, segítségül mondanám ténylegesen.
A Kürt igen képes adatokat visszanyerni, de komoly összegbe is kerül biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest