- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Günter
újonc
Szia, és üdv minden fórumozónak! Erről a törlőkendős simogatásról lehet többet tudni? Milyen kendővel csináltad, milyen irányban mozgattad, be volt-e kapcsolva közben a tv, meg ilyesmik. Nekem is van egy 43 LH630V (hétfőn hozta a futár) és elég felhős a képe. Különösen a jobb alsó sarokban, itt a képernyő kb 15-20% át kitevő világos folt van. Sötét szobában elég zavaró. Bocs ha esetleg régebben már le volt írva...Visszaolvastam egy darabig de nem találtam erről bejegyzést. A beállításokat illetően elég sok véleményt javaslatot olvastam, neked melyikkel lett jó? Köszi.
-
vond
MODERÁTOR
IPS glow-nak tűnik, de azért ennyire durva, mert nem jól vannak belőve a képbeállítások, és az egekben van a háttérvilágításod. Nálunk is látható, de csak ha átlósan oldalról alulról/felülről nézem a képernyőt, és feleslegesen közelről, de még akkor sem ilyen durván, mivel rendben vannak a képbeállítások.
Első körben ez alapján lődd be valamelyik ISF profilt, és a háttérvilágítást ne told fel feleslegesen magasra. Készülékek különböznek, de teljesen sötét szobába én max. 30-40 körül lőném be.
Nézd meg, aztán ha így is zavar, akkor gondolkodj el a cserén.
-
Klara_
őstag
Ezeken soha nem lesz homogen kep. A dragabb modellek sem jobbak, ennyit tud ez a technologia.
Vedd vissza a hattervilagitast, es allitsd be a fenyerot es a kontrasztot! Itt vannak a videok a beallitashoz, teljesen vallalhatora be lehet loni az ISF reszet. A gyari modokban nekem nezhetetlen, ott kisuti a szemem. -
Klara_
őstag
Sotetitett helyisegben probald ki az esti bealitasaim kiindulo pontnak, lehet javitani a problemadon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest