- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Vitiris #79593 üzenetére
Azt írtam, hogy lehet. Azért nem írtam biztosra, mert még nem hasonlítottam össze két azonos képátlójú, kb.azonos árú, és egyformára beállított FullHD és UHD készüléket, hogy ugyanazok a videóanyagok melyiken mutatnak szebben.
Mindenesetre én ilyen olcsóbb 4K panellel szerelt tévét nem veszek (mondjuk egyelőre nincs is rá szükségem). Hagyom, hogy egy kicsit kiforrja magát, és hogy ne spóroljanak ki belőlük bizonyos dolgokat, meg persze hogy egyáltalán legyenek valós UHD tartalmak.
(#79590) pixelmester.: Nekem augusztus óta gond nélkül megy a hivatalos LG TV Plus, és az LG WebOS Magic Remote applikáció is a 49LH630-on. Mindig az aktuális firmware van fent a tévén. A router egy Asus RT-N18U, amire kábellel csatlakozik a TV. Adtam neki fix IP-t is, de automatával is működött mindkét alkalmazás annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest