- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Androidnak annyi köze van csak a Linuxhoz, hogy fut alatta egy Linux kernel, benne a telefon hardveréhez kellő dolgokkal. Terminál is csak akkor van androidon, ha töltesz le a marketből egyet. Az android egy tucat termék, kezeld az szerint.
Egyébként valszeg n+1 x86 kompatibilis oprendszer van, mint hogy Linuxból is van pár száz, szóval gugli.
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
mzx
senior tag
Nem tudom, megfelelő topicba írok-e. Teljesen általános jellegű kérdés:
PC-re léteznek más oprendszerek is a linuxon és windows-on kívül? Annyit tudok, h hackelt mac-et is lehet. Ezen kívül (pláne ami nem hackelt)?(NEM emulátorokra v hasonlókra gondolok, mint pl Android "emu", c64 emu, stb)
-
BoB
veterán
válasz
CPT.Pirk #22891 üzenetére
Mivel játéra fenntartok egy win 7-et, ezért nem szoktam Arch-on próbálgatni, nyílt ATI driver tökéletesen jó. Úgy adódott, hogy a wargame - airland battle sajnos nem megy nálam windowson.
Ezért felraktam linux-ra is a steam-et, letöltés elindít, és meglepő módon nagyon jól megy a nyílt driverrel! Pedig már kezdtem gondolkozni hogy felteszem a zártat. Elég jól dolgoztak mostanában rajta úgy tűnik, mert amikor legutóbb néztem nagyon lassú volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A preload okozott érezhető javulást? Sokáig próbáltam régebben Ubuntun, meg Debianon is, de még egyszer sem tapasztaltam gyorsulást tőle, pedig tekniakilag lehetne.
bob.zxr: az volt itt a gond, hogy mire xorg 1.14 kijött, még mindig nem volt hivatalos AMD driver, ami támogatná, de az 1.12-es xorgról már kellett volna lépni, mert biztonsági hibákat találtak benne.
_Dumber_: Itt éppen tearing gondja van 2D téren a HD4000-es laposnak, ahogy olvasom 1.12-es xorg bug. Amúgy én magamnak AMD-s cuccot vennék.
-
bitmad
aktív tag
Erre valaki tud válaszolni?
Vagyis hogy miért fagy le a Linux Mint 16 Cinnamon verziója a livedvd betöltése után pár perccel?
A Mate viszont gond nélkül megy. -
_Dumber_
őstag
Most akarom frissíteni a laposomat (kidobom a régit).. és egyik szempont, hogy fusson a Linux probléma nélkül.
Ugye ezek a gépek 3 videokarival érhetők el: Intel, AMD, Nvidia..Látom, hogy a legjobb választás az Intel
.. már ha nem a SteamOS megyen rá
Vagy rosszul gondolom?
-
BoB
veterán
válasz
CPT.Pirk #22881 üzenetére
Pár nappal ezelőtt írtam a nagy linux topikban hogy az AMD kiadta a 13.12-es stabil drivert.
Számomra a gond nem az, hogy újabb verziót igényel az xorg-ból mint 1.12 (hát hol élünk mi? ez a 21. század!
), hanem hogy még mindig nem támogatja a legújabb, 1.14-es verziót emiatt nem is tudom használni. (nem downgradelek ez miatt)
-
Nowhereman
őstag
válasz
CPT.Pirk #22873 üzenetére
Na jó, az hogy mennyi a memóriafogyasztás még az is meghatározza, mi mindent szaladtatsz alatta, meg milyenbeállításokkal. Egy-egy nyamvadt applet több megabájttal dobbja meg a fogyasztást. Egy kis preload, meg hasonlók gyönyörűen megdobbják. A MINT menű Mate-hoz 30MB, (gnomejellegű meg 7MB!). A MATE-mat is le tudnám faragni 350MB-ig, mégse teszem, mert hát kényelmes vagyok, szeretem a preloadot, meg látni a sok hülye kis alppletet. Magam részéről megmosolygom az ilyet, és legfeljebb arra gondolok: hogy ha tudná, hogy a Bodhiban mi mindent kell bekapcsolni ehhez a 200MB-os alapszinthez...
No mindegy ezt nem is neked szólna, hanem a sok Lubuntu huszárnak. És azzal a ténnyel egyet is értünk, hogy a debian az ubival ellentétben nem érez ellenállhatatlan késztetést arra, hogy rátelepedjen az erőforrásokra, inkább ahogy jó oprendszerhez illik, hatékonyan menedzseli azt. -
sonar
addikt
Hi,
Szokott valaki linux alatt képeket szerkeszgetni komolyabban?
Mielőtt mindenki rávágná, hogy Gimp, az fent van használom is. Csak a RAW kezelése vhogy nem az igazi.
Most felraktam az ufraw-ot, amivel per pill meg vagyok elégedve.
Érdekelne, hogy van-e vki aki szintén szokott RAW-okkal dolgozni és mit használ.üdv: sonar
-
Mindkettő
A MATE gnome2 fork (gnome2 van a 10.04-ben), a Cinnamon gnome3 fork. Noha 5 évig biztosan támogatva lesz a MATE, azt gyanítom, hogy utána a Mintesek választani fognak, melyiket fejlesztik tovább és az inkább a Cinnamon lesz. De ez csak spekuláció, semmi több.
MATE:
Cinnamon:
-
fjani, mqm: Linux Mint 13-at ajánlok mindkettőtöknek, gyakorlatilag mind a MATE, mind a Cinnamon megfelel az igényeiteknek. mqm, MSO helyett LibreOffice, de teljes, 100%-os kompatibilitást ne várj.
-
fjani
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy régebbi gépre szeretnék linuxot telepíteni.
A gép paraméterei : Amd x2 250, 4gb ddr3, Asrock N68- gs3 ucc sata II vinyó, videokártya az alaplapi nvidia.
Az ubuntu 10.04 lts futott rajta probléma nélkül és raknánk rá egy frisset. Ha lehet lts verzió legyen az új ubuntut még a megjelenésekor kipróbáltuk de akkor még sok gond volt vele.
Ami a lényeg hogy gyors és stabil legyen, hogy viszonylag kevés tudással gond nélkül tudjuk kezelni telepíteni stb. A gép csak otthoni célra lenne használva (netezés, filmnézés, néha egy-egy cd vagy dvd írás).
Nem kell semmi csicsa, hókuszpókusz, csak atomstabil gyors működés, és lehetőleg hosszútávú támogatás. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Még sosem használtam linuxot. Ezt jobb ha az elején le is tisztázzuk.
Lenne itthon egy laptopom, amolyan irodai funkciókat betöltő darab. (Office,youtube,internet..stb...stb..)
Melyik Linuxot tudjátok ajánlani nekem ami ezekre a dolgokra elegendő + tud magyarul?!
Jó lenne ha felhasználó barát felülettel rendelkezne valamint ha nem igényelne nagy erőforrást az üzemeltetése mivel nem egy mai darab a laptop. (1.8 dual pocok, 2gb ram a többire most nem emléxem..)
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdvözlettel,
P.U.i.:
Van olyan linux alkalmazás ami ki váltja az Office-t? (persze ingyenes)
Valamint ha tudtok a fenti feltételeknek megfelelő Linux-ot ,akkor esetleg egy linket megköszönnék ahonnan le tudnám szedni a drágát. -
bitmad
aktív tag
Sziasztok!
Előre leírom, hogy nem értek a linuxhoz, de kezdésnek a Mintet ajánlották.
A problémám:Nálam a Petra Cinnamon 32 és 64 bites verziója a live cd betöltése után rövid idővel teljesen lefagy a rendszer, csak a reset segít.
Tehát amikor betöltött még jól használható, csak utána bármit csinálok, 1-2 perc után csontra fagy.
A Petra Mate 32 bites verziója működik rendesen a live cd-ről. (a 64 bitest nem próbáltam)
A Cinnamon-t akarnám telepíteni a Win7 mellé, de így nem lehet.
Amikor visszaszámol a boot elején akkor nem tudok belépni a menübe se, talán a vezetéknélküli billentyűzetet nem ismeri fel.
Az MD5 azonosító minden verziónál rendben van.
A konfig röviden: I7 2600k, 16Gb ram, GTX 590, Asus Xonar DX, Avermedia TV tuner kártya (ez nem tudom számít-e)
Mi lehet a baj? -
southernsun
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e?!
Logitech Harmony 650 távirányítómat szeretném rábírni arra, hogy a Linux rendszerem hangerő szabályzását, altatásba helyezését, ébresztését, elvégezze, altatás és a hangerő szabályzása megy, de az ébresztés nem. XBMC irányítására nem kell a táv, külön Média Player-t használok, az is hibátlanul működik. HP MCE infra vevő-n keresztül kapcsolódik a géphez. Windows alatt az ébresztés is működik, ebből tán következik, hogy nem rossz alaplap beállításról van szó.
Van vki-nek ötlete hogyan oldható meg a problem?
Linux Mint 16/64 Cinnamon a rendszer. Infó még, hogy egérrel és billentyűzettel sem ébreszthető a rendszer, csak és kizárólag a gép bekapcsoló gombjával. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
No most megtudtam nézni a memória fogyasztásokt 64 bites Debian7 alatt is egy i5-ös gépen.
Gnome3: 260MB, Gnome Classic: 195MB.
LógaGéza: reméljük ígymarad!
-
angyalpc2
aktív tag
Sziasztok
Úgy adódott hogy linuxot kellene használni a gépemen, de! usb-ről (esetleg Live Cd ha nincs más megoldás)
Ott tartok hogy a hajam tépem:
Jó pár linuxot leszedtem
ubuntu 12.04, 13.04
sikerült USB -re is megcsinálni és csináltam live CD-set is...el is indul a bootolás foylamata...majd meg áll és ennyi a kép átvált valami zsizsikre teli lesz a képernyő szines pöttyökel és ennyi
ok kikapcsolatam az ACPI= OFF-ra úgy legalább live CD-ről bebútol ...végül is menne is de ez így nekem nem fasza...(nah meg nem is tetszik)Nos azóta próbálkoztam OpenSuse linuxal, Slax, puppy linux, lubuntu
mind ezt dobja, sőt ezeknél még az ACPi off se segít.
vagy lefagy vagy dobja ezt a színes pöttyös képet.PC: core 2 E8600 4 gb ram, nvidia GT240 asus G31 alaplap..alaplapi VGA letiltva
egyszerűen ez egy vicc.
Egyszerűen meg őrülök, mindenhol azt olvasom rakd a pendrájvra, dugd be indísd a bootot és működik...ilyen egyszerű...
hát nem működik, de hogy egyik se.Please help
-
LógaGéza
veterán
válasz
CPT.Pirk #22858 üzenetére
Meglepően jól megy eddig. Rádugtam az előbb HDMI kábellel a TV-re a tiszta telepitést (csak a kernel lett cserélve), egyből felismerte, és kiadta rá a képet megfelelő képearányban, hangkimenetet kellett átváltani, és ment a hang is
Igazából mitől kellene félnem?
Debian 7-nél dmesg-ben láttam, hogy hiányzott egy radeon bin (fennvolt a linux-firmware és a linux-firmware-nonfree is), mikor meg bemásoltam neki, akkor folyamatosan hibákat dobott. Ráadásul miután betöltött, és kiléptem volna karakteres módba (pont nem jut eszembe a neve), akkor szépen lassan elfehéredett a kép. Ugyanez volt kikapcsolásnál is.
-
LógaGéza
veterán
Na szóval eddig Linux Mint Cinnamon lett, 3.13-rc5 kernellel, ugyanis elvileg ettől megy kernelből a HDMI Audio Radeonokon, és alapból aktiválva van a power managment.
VDPAU-t hogyan tudom ellenőrizni, hogy működik-e? Milyen lejátszóval tudom kihasználni?
-
khorvat
senior tag
Egyelőre sikeresnek mondható a külső USB Wifiről frissítés, visszatért a belső wifi-m és működik a touchpad is! Mostmár csak annyi kellene, hogy a bejelentkezési képernyőn legyen az LCD háttérfény aktív, mások így csak felvilágosítás után tudják használni. Bár ha azt nézem van egy erős védelem a jelszavason túl, laikus kb azt hiszin nem indult el semmi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LógaGéza #22850 üzenetére
3: A nyílt driver megy alapból, neked az energiagazdálkodását kell engedélyezned. A cikkemben van egy link a phoronixra, ez kell onnan: radeon.dpm=1
2: Ami neked kell a friss kernelhez, az pedig a Debian backports. [link] Az instructions alatt írják, hogy hogyan kell használni. Ha jól nézem, a 3.11-es kernelnél tartanak jelenleg, ami teljesen normális, a 3.12 még nem került ki mindenfelé.
1: passz, szerintem ha gui-n kijelentkezel, akkor választhatsz az indítható módok közül.
4: nem igazán.
F34R: a testinges Debiant nem javaslom napi használatra, ha rendszeresen frissíted, hamar meg fog borulni. Ezért van a backports a testing / unstabil helyett.
-
LógaGéza
veterán
Na megy fel végül a Debian 7.2. ElementaryOS frissités után állandóan csatlakozni akart vezetékes hálózathoz, majd kidobta, hogy kapcsolat bontva - közben a környékén se volt UTP kábel. Chrome Stable nem ment fel rá, repóhibát csinált csak... Ennyi épp elég volt most
Mivel ez a első netbookos telepitésem, azért lenne pár kérdésem:
1.: Netinstallos Mini.iso-vel telepitem, és itt ugyebár Gnome3 az alap, és ha jól látom van benne Gnome Classic is. Ha át akarom állitani, akkor elég egy gnome-shell --mode=classic --replace, vagy más a megoldás?
2.: Csak ragaszkodom a 3.12 kernelhez, de neten csak complie guideokat találtam hozzá, precomplied cuccot találok hozzá? Ha igen, merre?
3.: AMD-t sose használtam még Linuxon, ha elég nekem a nyilt driver, azt hogy tudom aktiválni? Meg olvastam CPT.Pirk cikkjében, hogy aktiválni kellene valamit, mi lenne az? VDPAU nagyon jól jönne, ha menne.
4.: Netbookra kellene még valamit teleppitenem? A telepitőben a Laptop-ot is kiválasztottam, mint telepitendő szoftver, ezen kivül kell még valami?
Köszönöm a segitséget!
-
F34R
nagyúr
de van am. kammer adatokat ad vissza egy windows 7 alaphangon eszik 900-1,2 giga kozott ugy hogy semmi bongeszde nem megy. (szolgaltatasok szamatol. virusito tipusan keresztul minden befolyasolja)
Ubuntu 500 mega korul kezdodik es ha olyanja van akkor 1,5gb vagy tobbe is beleharap.
Nalam semmilyen DE nincs felrakva, firefoxal 2 tabbal megall 500-700 meganal.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lionhearted #22846 üzenetére
x86, mert egy P4-ről van szó. A TOP az milyen cache-t mér bele?
-
válasz
CPT.Pirk #22823 üzenetére
Ezt az Ubuntun is tudja a Classic Gnome, kb 140-145MB rammal. Gondolom azért debianon kevesebb a "szolgáltatás". De azt nem írtad, hogy a 64bites, vagy a 32 bites debian tudja-e ezt. 64biten tényleg durva lenne.
Vboxban sem láttam még 700-800 megát, lehet az már cache-sel együtt volt. (Mintha írta is volna, hogy TOP-pal mérte) -
-
khorvat
senior tag
Érdekesen alakulnak az első komolyabb lépések egy használható, szerethető linux kiválasztásának útján.
Egy Acer laptopon kisérletezgetek, ami nagyon komoly meglepetés volt, hogy egy Ubuntu 13.10-et konkrétan ZSEBLÁMPÁVAL !!! sikerült csak feltelepítenem!!!!
Erre is félig véletlen jöttem rá, mikor sötétebb szobában kerestem a laptopon a wifi kapcsolóját, és a zseblámpa fénye a laptop kijelzőjén ubuntu feliratot jelenített meg!
Ez a linux telepítő kikapcsolta az LCD háttérfényét, szerencsére mikor kész lett a telepítés az oprendszer indulása után lett újra kép!
A kinézete és a kezelőfelület gombjainak elhelyezése nem nagyon esett kézre win után, ezért neki ugrottam egy kubuntunak is! Természetesen ezt is zseblámpával telepítettem
Első körben minden működött, csak a logon képernyőhöz kellett mindig lámpázás, de mostmár tudom elég vakon gépelni a jelszót, és enter után ha belépek jön a kép is!
1-2 napig ismerkedtem a környezettel ez már jobban kézre áll! Közben szedegetett le frissítéseket, nagyon lassú net áll most rendelkezésemre, de csordogáltak! Mígnem kért egy újraindítást, ami után az fogadott, hogy a touchpad nem megy nem is érzékeli, hogy létezik, miközben előtt ehasználtam. Szintén ez a helyzet a belső wifivel is nem vesz róla tudomást előtte ezzel jöttek a frissítések!
Ergo ezzel a két dolog kiütésével egy átlag usert ki is ütne a nyeregből a kubuntu!
Itt szerencsére van külső egér touchpad kiváltva, és van egy usb-s külső wifi is! Most próbálok frissítéseket leszedegetni, hátha vmi visszaadja a touchpadom és a wifim!
Ha nem így lesz szerintem pár évre újra fiókba kerül a linuxal barátkozás és marad a windows használat, ott azért ilyen kizárásokba nem volt részem!! -
ooszi
senior tag
A válasz megfelelő, igen szervernek szántam, az ssd meg egy régi gépből maradt rám, eladni olcsón nem akarom, ezért gondoltam hogy felhasználom.
A feladata, letölteni, adatokat tárolni, és más eszközökön megnyitni, PL. WinFos HTPC, Androis teló, tablet, laptop.Mint analfabéta mire gondolsz pontosan: """elég egy GUI nélküli debian is""""
-
ooszi
senior tag
Olvasgatom a fórumot, ez a rendszer kezdésnek:
Linux Mint 16 "Petra" - Cinnamon (64-bit)
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
Szeretném felrakni a gépemre a Linuxot, csak nem tudom hogy hogy kezdjek neki.
Pontosan melyiket ajánljátok. Szeretnék WebServert is futtatni, és FTP klienst is.
A gép adatai:
Lian-Li V350B / Asus M4A88TD-M EVO/USB3 / AMD Athlon II X2 245e / Arctic Alpine 64 Plus / Kingston HyperX 3K SSD 120GB - Samsung HD753LJ / 2*2 GB DDR3 1600MHZ
A 120Gb os SSD re kerülne a rendszer, a Samu 750gb lenne a torrent, hamarosan jönnek a terrás vinyók, azok lennének a tárolók.
Tudtok nekem segíteni? -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #22827 üzenetére
Ha olyan a disztró, hogy vannak nem stabil kiadásai is, akkor az azokban bevezetett (felhasználókkal ingyen béta teszteltetett) újdonságokat elérhetővé szokták tenni a disztró régebbi verzióját használóknak is, ez a visszaportolás.
Így pl. xy program új verziójára frissítés nem igényli a kernel és egyéb fontos dolgok cseréjét, vagy pl. a régebbi disztró kiadáshoz elérhető újabb kernel, ami egyébként csak a kevésbé stabil kiadásban lenne.Szerencsére csak a disztrók egy része alkalmaz ilyen kiadási modellt.
EarL 007: de az nem sok mindent variál ram használat terén.
bob.zxr: érdekes kérdés. Semmilyen előrelépést nem tapasztaltam a Gnome2-höz képest, sőt inkább visszafelé fejlődtek a 3-ban, így ha a 2-es elment 150MB ram használat mellett, reálisnak látom a 3-as 128MB-s fogyasztását.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #22817 üzenetére
Két hónapja használom (egyedüli os a gépen) és simán hozza a manjaro szintjét (az kb egy hónapig volt használatban). Soha semmilyen program nem ragadt be (feladatkezelőt nem kell használni), nem lépett ki, sleepből mindig hibátlanul ébred, nincs gond a video teering-gel (az egyetlen manjaro gondom).
(#22818) LógaGéza
OS-t értem, nem mondtam semmit
VGA-ról nem tudok nyilatkozni, nekem csak az van ami az i3-ban (hd2500). Az meg tökéletesen megy. -
LógaGéza
veterán
Elég ingatag a Wifi, ráadásul teljesen zárt és lassú, az is csoda ha megy a Skype hanghivás... Kétlem, hogy akár egy SSH-t is át tudok erőltetni rajta.
Mennyire használják ezek a disztrók a grafikai kártya gyorsitását? Ez lenne az előnye a Brazos platformnak az Atommal szemben...
CPT.Pirk
Maradnék a nyilton, szerintem nem tud többet egyáltalán a zárt - már amennyire kell egy ilyen géphez - HDMI kimenet gondolom megy, és kb ennyi ami kell, játék, ilyesmi nem lesz rajta.
-
LógaGéza
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Claude Leon #22800 üzenetére
Ááá dehogy, alapból a classic felület alig tartalmaz valamit. Amit láttál a képen, azt azért ki tudtam belőle hozni de nem örökölte a Gnome2 viszonylagos beállíthatóságát, olyan túl sok azért abban sem volt.
-
válasz
gergobaby #22768 üzenetére
WIN- ről LINUX- ra áttérőknek:
Nemrég vágtam bele a Win7 lecserélésébe és pár disztrot kipróbáltam, a MINT 13-at is. A végső választás a MINT 16 Petra 64 bit lett, mert a Cinnamon 2.0- val sokkal jobb lett a MINT. Én is torrentezek rajta, seedelem az ntfs particiórón lévő adatokat, emiatt nem volt egyszerű kezdő linuxosként az áttérés. Pár hét elteltével már olyan, mint ha Win7- et használnék, persze csak kinézetre:
és a kezelés könnyűségére gondolok. Ez az első disztróm, amiben még nem használtam a terminalt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged